Sök och länka till Sverigedemokraterna.se


Sverigedemokraterna har mer eller mindre försvunnit från Googles sökmotor.

”Attacker från motståndare och egen klantighet har sänkt partiets synlighet när det som bäst behöver det inför valet.

Den som slog in sökordet Sverigedemokraterna på Google har tidigare fått upp partiets hemsida som första träff. Nu ligger sajten långt ner, om den ens går att hitta, uppger Expressen.se.

Sverigedemokraterna har delvis sig självt att skylla. Efter en hackerattack den 16 april bytte partiet till ett säkrare webbhotell. Man valde då också att börja publicera sitt material på Sverigedemokraterna.se i stället för den tidigare adressen Sverigedemokraterna.net.

Det nya namnet uppfattade Googles sökmotor som en helt ny sajt, vilket gav en dramatiskt sämre rankning i sökresultaten.

De har handlat i panik, säger Nikke Lindqvist, expert på sökoptimering, till Expressen.se.

Sverigedemokraterna tror att det ska ta någon vecka innan Google hunnit indexera upp den nya sajten. Nikke Lindqvist håller inte med.

Jag tror att de kommer tillbaka någon gång i mitten av juni, säger han.

Om man nu söker på partinamnet är i stället en av de första träffarna Sverigedemokraterna.de, en SD-kritisk sajt som genom att få många andra sajter och bloggar att länka dit skaffat sig en bra position”.

Nu hoppas jag alla svenskvänliga lägger manken till och länkar till Sverigedemokraterna.se så ofta som möjligt. Gemensamt kan vi se till att SD:s hemsida åter blir den första träffen hos Google.

Låt inte svenskfientliga och störda kommunister lyckas med sitt mål.

SD:s hemsida nedgraderad på Google

Sverigedemokraterna.se

15 Responses to Sök och länka till Sverigedemokraterna.se

 1. H. skriver:

  Blir så förbannad på vänstermedia som får det att låta som att det är något fantastiskt att Sverigedemokraterna inte syns med sitt demokratiska budskap.

  Uppmanar alla sverigevänner att dessutom bojkotta diktaturmedians alla tidningar. Om ingen köper tidningarna så kommer de med största säkerhet gå omkull.

  Dags för en sådan kampanj på Facebook kanske?

 2. Munineye skriver:

  Gammelmedia har avslöjat sina rätta ansikten, de är tvättäkta antidemokrater. Länka SD! Rösta SD!

 3. Allemand skriver:

  Men fortfarande väldigt klumpigt av de ansvariga inom SD, borde skaffa folk med bättre erfarenhet än de som ställde till det nu.

  • spikharry skriver:

   Tror du missat det viktigaste? Var webbhotell som inte stod emot hackerattacken, det är alltid lätt att vara klok i efterhand när något redan hänt.

   http://sverigedemokraterna.se/

   • Allemand skriver:

    Men sånt måste man ta reda på Spiken. I dagens läge sitter man inte på ändan och väntar på attacker och tror att allting är lugnt.

    Uppdaterad mjukvara till senaste standard är ett måste. Om jag är rätt underrättad så var ej databasen uppdaterad till senaste standard under en lång tid. M.a.o läckan var känd av många under en lång tid, amatörmässigt.

    • spikharry skriver:

     Du har rätt Allemand, det har varit känt en längre tid.

     Att det skulle hände just nu var ingen större överraskning, valet närmar sig med stormsteg.

     Man lär av sina misstag, men nu får det vara stopp.

 4. p a skriver:

  http://sverigedemokraterna.se/
  En länk i kommentaren hjälper till lite.

 5. Sandra skriver:

  Det är bara tröga vänstermänniskor som måste använda google för att hitta en sajt. Hur svårt kan det vara att skriva sverigedemokraterna.se. Jag är förbluffad.

 6. Ceasar skriver:

  Tjena alla Sverigevänner,

  Än finns det att aktivera sig för Sverige:
  http://korta.nu/flygblad

  Nu har jag länkat till http://www.sverigedemokraterna.se oxå på min blogg för att undvika att de försvinner ned i prioritet hos Google

 7. jocke skriver:

  FEL domänen syns mycket bra! sverigedemokraterna.se som sök ger toppträffar på alla deras sidor. men ej sverigedemokraterna. Mao är det bara sökordet sverigedemokraterna som tagits bort eller köpts? av sverigedemokraterna.de kanske?
  in med sverigedmeokraterna som label/nyckelord mm i alla sidor och registera en begäran hos googles sökmotor att indexera om bara så ändras detta.

 8. D-man skriver:

  Hoppas sd-s sida aldrig hittar tillbaka. Den hör inte hemma på Google, lika lite som SD hör hemma i svensk politik.

 9. Ann O. Nym skriver:

  Tror nog inte att alla länkningar i kommentarerna hjälper så mycket, med tanke på hur de automatiskt får en rel=”nofollow” av WordPress.

 10. tvil skriver:

  http://sverigedemokraterna.se/
  En länk i kommentaren hjälper till lite.

%d bloggare gillar detta: