SD-bloggare fortsätter med yttrandefriheten


Bloggare kan inte hållas ansvariga för kommentarer som gjorts av andra, trots att de granskats och publicerats av den som ansvarar för bloggen, uppger tidningen Medievärlden på nätet.

”Det är kontentan av den friande domen mot en sverigedemokratisk bloggare i Helsingborgs tingsrätt, som är den första i sitt slag i Sverige.

Kommentarerna är att bedöma som förtal, anser tingsrätten. Men lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor omfattar inte förtalsbrott.

Däremot döms mannen för förtal för ett påstående som han har skrivit själv”.

Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor omfattar inte förtalsbrott. Därför är bloggare ej ansvarig för kommentarer.

Utsökt, är exakt så det skall vara, bloggarna kan inte hålla reda på alla kommentarer, men nu behövs det inte heller då det visade sig att en Sverigedemokratisk bloggare i Helsingborgs tingsrätt blev friad för något som en annan person skrev.

Yttrandefriheten som många vill stoppa på alla svenskvänliga bloggar fick sig en ordenligt törn iom denna domen.

Yttrandefriheten lever fortfarande kvar hos oss SD-bloggare och skall göra så även i fortsättningen oavsett vad kommunisterna tycker 🙂

Bloggare ej ansvarig för kommentarer

12 Responses to SD-bloggare fortsätter med yttrandefriheten

 1. Pia skriver:

  En av alla delsegrar vi kommer att ta på vägen mot Parlamentet 2010 😉

 2. 1-0 till Demokratin mot Idiotin.

 3. Skogman skriver:

  En blogg som ligger utanför Sverige kan ALDRIG straffas!!!

 4. Blodsven skriver:

  Ytterligare ett bevis för att PK-asen börjar bli skitnödiga. Sprida den nakna obehagliga sanningen…huva..huva

 5. Per-åke skriver:

  Allt som gynnar Sd är sköna nyheter.

 6. ddayperspective skriver:

  Kan vi få d.nr på den friande domen (för evt framtida bruk) när domen vunnit laga kraft? Synd att avgörande i TR inte har prejudicerande rättsverkan dock… PK-etablissemanget försöker nog igen när man minst anar det…

 7. JOG skriver:

  Någon som vet?En fråga? Vi som skriver kommentarer då?
  Kan vi bli ansvariga för dom?

 8. JOG skriver:

  Inte för att det i och för sig stör mig på minsta sätt
  men det skulle vara kul att veta .

 9. Marcus skriver:

  Här har ni de 8 bästa doku filmerna om islam så här långt. Jag jobbar just nu på ännu ett paket som kommer snart.

  Dra ner denna så länge och hjälp till att seeda nu! Jag har seedat 3.4 terrabyte så här långt men det räcker inte.

  Jag ska sätta ihop ett nytt paket snart men hjälp mej sprida denna först.

  Tack för kaffet. Och Whiskyn!

  Glad Valborg!

 10. Marcus skriver:

  klicka mitt namn mao…. trögisar :o)

 11. ddayperspective skriver:

  Utvecklingen i Sverige har varit och förväntas bli ännu mer katastrofalt farlig när det gäller flyktingar och anhöriginvandring från mellanöstern och Afrika och det ökande antalet ekonomomiska flyktingar, att vi måste börja inse att valet i höst blir ett ödesval för om nationen ska bestå eller inte! Runt hörnet väntar ett en islam- och shariastyrd stat!

  Merparten av de muslimer vi får hit väljer bort assimilering och låtsas med svenska politiska partiers goda minne vara eller bli s k ”integrerade muslimer”, vilket inte existerar i en rättrogen muslims (islamists) värld! Antingen är man rättrogen eller inte och de andra, du och jag oavsett etnicitet och religion, eller frånvaro av tro, tillhör de otrogna.

  – Varför tar inte muslimer steget fullt ut och visar att de tänker bli pålitliga demokrater, försvarare av tryck- och andra grundlagsskyddade fri- och rättigheter?

  – Varför ligger deras intresse vid daglig organiserad bön i moskén och spöka ut sig i konstiga klädedräkter som faktiskt allt visar att de i praktiken inte alls anpassar eller vill anpassa sig till vår svenska demokrati som politikerna försöker slå i oss?

  – Varför kommer religiösa särkrav från deras talesmän och imamer som kolliderar med västerländska demokratiers värdsliga synsätt på vad som är ok?

  – Varför fjärmar de sig på olika vis från ”det svenska” och demokratiska i våra samhällen?

  – Varför ser det ut som att regering och riksdag övergett sitt ansvar för att skydda konstitutionen och att bevara nationalstaten Sverige (som inte alls utesluter assimilerade andra)?

  – Varför mörkar svenska riksdagspartier och media sanningarna om flyktingpolitiken?

  Läs vad psykologen Maj Grandmo skrev om mångkultur som Newsmill ÄNDRADE och slutligen TOG BORT, men nu kan läsas om hos FRIA TIDER – http://www.friatider.se/maj-grandmo-om-sverige-och-yttrandefriheten

  Kära läsare, jag tror fullt och fast att folk i Sverige som verkligen är intresserade av att landet blir kvar som en demokrati och åter siktar in sig på att bli en demokratiskt välfärdsstat med fri- och rättigheter inkl skyldigheter nu måste stå upp för dessa värden, som annars kommer gå förlorade! Därför röstar jag på Sverigedemokraterna för mina barns och barnbarns skull!

 12. Uppochnervända Världen skriver:

  ett citat:
  .
  …… ”hur länge dröjer det innan våra svenska barn ska vända ansiktet mot Mecka?”
  .
  Det var (NyDs) ordförande Vivian Franzéns berömda uttalande 1993.

  Ni kommer väl ihåg den berömda meningen som hon nogsamt uttalade, och som troligen blir mer och mer aktuell vad tiden lider !?

  Skriv upp meningen på ett papper och lägg in den i ett kuvert – klistra igen det – och skriv ”Öppnas år 2030″ på utsidan.

  Då får vi se vem som fick rätt .

%d bloggare gillar detta: