Fanskapet slog sin hustru, nu skall hon utvisas


En man i 60-årsåldern dömdes på tisdagen till tio månaders fängelse för en rad övergrepp på sin hustru, en kvinna från Kina som han mött via internet.

”Hon och hennes barn riskerar nu utvisning från Sverige.

Vi har överklagat utvisningsbeslutet hos Migrationsdomstolen, säger kvinnans ombud Uno Carlsson.

Men hennes före detta make skriver också dit och argumenterar för att hon ska åka ut ur landet.

Övergreppen mot kvinnan var enligt åtalet många och ibland fysiskt grova. Mannen stängde in henne i bastun, trampade på hennes huvud sedan han först slagit omkull henne, klippte av håret på henne och tog sedan ut skilsmässa.

Eftersom kvinnans och barnets anknytning till Sverige därmed försvann drogs så småningom hennes arbetstillstånd och uppehållstillstånd in, något hon fruktat hela tiden som ett hot om övergreppen mot henne blev kända”.

Svenska myndigheter är inkompetenta och blåsta i skallen. Gubb-fan piskar på sin kvinna, trampar på hennes huvud och klipper av henne håret och psykar henne.

Nu träder svenska myndigheter in att skall utvisa kvinnan som enligt uppgift inte gjort en fluga förnär.

Men mördare och våldtäktsmän får mer än gärna stanna kvar i sverige, det gäller även fuskande invandrare utan svenskt medborgarskap som lurar till sig miljoner efter miljoner.

Grova brott ger på sikt svenskt-medborgarskap, är någon däremot inte brotts-belastade så skall dom utvisas ändå. Hade kvinnan varit muslim då hade hon med 100 procents säkerhet fått stanna kvar i Sverige.

Men kinesiskan skall kastas ut på grund av att hennes gubbe slår henne och psykar henne dagligen.

Anmälde övergrepp utvisas

6 Responses to Fanskapet slog sin hustru, nu skall hon utvisas

 1. Chris skriver:

  Misshandel kan givetvis inte accepteras under några som helst omständigheter och om de fakta som lagts fram är korrekta, känner jag verkligen med kvinnan och önskar att mannen får genomgå en liknande behandling snarast möjligt.

  Dock förefaller det numera ofta att krävas misstänksamhet även i dessa fall, då alltfler ”importfruar” fått nys om att den enda möjligheten att få stanna i Sverige efter en skilsmässa, är att åberopa just misshandel.

 2. Elisabeth skriver:

  Han har blivit dömd för misshandeln. Ska vi fortfarande anta att hon ljuger?

 3. Koltrasten skriver:

  Sverige är ju underbar….. så länge man är svensk! (Domstolen kanske ljuger?)

 4. annullera skriver:

  Jag finner inte ord för fanstyg som denna idiot till karl. Han skulle dömas- och bli skyldig till att försörja denna kvinnan livet ut, ett milt straff, då hade hon också kunnat flytta tillbaka till sitt hemland och levt ett ganska gott liv långt ifrån denna idiot.

 5. Chris skriver:

  Syftet med min tidigare kommentar var inte att ytterligare misshandla den misshandlade, utan att poängtera att det ibland inte är så svårt att ”bevisa” saker som inte är sanna. – Speciellt i sammanhang då man har väldigt lite att förlora…

  Jag känner till fall då man själv tillfogat sig skador/blåmärken – eller då man bett bekanta att bistå med lämpliga avtryck på t ex halsen.

  M a o är det väldigt ofta befogat att vara misstänksam, även om Sverige beklagligtvis hyser diverse fullständigt vidriga män som gör sig skyldiga till fruktansvärda övergrepp…

%d bloggare gillar detta: