Peder Björk (S) Sundsvallsbor är okunniga


Det var ju trevligt att höra Sundsvalls kommuns nye ordförande Peder Björk tala i radion vid invigningen av gasanläggningen vid Tivoli­verket.

”I interjuvn berömmer han sina politikerkompisar för deras duktighet och påstår att det bara är politiker som klarar av att utveckla gastankningsstationer.

Kommuninnevånarna har inte den kunskapen att se framåt och förstå konsekvens­erna av sitt agerande och är därmed inte kunniga nog att förstå hur man jobbar på lång sikt.

Detta var stora ord från en ytterligare maktfullkomlig sosse som tydligen anser att vi övriga innevånare i Sundsvall är odugliga, och måste buga oss för den politiska överheten.

Dessa brösttoner luktar mycket kommuniststyre från det gamla Sovjet. Folket är dumt och måste ledas av vänsterpolitiker som vet bättre än gräsrötterna.

Skattepengar kan vilka dumhuvuden som helst slösa med. Felräkningar på några hundra miljoner är baggateller när skattebetalare betalar.

Och konsekvensen av fatta­de beslut för framtiden ska inte Peder Björk och hans ­politikerkollegor enbart prata tyst om. Parkeringshus som kostar miljoner per år, idrottsanläggningar som kostar hundratals miljoner i drift på grund politikers obefintliga räknekunskaper, 50 miljoner till osynliga färjor och ett badhus som blir flera hundra miljoner dyrare.

Detta är bara några exempel på bristande framförhållning. När Sundsvalls socialdemokratiska ledning planerar projekt är kostnaden helt oväsentlig. De har under 30 års tid inte lyckats hålla en enda budget, utan kostnaderna har på sant sossemaner alltid blivit mycket dyrare än beräknat.

Skulle de företagare som ­driver Sverige göra likadant skulle detta land omgående gå i konkurs men i socialdemo­kratins värld är det en merit att visa sig duktig och slösa pengar.

Och det går ju alltid att höja skatten för kommuninnevån­arna genom höjda avgifter (skatter) för hyresgäster (Mitthems boende betalar betydligt mer än övriga Sundsvallsbor). Höja elnätsavgiften funkar också bra, liksom fjärrvärmeavgiften, sophämtningsavgif­t­en, arrenden och så vidare.

När det gäller att stjäla pengar av folket så tryter inte idérikedomen. En framför­hållning som enbart politiker klarar av.

Och pricken över i:et när det gäller vår självutnämnda övermänniskor, som tydligen sosse- och vänsterpolitiker anser sig vara är bygget av E4-bron.

Där har tydligen Peder Björk och kompisar verkligen missat med sin unika kunskap och framförhållning och konsekvens när det gäller beslutet att sänka brohöjden.

Att för all framtid stoppa kryssningsfartyg, flottbesök och gästande segelskepp är väl knappast att vara förutseende och detta visar ju med all tydlighet att ni inte har en aning om vilka konsekvenser era beslut får.

Att tigga mer skattepengar går ju den källan sinar aldrig med er uppfinningsrikedom men att riva en för låg bro är ett enormt företag. Så varför inte ta och höja den till den ursprungliga höjden på 47 meter?

De hundra miljoner ni påstår er spara är lite pengar gentemot den skada ni för all framtid åsamkar sjöfarten i Sundsvall.

Kommunisterna torrlade världens största sjö Aralsjön, och Sundsvalls vänsterpolitik­er sätter världens största vägbom över Sundsvallsfjärden.

PS. Skulle ni förlora valet så får ni garanterat jobb hos Mitthem eller HSB – slut­stationen för dessa övermänniskor.

Intressant läsning som stämmer väldigt bra, Socialdemokrater har alltid trott gott om sig själva, fast det är dom som inget vet och kan.

2008 hade Svenska Dagbladet en artikel som visade att flest okunniga väljare fanns hos socialdemokraterna. Och dom kunnigaste väljarna var Folkpartister och Moderater.

Peder Björk (S) nytt kommunalråd

(S)-politiker anser sig tydligen vara övermänniskor

Professor Sören Holmberg vid Göteborgs universitet: Flest okunniga väljare har socialdemokraterna

76 Responses to Peder Björk (S) Sundsvallsbor är okunniga

 1. lasse1 skriver:

  Ja, Du Spikharry…
  Vad sade Göran Persson om Monas egenskaper.
  ”Att tänka är inte Monas bästa sida”.

  Vad ger då Perssons konstaterande för en signal?

  Att vara partiledare för Sveriges största parti, borde väl kräva ett unikt o. snillrikt intellekt…Eller hur?

  Vad säger detta om partifränder på nivåerna under?

  En reflektion bara.

  • Anneli skriver:

   Lasse, jag hade aldrig hört Göran Perssons kommentar om Mona Muslim förut. Fick mej ett riktigt gott skratt. Tack!

 2. Att Mona inte är känd för att kunna tänka framstår med all tydlighet när hon debatterar med Statsministern eller med Finansminister Borg. Båda dessa herrar har lysande begåvning, men hos SD skulle dom kunna göra stordåd. Statsministern börjar dessvärre bli PK-ist och vågar/inser inte att Svereige är en enparti-stat i praktiken. En enda enad syn på invandring tillåts, alla andra har fel. Men det finns många tänkare i landet. Fler avhopp från M till SD kommer det bli.

 3. lasse1 skriver:

  @ Anneli 13:16

  Göran Person har väl inte sagt det rakt ut offentligt …. utan från hans memoar från politikertiden…

  Men…det är gott och väl så.

 4. Blodsven skriver:

  Var hittar sossarna sina osedvanligt fula, självgoda obegåvade jävlar?

 5. Bengt Lundström skriver:

  Hur ser denna Peder Björks CV ut? Blicken verkar slö.

 6. Blodsven skriver:

  Både blicken o fånflinet påminner om Alfred E Neumann…..

 7. Marcus skriver:

  Här har ni de 8 bästa doku filmerna om islam så här långt. Jag jobbar just nu på ännu ett paket som kommer snart.

  Dra ner denna så länge och hjälp till att seeda nu! Jag har seedat 3.4 terrabyte så här långt men det räcker inte.

  Jag ska sätta ihop ett nytt paket snart men hjälp mej sprida denna först.

  Tack för kaffet. Och Whiskyn!

  Glad Valborg!

 8. Marcus skriver:

  Klicka mitt namn mao… trögisar 🙂

 9. Nortexius skriver:

  Det var länge sen du gjorde någon ny post, har du slutat med bloggen?

 10. Chris skriver:

  Bäste Spikharry,

  Hoppas att allt är bra och att Du snart har möjlighet att återuppta Ditt oerhört fina arbete med bloggen!

  Varmt tack och allt gott,
  Många trogna läsare genom Chris

 11. Robin Shadowes skriver:

  Snart en vecka sedan sista uppdateringen. Man börjar ju bli orolig. Systemfel gjorde ju sommar-uppehåll men kom aldrig tillbaka. Bloggen finns kvar men inte ett ljud på snart ett år.

 12. Robin Shadowes skriver:

  Såg en skum kommentar på Thoralfs blogg från en som kallade sig Benny som uppenbarligen tillhör fiende-lägret. Han skrev att Antiism redan hade lagt ned, att Spikharry var på samma väg och därefter skulle FN och PI ryka. Jag kollade Antiism efter det och den är borta. Går ju inte veta om Jorma själv deletade sin blogg eller om WordPress gjorde det. Har en obehaglig känsla av att det pågår en kampanj i det fördolda mot WordPress för att tvinga dem släcka ned systemkritiska bloggar. Förmodligen initierat av Expo i så fall. Vill minnas att PI skrev när dom blev blockerade att dom inte kunde uppdatera. Så kanske det är det som hände med Jorma och nu är på gång med denna bloggen. Fast eftersom det fortfarande går att kommentera så borde han ju så fall ha skrivit nåt här. Det kanske är dags att lämna WordPress helt?

 13. Chris skriver:

  Detta är ju så fruktansvärt att man inte vill tro att det är sant.

  Även om man länge pendlat mellan hopp och förtvivlan, ter det sig nu alltmer säkert att Sverige inte har någon framtid, då majoriteten av svenskarna kan ”stoltsera” med epitetet LANDSFÖRRÄDARE. Vårt land är nu så smutsigt, så smutsigt…

  Om jag inte får fler tillfällen att medverka på denna eminenta blogg, vill jag rikta ett stort och varmt tack till Er alla, naturligtvis i synnerhet till Spikharry, för att jag fått möjlighet att ta del av synnerligen värdefull information samt Era kloka och insiktsfulla tankar.

  Allt gott – vi kämpar vidare, Chris

 14. Jo skriver:

  Vi får hoppas på det bästa även om det osar katt 😉 Man är ju van vid nästan dagliga uppdateringar och nu så är det lite för länge sen sist. Men man har rätt att ta semester och det finns även en hel del privata händelser i ens liv som tar överhand ibland, men som sagt Harry vi är många som undrar för att vi bryr oss om en äkta samhälls kämpe som dig! SEMPER FIDELIS

 15. Mrs Thatcher skriver:

  Spikharry. Du kan väl lägga in en kommentar här så vi vet vad det handlar om.

 16. JOG skriver:

  Någon som prövar att skicka ett mail
  till Spikharry ?Eller gjort det?

  Inte direkt läge för
  mig med mina ”lite vildsinta kommentarer”
  här och på andra bloggar.Tror inte han
  skulle bli så glad då.

  Men kanske exempelvis Mrs Thatcher?

 17. JOG skriver:

  Ok bra !

 18. Henrik skriver:

  Fotot är ju talande…

 19. Toksvensken skriver:

  Att svenska folkets hjärnor är ruttna är ingen nyhet, men det här är en ren krigsförklaring! Röstar de svenska galningarna fortfarende på en totalitär sammanslutning är inte landet mycket att ha, dumpa skiten i svavelsyra!!

 20. JOG skriver:

  Mopsen verkar också ligga nere
  konstigt?

  Runt samma datum också som Spikharry
  slutade uppdatera.

 21. Chris skriver:

  Fortfarande ingenting…

  Man hoppas ju innerligt att det hela beror på tillfälligheter och att berörda duktiga bloggare inte råkat ut för några tråkigheter, vare sig privat eller professionellt.

  Historiskt sett är det dock inte en helt ovanlig taktik att man ”tystar” några få åt gången…

  Om man tror att man kan bygga en framtid genom att lägga locket på, blir man snart varse att de enda medborgare som stannar kvar, är de som ingen annan nation vill ha… – Stackars, stackars Sverige!

 22. Robin Shadowes skriver:

  Fria Tider har också legat nere några timmar åt gången, senast igår. Nu när valet närmar sig så jobbar fienden hårt på att tysta oss. Dom kan dra åt helvete!!

 23. A-mannen skriver:

  En dödad sida av vem?

 24. JOG skriver:

  Det behöver så att säga inte vara
  ”fienden” som tystat bloggen det
  kan också vara ett val från
  bloggaren själv.Det kanske är det
  mest troliga.

  Och det har hänt förut med en
  SD vänlig blogg.

 25. lasse1 skriver:

  Ja, vad har hänt med Spikharry?
  Han borde ha meddelat oss om tillståndet.

  Kan det vara en tystnad från honom själv kanske?.
  Någon som har tystat hans blog för output?

 26. tvil skriver:

  usch röd-brun-mögel försöker täppa till alla alternativa åsiktskanaler/vägar men dom ska fan inte få lyckas, för vad får vi för samhälle då..? böneutrop 5 ggr/dyngnet. blir man som kristen attakerad/rånad ja då får man i framtidens sverige acceptera en musse som försvarare mm.

 27. Robin Shadowes skriver:

  Om han själv velat sluta så tycker man han borde ha meddelat det själv på bloggen. Visst skulle det kunna vara semester men förblir bloggen tyst ytterligare ett par veckor till så kan man ta bort den möjligheten också. Märkligt är också att Mopsen tystnade ungefär samtidigt. Jag anar ugglor i mossen.

 28. JOG skriver:

  Kan ju vara hälsoproblem också
  men Harry har ju en son ,kanske
  fler barn?Fru eller fd ,sambo?

  Och Mopsen har väl flera döttrar
  och sambo.

  Så om det varit hälsoproblem tycker
  man att någon av dom skulle hört
  av sig,via kommentatorsfältet,om
  inte annat.

  Mrs Thatcher skulle maila också
  gissar att det inte blev något svar.

  • Mrs Thatcher skriver:

   Inget svar ännu. Det kan i o f s bero på vilket e-postfilter han har.

   Jag vet inte om det är så här men på många bloggar så granskas den första kommentaren man gör av ägaren. Spikharry kan då inte själv göra ett inlägg här eftersom han inte kommer åt att godkänna sig själv. Jag gissar att bloggen är anmäld och nedstängd under utredning men då Spikharry inte har dom resurser och nätverk som t ex PI så blir det svårare att få besked.

   Hoppas Harrylina kan ge klarhet i frågan.

 29. annullera skriver:

  KOLLA HARRYLINAS BLOGG HÄR PÅ WORDPRESS!

  • Robin Shadowes skriver:

   En googling på det namnet ger inga resultat.

   • annullera skriver:

    Slå in http://www.harrylina.wordpress.com
    Lägg in en kommentar på hennes blog så kommer du att få den information jag tror att väldigt många har väntat på att få. Harrylina är som du förstår en mycket nära anhörig till Spikharry som först försökte gå ut här på Spikharrys egen blog för att informera Spikharrys alla trogna läsare. Eftersom hon själv inte tidigare varit inne och lagt in några kommentarer på bloggen blev hennes inlägg inte godkänt vilket gjorde att hon valde att öppna en egen blog för att kunna nå ut till alla dem som troget läst och följt Spikharrys alla inlägg- och artiklar.

    MVH från en av många som varit med från början och följt Spikharrys blogg!

    • Demokratbloggen skriver:

     Jag tror att det här är ett sätt att fånga upp epostadresser, så kallad spoofing.

     Verkar kriminellt

     Om Harrylina hade haft info så hade hon ju publicerat den på bloggen, så det är inte värt att kommentera den bloggen.

     Varning alltså!

    • Robin Shadowes skriver:

     Tyvärr föll jag för det hook, line and sinker. Vad bör jag göra härnest? Deleta den här email-adressen?

   • annullera skriver:

    Robin Shadowes! Du behöver inte oroa dig!

    Harrylina har skrivit till Demokratbloggen, samt ytterligare en blog, jag tror det var Mopsens blog, men hon har inte fått något svar. Hon skrev under med sitt riktiga namn för att visa på att hon inte var någon bluff. Mer kunde hon inte göra.

    Jag har varit med och skrivit på Spikharrys blog från allra första början, jag kan också erkänna att jag var mycket god god vän med honom. Jag trodde inte ni var så djävla dumma! Om Ni läser vad det är jag skrivit till Robbin Shadowes borde Ni förstå att det inte är något skumt med Harrylina. Varför skulle jag sedan som en av Spikharrys allra trognaste vänner föra hans trogna läsare bakom ljuset. För he…. tänk efter! Misstänksam kan man vara, men vad är det som får Er att tro att jag skulle hänvisa till någon vänstervriden AFA-ist som jag själv avskyr. Detta var MYCKET TRÅKIGT! Ni har fått Er chans till att få reda på vad det är som har hänt, men Ni tog den inte. Snart kommer Spikharrys dotter se till att hans blog avslutas för alltid. Hon gjorde ett försök till att kunna nå ut till Er alla som dagligen engagerat sig i hennes pappas blog, hon tyckte det var hennes skyldighet mot Er.
    Tack för Ert förtroende och att Ni misstrodde henne!

    • Skånepåg skriver:

     @ annullera

     Du skriver:
     – Jag var mycket god vän med honom.
     – Som en av Spikharrys allra trognaste vänner
     – Snart kommer Spikharrys dotter att se till att bloggen avslutas för alltid.

     På det sätt som du skiver, kan det bara tolkas på ett sätt och är mycket tråkigt att läsa.

     Tack för informationen.

    • annullera skriver:

     Var så god Skånepåg! Du har förstått!

 30. sten skriver:

  Jävligt synd om den här bloggen försvinner. Hoppas att det är tillfälligheter att den ligger nere.

 31. JOG skriver:

  DET där med harrylina verkar vara lite
  egendomligt tycker jag.

  Om ”hon”inte är den hon är ,kan ju för fan
  vara en vänsteraktivist afa eller vad som helst.
  Då har ju bloggaren fått din hemadress praktiskt
  taget.Sen du?

  OM Harrylina är den hon utger sig för att vara
  så tycker jag att hon ska skriva ett inlägg till
  någon annan blogg och förklara.

  Varför inte Demokratbloggen?

  Så hemligt kan det väl inte vara det här?

  SÅ gör så Harrylina !

  • Mrs Thatcher skriver:

   Mopsen är uppe igen.

  • annullera skriver:

   Harrylina har skrivit till Demokratbloggen samt ytterligare en blog, jag tror det var Mopsens blog, men hon har inte fått något svar.

   Jag har varit med och skrivit på Spikharrys blog från allra första början, jag kan också erkänna att jag var mycket god god vän med honom. Jag trodde inte ni var så djävla dumma! Om Ni läser vad det är jag skrivit till Robbin Shadowes borde Ni förstå att det inte är något skumt med Harrylina. Varför skulle jag sedan som en av Spikharrys allra trognaste vänner föra hans
   trogna läsare bakom ljuset. För he…. tänk efter! Misstänksam kan man vara, men vad är det som får Er att tro att jag skulle hänvisa till någon vänstervriden AFA-ist som jag själv avskyr. Ni har fått Er chans till att få reda på vad det är som har hänt, men Ni tog den inte. Snart kommer Spikharrys dotter se till att hans blog avslutas för alltid. Hon gjorde ett försök till att kunna nå ut till Er alla som dagligen engagerat sig i hennes pappas blog, hon tyckte det var hennes skyldighet mot Er.
   Tack för Ert förtroende och att Ni misstrodde henne!

   • Mrs Thatcher skriver:

    Nu får du faktiskt lugna ner dig. Du vet lik som jag att man måste vara försiktig när det gäller Internet och speciellt på systemkritiska bloggar. Alla här har engagerat sig i vad som hänt och vi förtjänar bättre än din triad. Om inte någon säga rakt ut om Bloggen kommer att upphöra p g a personliga skäl, so be it. Det finns andra bloggar där man tar folks oro på allvar utan att vara oförskämda.

    Inget ont om Spikharry och hans anhöriga. Det verkar som det hänt något och det är bara att beklaga.

    • annullera skriver:

     Ja jag vet att man måste vara försiktig, men som jag skrev, varför skulle jag som en av dem som följt Spikharrys blog från allra första början och som stod på hans sida sätta en kniv i ryggen på alla Er som engagerat Er i hans blog och som tog ställning för detsamma som han gjorde och som jag själv gör. Att Spikharrys dotter öppnade en egen blog var för att hon inte ville att en massa, om vi skall kalla dem fienden, skulle gotta sig i att det hänt hennes pappa något.
     Ja Mrs Thatcher man kan lugnt säga att det hänt honom något, men det är inte min sak att framföra vad det är som hänt. Som jag skrev tidigare så gjorde hans dotter ett försök att nå ut till alla som var oroliga och som brydde sig, just för att hon tyckte att hon var Skyldig Spikharrys alla trogna läsare en förklaring, inte minst för att hon förstod att Ni var oroliga och undrade över vad som hänt samt få ett slut på alla spekulationer. Och du har så rätt det finns andra bloggar som både du, jag själv och andra kommer att få läsa i framtiden, Spikharrys Blog avslutas med hans sista artikel här ovan.

 32. JOG skriver:

  @ Mrs Thatcher ,han brukar inte alltid svara på
  E-post,sen så kan han ju om han vill skriva en
  förklaring på någon annan blogg ,där kommer han
  in.

  Harrylina behöver inte vara den dom utger sig
  för.

  • Mrs Thatcher skriver:

   Tänker inte kontakta denna Harrylina oavsett. Jag har gjort mitt. Hoppas att han mår bra och att han kan informera om läget. Vi får avakta och se.

   • Skånepåg skriver:

    Det är något fuffens med harrylina. Om man klickar på en inlagd länk i texten, får man reklam. Dessutom är texten i sin helhet fullständigt märklig med en massa punkter, felstavningar, utropstecken osv.

    Verkar för mig som om någon försöker att utnyttja den uppkomna situationen på ett eller annat sätt?

    • Mrs Thatcher skriver:

     ”Jag förstår eran oro… men samtidigt måste ni förstå mig!!!! det här handlar om min säkerhet också!!!!!!!

     Jag tycker inte att alla behöver få den info jag har att delge…… endast dem jag tror stod på pappas sida, vilket innebär att jag kommer ge info till dem jag ser kommenterat ”mycket” samt dem han tackat för det gågna året. vilket framgår i artikel från nyårsafton….som sagt det finns folk som gottar sig i det som skett…. å det är mer än vi mäktar med för tillfället..

     Jag har dessutom gått in och gjort en kommenat på en annan blogg!…”

     Skumt är ordet.

 33. Jo skriver:

  Har lagt ut ”spårare” och hoppas på en lösning vilket torde komma när som helst.

 34. RICHARD skriver:

  Berätta när du vet.

 35. JOG skriver:

  Varför detta smussel,lever Harry är han död?
  Personliga problem ?Trassel?Hälsoproblem?
  Juridiska problem?Tröttnat,stämd hotat?
  Åkt in?Polisen snott honom för någon
  skitsak?Konflikt med SD?

  SÅNT här kan hända alla ,det går väl att
  berätta, allt det här utom död och SD har
  hänt mig.

  Och vem han var eller så,det är i alla fall
  inget som jag är intresserad att snoka efter.

  Och jag tänker inte själv heller presentera mig.

  Spiken skrev bra det är allt som gäller för mig!

 36. Robin Shadowes skriver:

  Verkar som om Harry har avlidit tyvärr. 😦

 37. JOG skriver:

  Beklagar sorgen Harrylina !

  Spikharry var en eminent bloggare.

  Det är nog många av oss ,som fast vi
  aldrig träffat honom, ändå på något
  sätt kommer att se honom framför oss
  varje gång vi knäpper på datorn.

  Vi kommer säkert också att fundera,
  vad skulle Spikharry skrivit idag om
  han levt…jag kommer i alla fall att
  göra det en lång tid framöver.

 38. JOG skriver:

  Föeslår att alla som läser detta och
  har möjlighet är med och hedrar vår
  vän Spikharry ;
  genom att vi tar 5 tysta minuter för honom
  ikväll kl 20.00 -20.05 tisdagen den 11 maj.

 39. Jo skriver:

  Jag har linor ute och jag kommer att fortsätta till jag fått bekräftat att det ligger till på det sättet att Harry är borta! Har sedan i går ”sökare” ute och jag har fått en del spår men inget så illa som det här på sidan framkommet! Det ser dystert ut, och jag kommer att gå i ide om så är fallet. En talare som gått ur tiden och som har betytt mycket för mig och en hel del människor, någon som vågar tala öppet om det som sker och har skett i Sverige! SEMPER FIDELITY!

 40. Jo skriver:

  Det är kört!…:(……

 41. ogeldibo skriver:

  Beklagar sorgen Harrylina!

  Vi har förlorat en orädd kämpe för det fria ordet.
  Det bästa vi kan göra för att hedra hans minne
  är att fortsätta att bekämpa alla de som vill
  tysta oss.
  Vila i frid Spiken.

 42. Blodsven skriver:

  Mycket tråkigt att höra! Har aldrig träffat Spiken, men vågar påstå att vi gillade varandra. Vila i frid tappre kämpe, kampen fortsätter mot ruttenheten trots ditt enorma tomrum. Sänder en tanke till dina nära och kära…

 43. Robin Shadowes skriver:

  Har heller aldrig träffat Harry. Det bästa sättet att hedra hans minne tycker jag är att låta bloggen ligga kvar. Det samma gäller ju Kurt Lundgrens blogg och Weine Bergs Rakryggad. Vila i frid, du stupade med flaggan i topp!

 44. sten skriver:

  Bloggen har dykt upp i DN angående en artikel om Vilks.

  • annullera skriver:

   Vad är detta för skämt. Det är ju någon annan som använt sig av Spikharrys loggotyp och skriver en massa lögner och förtal samt spekulerar i varför bloggen inte blivit uppdaterad. Den har ju för det första inte upphört ännu. Förstår inte hur detta kunnat publiceras. Kan vem som helst gå in och använda sig av andras loggotyper och bloggar för att använda det mot den som äger / ägt bloggen, i detta fallet då en person som inte finns mer och uppenbart inte kan göra något åt saken! Sedan har inte Jorma Lindgren ett dugg med Spikharrys blog att göra och har aldrig varit inbladad i hans blog, vad är detta för dj…..la skit. Det är ju fruktansvärt, jag finner inte ord. Jag kommer att ringa DN under dagen.

   • Robin Shadowes skriver:

    Så som jag minns det var det nån snubbe som kallade sig Benny som kommenterade på Thoralfs blogg. Denne person skröt om hur dom redan hade sänkt Antiism och Spikharry och att Thoralf, FN och PI stod på tur. Sedan postade någon annan och dementerade det där med Jorma och skrev att han själv hade avslutat bloggen. Förmodligen är det detta som har gjort att man sammankopplat Jorma med Harry. Det är samma Benny som har gett Mopsen problem. Hoppas ni lyckas spåra denne Benny och ger honom vad han förtjänar.

    • sten skriver:

     Jag är ganska säker på att det är den där fylletratten i Ronneby, han blev utesluten ur SD, som ligger bakom skiten. Spiken har haft en del kontroverser med fyllehunden.

    • Robin Shadowes skriver:

     Tänker du på han som gick över till Piratpartiet för några månader sedan? Har tyvärr glömt bort hans namn.

 45. Chris skriver:

  Bästa vänner,

  Förstår att det värsta har hänt och att vårt land därmed har förlorat en hjälte.

  Saknaden efter Harry är stor och våra tankar går till hans närmaste, som – trots den bedövande sorgen – skall känna en oändlig stolthet över Harrys arbete.

  Själv har jag beklagligtvis endast följt Harrys blogg under en kortare tid, men är oerhört tacksam för att jag fick förmånen att ta del av hans alltid lika kloka tankar och insiktsfulla rapporter. Dessvärre fick jag aldrig äran att träffa honom i verkligheten.

  Mitt varmaste tack – Vila i frid
  Chris

 46. Toksvensken skriver:

  Bedrövligt, kan inte säga något annat! Harrys blogg låg såklart överst bland favoriterna, hans blogg har alltid varit raka puckar och obekväma sanningar och mycket intressant och spännade! Svårt att konkurrera med Harry, man måste ha samma entusiasm, information och klarspråk! Kan ju bara beklaga Harrys bortgång, väldigt tomt och trist på nätet nu tycker jag! Sänder mina kondoleanser och varma deltagande till familjen och de närmaste och konstaterar att han rycktes ifrån oss alldeles för tidigt!

 47. A-mannen skriver:

  Till skillnad från tidnings journalister så grävde Spiken ofta fram sina artiklar själv.
  Ett okänt fenomen bland Sveriges högskolade hashjournalister.

 48. A-mannen skriver:

  Oartigt att inte beklaga sorgen till de anhöriga först men det gör jag nu.

%d bloggare gillar detta: