Hårdare tag mot kriminella invandrare=utvisning


Slumpvisa, frivilliga drogtest i skolan ”vid behov”, kortare handläggningstid i rättsväsendet med hjälp av nya rutiner, ett nytt straff – helgavskiljning. Snatteri blir ringa stöld och sexualbrott straffas hårdare.

”Det är några skärpningar som regeringens arbetsgrupp för rättsfrågor vill genomföra. Den har på uppdrag av regeringen tagit fram en rapport med ”förslag om hur vi ska fortsätta arbetet med att skapa ett tryggare Sverige”, skriver gruppen men med justitieminister Beatrice Ask i spetsen i Dagens Nyheter.

Flera av åtgärderna är avsedda att bemöta brottslighet bland unga människor, som är överrepresenterade i brottsstatistiken.

Helgavskiljningen liksom kortare handläggningstider är bland dessa åtgärder. Helgavskiljning innebär att en brottsling som fyllt 15 år kan dömas till att skiljas från hemmiljön under en kort tid.

Gruppen vill också införa tillträdesförbud efter upprepade brott i butiker och ge polisen möjlighet att låta publicera bilder på misstänkta brottslingar för att få in tips.

”Kampen mot grov organiserad brottslighet innebär ofta att komplicerade brottshärvor måste utredas innan åtal kan väckas.

För att fler brottshärvor ska kunna leda till åtal bör möjligheterna till förundersökningsbegränsningar utökas, så att polis och åklagare kan inrikta sig på att komma åt ledarna”, skriver gruppen”.

Frivilliga drogtester i skolan, snatteri blir ringa stöld, kortare handläggningstid, helgavskiljning, sexualbrott straffas hårdare.

Detta har regeringens arbetsgrupp för rättsfrågor tagit fram för att skapa ett ”tryggare” Sverige.

Tror ta mig tusan att dom är sjukare än jag anat. Inte med ett enda ord berör dom problemen som ligger till grund för den explosionsartade utvecklingen av grova brott i vårt land.

100 000 nysvenskar varje år som inte har den minsta respekt för våra lagar ligger till grund för brottsligheten. Regeringens förslag för att skapa ett tryggare Sverige är ett enda stort skämt.

Utvisa återfalls förbrytare omgående, stoppa massinvandringen innan det är försent (är kanske försent) dela inte ut permanentuppehållstillstånd (PUT) på löpande band.

Ställ hårdare krav på dom som vill bli svenska-medborgare, 10 års prickfritt levende, utvisa hela familjerna om dessa inte kan få sina ungar att sluta med brottslighet.

Ändra grundlagen så att invandrare som blivit Svenska medborgare kan fråntas medborgarskapet och utvisas vid återupprepad brottslighet etc etc.

Regeringens förslag är bland det mest löjeväckande jag läst på år och dar. Ni borde skämmas som slår er för bröstet och tror att det skulle leda till mindre brottslighet.

Personrånen skriver ni inget om, varför är det ett för känsligt läge för er att erkänna vilka det är som ligger bakom över 90 procent av alla personrån?

Tror ni även att våldsbrotten försvinner när ni kallar vuxna män för ensam-kommande barn. Era förslag som skall göra Sverige tryggare är som ett slag i luften. Lägg till Spikharrys förslag så lovar jag att brottsligheten kommer att minska kraftigt.

Regeringen: Så blir Sverige tryggare

Ask lovar hårdare straff för snattare

Så ska Sverige bli tryggare om vi vinner valet i höst

15 Responses to Hårdare tag mot kriminella invandrare=utvisning

 1. Anneli skriver:

  Tycker dina förslag passar in i den verklighet vi lever i till skillnad från det som kommer från PK media och verklighetsfrånvända politiker.
  Tänk er för i september, svenska folk, innan inbördeskrig och liknande är ett faktum i Sverige.

 2. Allemand skriver:

  Självklara förslag som aldrig kommer att genomföras utan SD i maktposition. Lite är dock bättre än ingenting.

  • Per-Åke skriver:

   Lite bättre än ingeting!! är ingenting dom erbjuder, är bara luftslott och valfläsk.

 3. annullera skriver:

  Instämmer till 100% i det Spikharry skriver, det är rent löjeväckande, men man kan väl inte begära mer av som Anneli skriver verklighetsfrånvända, sedan lägger jag till FEGA och NAIVA politiker!

  SD ett självklart val om folket vill ha en förändring!
  Vi har importerat grov kriminalitet, våld, förtryck, hot och våldsbenägna alldeles för länge! NU MÅSTE DETTA FÅ ETT SLUT! Jag läste här om dagen om Emmas pojkvän som nu försvaras av Leif Silbersky. Pojkstackaren har ju fått ett alldeles för hårt straff? Det är så man vill kräkas när man tidigare läst om vad han har utsatt Emma för. Vad är det för RÄTTSAMHÄLLE vi lever i. Våldet kryper allt närmare inpå oss alla, idag går ingen säker, inte våra gamla, inte vi själva, inte våra barn- eller barnbarn. Tänk på det när NI RÖSTAR!

 4. Ett litet steg i rätt riktning, men 25 år efter skurkarnas framfart. I framtiden kommer många laglydiga svenskar att själva bilda försvarsgrupper och bevakningskedjor. I början blir det utan vapen, men när första gruppen blir misshandlade av invandrare kommer krav på beväpning. Då kommer även jag skaffa militära automatvapen och annat som jag egentligen inte vill, men blir tvingad till.

 5. TARZAN skriver:

  Med SD som vågmästare och en borgerlig regering kan det bli en förändring – men jag tror ändå att det är för sent.
  Vi som är födda omkring 1950 har sett hur Sverige har utvecklats till en välfärds stat och sen plana ut och där efter degraderas.
  – Nu vill tok käringarna Snatterand och Sthalin ta över Sverige och börja med att höja skatterna för att finansiera fler
  skäggabarn.

 6. lasse1 skriver:

  Ja, Du Spikharry. Det blir som med den inlämnade kostymen till skräddaren..Efter många om o. men och mycket tjafs, så blev det till slut endast en fjutten tummmetott.

  Förstå vad de etablerade politikerna har svårt att angripa verkligheten. Man går runt, runt och ständigt ser problemen, men törs av olika anledningar angripa svulsten. Det är märkligt.

  Är det dessa etablerade riksdagspolitiker som skall få ett förnyat mandat, månne?
  Tror inte det vá.

 7. World Traveller skriver:

  Om SD kommer in i Riksdagen ar det nagon som tror pa allvar att massinvandringen/invasionen av muslimer plotsligt skulle upphora?
  Jag tanker rosta pa SD for att det ar Sveriges enda chans, men jag tror aldrig de kan stoppa det som pagar just nu.
  – Regeringen skulle aldrig ge order till tull, polis och militar att stanga granserna for asylturister/jihadister.
  – Bidragen skulle aldrig dras in for de muslimska foreningarna och for alla parasiter som lever pa bidrag.
  – Regeringen kommer aldrig att beordra en repatriering av muslimer aven om det visar sig att de ar har i kriminellt syfte eller som trojanska hastar for ett framtida maktovertagande.
  – U-hjalpen som bidragen till Hamas och Al-Shabab kallas kommer inte att minska. Det vagar de inte for da kan Hamas farbroderna bli arga.
  – Jag tvivlar pa att SD kommer att lyckas stoppa nagot av det ovannamnda och overfora resurser till aldrevarden, skolan och brottsbekampning.
  – De kommer att motarbetas av bade etablissemanget och media och vanligt folk kommer att ga ifran dom igen eftersom de inte ser nagra resultat.
  – Jag vet inte vad losningen ar, kanske en statskupp och militarstyre kravs for att fa tillbaka vart land.

  • Anneli skriver:

   Jag ska också rösta på SD och ju fler vi är som gör det ju större makt får dom och därmed större möjligheter att genomföra förändringar!
   Hoppas alla SD-are i Stockholm sluter upp på mötet i Alvik nästa söndag.

 8. lasse1 skriver:

  @ World Traveller 10:47

  En stor del av Dina förutsägelser blir säkert sanna.

  Sd-väljaren har ändå sagt ifrån och försöker att påvisa det ohyggliga o. även sorgset bevittna, hur Sverige sakta men säkert sjunker allt djupare ned i gyttjan. Kanske t.o.m. i träsket…Välj själva.

  Majoriteten av medborgarna famlar alltjämt i blindo och hoppas på Mona med Fredriks underverk om framtiden….

  Rädda det som räddas kan.
  Inget är försent, men jag tror faktiskt som Du….
  Att tåget har gått ifrån stationen.

  Vi får nog tyvärr beskåda hur de etablerade
  7-klöverpartierna står i det bakre tågsättet, glatt vinka åt de strandsatta.

  De etablerade riksdagspartierna är så till den milda grad edsvurna i den förda invandringspolitiken,
  så för att uppnå och förutspå en tillnyktring, så kanske Dina sista rader i inlägget……?

  Inte helt omöjligt i framtiden. Tyvärr!

 9. Jag fundera allvarligt på att köpa in ett stort område i USA, så att mina ättlingar i framtiden kan flytta dit som nybyggare och bli riktiga amerikaner som jobbar som sjutton.

  Amerikanare är kända som folket som jobbar häcken av sig, det är fint att arbeta mycket, det är fint att tjäna mycket pengar, det är fina att ha fabrik, det är ok att misslyckas (”Du gjrde ett bra försök i alla fall”).

  USA nästa.

 10. Pia skriver:

  Regeringens förslag hur brottsligheten skall stoppas är lika tamt och utsiktslöst som förväntat.

  Vad som gäller nu är att vi måste rösta på Sd, våra barn och barnbarn m.m blir lidande i hundratals år om svenska folket fortsätter rösta fram riksdagspartier som inte bryr hur det skall fungera i framtiden.

  Vi har alla ett ansvar för framtiden, nu gäller det, för efter valet är det försent om ni inte röstar rätt.

  //Pia

 11. Cavatus skriver:

  Vi får se till att SD får fler röster så att deras förslag kan få större genomslagskraft. Det gör vi genom att upplysa svenskarna om att det finns ocensurerade nyheter på nätet, där de kan läsa sanningen.

  Så till alla duktiga flygbladsutdelare! Nu finns en sida där vi lite mer ingående kan diskutera materialet, utdelningstaktik, planera träffar för samordnad utdelning m.m., ja ta upp vad du vill i samband med kampanjen. Här är adressen till vår träffpunkt:

  http://aktualia.wordpress.com/flygblad/

  Det är en flik på min blogg som ägnas helt åt flygbladskampanjen.

 12. Chris skriver:

  Man är endast ute efter att vinna rösterna från de tveksamma väljarna som anser att mycket är fel i samhället, men saknar tillräcklig kunskap om hur omfattande problemen verkligen är…

 13. ddayperspective skriver:

  Tänk att det visar sig att det finns försiktiga smygsympatisörer med SD både här och där… MEN för att få den effekt man eftersträvar skall 1. PUT kunna återkallas liksom 2. medborgarskap som fåtts genom ansökan vid grov brottslighet. Utvisning på livstid skall då alltid regelmässigt ske. Jag begriper inte det här försiktiga tassandet när det gäller individer som antagligen redan vid ankomsten till landet är tungt kriminellt belastade och aldrig har en tanke på att låta sig ”integreras”!

%d bloggare gillar detta: