Misstänkta för gruppvåldtäkt släppta ur häkte


Två unga män som misstänks för en gruppvåldtäkt på en flicka i 16-årsåldern, har försatts på fri fot efter flera månader i häkte.

”I mitten av oktober förra året polisanmälde en flicka i 16-årsåldern att hon utsatts för en gruppvåldtäkt av tre unga män i en lägenhet i Helsingborg. Tre dagar senare häktades en 22-årig man från Helsingborg.

I början av december häktades ytterligare en man, en 25-årig helsingborgare. Dessutom har en tredje man, även han 22 år gammal, varit internationellt efterlyst och häktad i sin frånvaro sedan slutet av november.

Den först häktade mannen medger att han haft sexuellt umgänge med flickan men hävdar att det skedde under frivilliga former.

Kammaråklagare Markus Bergdahl hävde nyligen häktningsbeslutet beträffande alla tre männen. Det innebär att 22-åringen som tros befinna sig utomlands kan röra sig fritt utan att riskera att gripas av polis och utlämnas till Sverige.

Markus Bergdahl vill inte svara på några frågor men låter meddela att förundersökningen pågår alltjämt och att alla tre männen är fortsatt misstänkta för grov våldtäkt”.

Varför i släpper åklagaren gärningsmännen trots att dom fortfarande är misstänkta för ”grov våldtäkt” risken att dom våldtar en 97 åring eller 5 åring är fortfarande skyhög.

Självklart så är deras våldtäktsgen något som går i arv från den ena inavlade till den andra.

När invandringen sköt i höjden på åttiotalet då ökade även antalet våldtäkter lavinartat från år till år. 2009 slogs tyvärr alla tidigare rekord vilket är skrämmande.

Det visar rakt av att våra politiker struntar i att göra något för att få stopp på denna avskyvärda utveckling som krossar många liv, inte bara offret utan hela familjer går under.

22 åringen som drog iväg (till sitt hemland)? efter gruppvåldtäkten kan nu återvända och på nytt njuta av våra skattepengar.

Kammaråklagare Markus Bergdahl som hävde häktningsbeslutet vill jag inte uttala mig på bloggen.

Månadens första skitstövel är redan utsedd. Kammaråklagare Markus Bergdahl tilldelas denna fina titel. Resten finns att läsa mellan raderna.

Misstänkta för gruppvåldtäkt släppta ur häkte

Annonser

2 Responses to Misstänkta för gruppvåldtäkt släppta ur häkte

  1. Robin_Shadowes skriver:

    Det är inte utan att man hoppas att det dyker upp en riktig Bronson som inte är rädd för att skita ner händerna.

  2. Blodsven skriver:

    Polisen, åklagare och hela jävla rättsystemet har kapitulerat till förmån för mångfalden. Obergripligt att dom orkar ta sig till jobbet (menar inte den enskilde polismannen ute på fältet), och veta att man är avlönad med skattepengar och inte leverera det man har pröjs för…

%d bloggare gillar detta: