Krigszon i Rosengård poliser attackerade


Ett 20-tal polispatruller sattes in i Malmöstadsdelen Rosengård för att försöka lugna ner situationen, sedan oroligheter brutit ut där på onsdagskvällen.

”Ett stort antal unga människor samlades vid Ramels väg. Bland annat stacks en bil, containrar, en kiosk och ett omklädningsrum bakom Rosengårdsskolan i brand.

Räddningstjänsten behövde poliseskort för att kunna bekämpa bränderna på olika håll i stadsdelen sedan brandmän utsatts för stenkastning.

Polisen bedömde natten till torsdagen att den hade situationen under kontroll. Det hade då lugnat sig och polisen kunde dra tillbaka större delen av de 20 patrullerna som den satt in.

Under natten upprättade polisen en anmälan om våldsamt upplopp”.

Torbjörn Krokström, inre befäl på räddningstjänsten Syd. Enligt honom var det inte läge att gå fram, hotbilden var för stor och man gjorde en bedömning att släckningen av branden inte kunde genomföras säkert.

Torbjörn Krokström säger att han fick uppgifter om att det kastats sten och molotovcocktails mot polisen. Det fanns även uppgifter om att flera ungdomar barrikaderat sig bakom diverse bråte.

Enligt flera andra såg området ut som en krigszon. Utanför macken var det ett 30-tal polisbilar uppradade. Och bredvid bilarna stod ett 60-tal poliser med full kravallutrustning uppställda på led.

Men lugn bara lugn, det var ett möte mellan människor bara!!! Ungdomarna har inget att göra och därför tvingas vi acceptera lite stenkastning och hot mot poliser och brandmän.

Bilar brann, miljöstation brann och en kiosk brann, stenkastning, raketer, molotovcocktails mot polisen, d.v.s en dag som alla andra i mångkulturella Rosengård.

UPPDATERAT:

Nattens upploppsliknande händelser i Herrgården var en hämnd för ett tidigare polisingripande. Den uppgiften cirkulerar nu på Herrgården.

Polisen ska ha gripit in mot en person i Herrgården under dagen i går eller i tisdags. Det ledde till nattens oroligheter. Den förklaringen har Sydsvenskan fått från både boende i området och lokala tjänstemän vid kommunen.

Det är enligt berikarna olagligt att gripa en person med invandrarbakgrund, när sådant händer måste drägget självklart hämnas på poliserna.

Utvisa patrasket för gott, så slipper vi mer av dessa berikande stunder av våld och bränder.

Bränder och stenkastning i Rosengård

När Skånskan kom till ”samlingspunkten” vid Preemmacken liknade det mest en krigszon

Nya bränder i Rosengård oroar polisen

pppress bilder från Rosengård

Sverigedemkoraterna.se

Upplopp kan vara hämnd mot polisen

22 Responses to Krigszon i Rosengård poliser attackerade

 1. Dom bränner ner det samhälle som skyddar dom och ger dom mat/pengar/bostad och trygghet. Hur sjuk får man vara?

 2. Åsa Nisse skriver:

  Tack fortsätt gärna med oförminskad styrka fram till valet. Dessa blattar är SD bästa valarbetare. Tack än en gång.

 3. naivtive skriver:

  Polisen har tillgång till bepansrade bilar med vattenkanon moterad. Använd den i Rosengård finns det blattar som apar sig, välj dom som mål att bekämpa. Brinner det i en kontainer… man kan väl ödsla lite vatten på den med i värsta fall.

 4. lasse1 skriver:

  Lite blandade orogligheter, typ; Anlagda bränder, barrikader av bråte, allmänt stök samt stenkastning mot polis o. räddningstjänst.

  Helt normala företeelser i länder som; Irak, Afghanistan, Palestina, Sudan och Somalia bl.a..

  Är någon förvånad? Ingen borde vara förvånad. Möjligtvis Mona med sin kompis Fredrik…

 5. World Traveller skriver:

  Och hur manga har arresterats och kommer att utvisas? Det markliga i kraksangen ar att media och vara politiker forsvarar jihadisterna och de allra flesta svenskar anda fortsatter att rosta for okad invandring genom att rosta pa 7-klovern. Konstigt.

  • Anneli skriver:

   Ja, det är minst sagt konstigt. Hit till Sverige kommer man för ”att söka skydd” och detta är tacken vi får!!
   Märkligt att PK-media överhuvudtaget rapporterade om det inträffade.

 6. […] Igen! Trollpackan Inget har hänt i Rosengård Gotiska Klubben » Inget har hänt i Rosengård Krigszon i Rosengård poliser attackerade Spikharry’s Blog GALNINGARNA I ROSENGÅRD den galna mamman Strö roser i öknen S.A.S. […]

 7. envaenikampen skriver:

  Kan man inte ta och visa dem vad som gäller? De här grupperna förstår bara en sak, styrka.
  polisen får gärna låta det här fortgå fram till valet, men vid kravallerna som ofrånkomligen kommer på valnatten så vore det uppskattat om man gick in med ordentlig styrka. Vattenbomba upploppsmännen med köttfärg, gå sedan in med stor övermakt i området och plocka in alla som är färgmärkta, de som har medborgarskap skickas på två månaders straffarbete på norrlands värsta knottmyrar, de som av någon anledning ännu inte fått medborgarskap blir tillsammans med sina familjer fingeravtrycks och DNA-registrerade, utvisade på livstid och deporterade till sina hemländer med kristna biblar och missionsflygblad på arabiska från livets ord i bagaget.

  • Anneli skriver:

   Håller helt med dej men att polisen skulle våga detta är nog att hoppas på för mycket. Ska det hända något radikalt så måste vi nog göra det själva…..

 8. ddayperspective skriver:

  Är det dessa ”begåvningar” som Sveriges riksdag och regering tänkt ska utgöra stommen i nationen framöver, ja då måste både dom och vi be minst 5 ggr om dagen – för ren överlevnad…

 9. ddayperspective skriver:

  Jag tycker vi ska skänka våra duktiga och uthålliga poliser en tacksam tanke!

  De är ju vårt sista försvar mot det här griseriet om nu inte det politiska etablissemanget fem i eller över tolv tvingas kalla in militär som i Ådalen 1931? Det man minst av allt kan beskylla regering och riksdag för är att vara pålästa och förutseende!

  • Anneli skriver:

   Jag menade absolut inte att kritisera poliserna som säkert gör så gott dom kan i en till synes oändlig rad av attenetat från våra berikare.
   Vad jag menade med ”våga” var att dom förmodligen skulle bli av med jobben om dom tog i med hårdhandskarna mot skäggbarnen i Rosengård påoch på många andra ställen.
   Kommer ihåg vilket liv det blev när en polis i Malmö sagt blatte och apajävel om en av berikarna.

 10. World Traveller skriver:

  Den logiska foljden av att samhallet tillater detta fortga kommer att bli en eskalering av valdet. Vi kommer snart att fa se situationer liknande de i Afghanistan och Irak med vagbomber, kidnappningar och regelratt attacker mot polisstationer och andra inrattningar. Huvuddelen av de 100.000 asylturister som anlander till Sverige varje ar ar unga maen i vapenfor alder, ofta med krigserfarenhet. Jag vet inte hur det ar med er, men det skrammer mig och jag ar anda en erfaren soldat. Sverige har 500 man i Afghanistan. Hur manga jihadister/soldater har muslimerna i Sverige? 200.000 kanske. Varje manad anlander motsvarande en division. Det mest skrammande av allt ar anda svenskars blindhet infor vad som pagar.

 11. lasse1 skriver:

  Om man ser på polisens agerande i Rosengård…
  Att bara stå still och låta händelserna bero, då
  är det hög tid, att också ta hem utlandsstyrkan från Afghanistan.

  Nyfikna som utsätter sig för livsfara….finns det tillräcklig med lite överallt.

 12. Jo skriver:

  När vi det här landet ger signaler till våra så kallade ”kulturberikare” att det är ok att bära sig åt på det här sättet och inget händer mer än att det kommer in några poliser i krigszonerna för att cirkulera runt lite.

  Så är det inte undra på att dom oxå bär sig åt som minde begåvade individer, eftersom det likaså inte bestraffas direkt när dom bär sig illa åt så känner dom sig ganska säkra på att den gemene svensken är feg och likgiltig. Min lösning på problemet är 100% säker och det består utav ett antal väldigt hårt beväpnade och skyddade elitsoldater som helt enkelt går in i oroshärden och slår ut dom små grupper som det ändå är frågan om.

  Jag har en gedigen utbildning att ta hand om dom små håriga liven och justera deras beteenden så att dom anpassar sig direkt till den svenska lagen som råder över alla i det här landet! Det finns ingen annat sätt än att direktutvisa asen vid ett gripande vid grova brott!

 13. Sture skriver:

  Man bör rikta in sig mot gängen eftersom det i regel handlar om jagsvaga individer som inte vågar sätta sig upp mot polisen ensamma men som blir väldigt kaxiga i grupp. Nattligt utegångsförbud och verkanseld löser problemet.

 14. JOG skriver:

  Tror egentligen inte att det här är ett i grunden
  polisiärt problem ,om polisen och det så kallade rättssamhäller inte skyddade dom här aporna ,så skulle dom knappast inte kunna hålla på så här.
  Då skulle saken lösa sig blixtsnabbt genom att aporna
  blev utrotade och bortsanerade.

 15. Marcus skriver:

  Här har ni de 8 bästa doku filmerna om islam så här långt. Jag jobbar just nu på ännu ett paket som kommer snart.

  Dra ner denna så länge och hjälp till att seeda nu! Jag har seedat 3.4 terrabyte så här långt men det räcker inte.

  Jag ska sätta ihop ett nytt paket snart men hjälp mej sprida denna först.

  Tack för kaffet. Och Whiskyn!

  Glad Valborg!

 16. Marcus skriver:

  klicka mitt namn mao…. trögisar :o)

 17. Toksvensken skriver:

  Den loje, tafatte dumme idiotsvensken utmärker sig som vanligt, hur kan man låta kriminella invandrare sabotera egendom utan att ingripa? Dessa marodörer förstår inget annat än brutalt våld, använd stridsvagnar, handgranater, maskingevär och senapsgas mot drägget, hjälper inte det så släpp en neutronbomb. Och självklart livstids omedelbar utvisning!! Tror aldrig något kommer att ändras ifrån dumsvenskens sida, det enda som kommer att hända är ökat antal rån, våldtäkter, misshandel, droghandel och religiösa galenskaper riktade mot den handlingsförlamade idiotdumme svensken! När Miljöpartiet med Wettlösstrand och co har så stor andel av rösterna förstår man att svenska folkets hjärnor inte är mer utvecklade än handikappade schimpanshjärnor! När någon säger ordet ”miljö” får hela toksverige utlösning, miljö är heligt för den dumme idiotsvensken!! Resten struntar korken i!! Svenska folket är en inavlad samling miljöperversa galenpannor som ligger med dement blick och bara gapar efter höjda skatter och miljöåtgärder!!

%d bloggare gillar detta: