Riksdagskandidat för (M) hotar sin personal


Anställda inom vård och omsorg i Bräcke är rädda för sin chef, Saila Quicklund också känd som riksdagskandidat för Moderaterna. Hon har nu fråntagits vissa arbetsuppgifter.

Saxat ur ÖP:

”Saila Quicklund är vård- och omsorgschef i Bräcke kommun. Hon är också ordförande för Moderaterna i Jämtlands län, ledamot i styrelsen för Moderaterna i Sverige och hon står på första plats på Moderaternas riksdagslista för länet.

Hennes sätt att vara chef har skapat konflikter med de anställda inom Bräcke kommun. I ett brev till social- och utbildningschefen Lars Liljedahl skriver anställda att hennes beteende är oacceptabelt.

Brevet är undertecknat HSL-personalen i Bräcke kommun, en grupp på 25 arbetsterapeuter, sjukgymnaster, sjuksköterskor och distriktssköterskor.

De skriver bland annat att hon kör över personalen, att hon använder hotelser och att de är rädda för henne.

De skriver också att det är dålig stämning och oro även inom andra personalgupper. Rädslan för repressalier är stor, därför har de valt att skriva under brevet som grupp.

HSL-chefen lyder direkt under Lars Liljedahl som säger följande:

Det som tas upp i brevet, så får det inte vara i vår organisation, vi kan inte ha det så att medarbetare är rädda för sin chef.

Det är otroligt bekymmersamt. Men det kan vi komma tillrätta med. Det finns en mängd goda kvalitéer hos vård- och omsorgschefen som jag värdesätter och som organisationen har mått bra av”.

Saila Quicklund säger själv:

Jag är besviken och chockad, och hoppas att det här inte ska påverka mitt förtroende som politiker och riksdagskandidat.

Det enda som gäller för dessa hycklare är makt och pengar, i övrigt så skiter dom fullständigt i vad andra tycker och tänker.

Spelar ingen roll vem det är ur 7-klövern, dom är likadana allihopa vilket ni skall tänka på den 19 september när ni skall rösta.

Toppmoderat anklagas för att hota personal

Saila Quicklund Jag är besviken och chockad

6 Responses to Riksdagskandidat för (M) hotar sin personal

 1. Allemand skriver:

  Hon har naturligtvis den uppfattningen att hon kan skita i vanligt folk eftersom hon har en högre ställning, precis som hon gör när hon är politiker.

 2. lasse1 skriver:

  Det sitter alldeles för många politiker på vanliga tjänstemannabefattningar idag.
  Politiken har smugit sig in, även på ett
  tjänsteman ansvarigt barndagis.

  Jag höll på att förlänga mitt inlägg med barndagis, men jag tror att många förstår fortsättningen..
  Någon har väl hört talats och läst om en viss ”barndagisfröken”..

 3. Robin Shadowes skriver:

  Ännu en psykopat som tycker att hon kan bete sig som hon själv vill utan att bry sig om konsekvenserna. Tänk om man kunde komma på en bra metod att sålla ut psykopaterna innan dom når maktställningar. Dom borde inte få nån högre befattning än en kloak-rensare.

 4. Marcus skriver:

  BASKE MEJ!!! NU blir det KULTUR-NYTT minsann!! Tack Mona…. TACK!

 5. naivtive skriver:

  En juste rotting löser de flesta motsättningarna. Järnstång är kanske att ta i med i detta fallet.

 6. Robin Shadowes skriver:

  Ingen som har sparat den där videon där Peter Wahlbeck sätter ägget på plats? Tyvärr verkar den borttagen från YouTube.

%d bloggare gillar detta: