Politiskt korrekta insändare godkänns alltid


Jag är nog inte den ende som ofta känner en viss frustration när insändare man skriver till PK-media inte publiceras. Har själv skrivit till värmländska nwt.se och andra blaskor men alltid blivit stoppad.

Var en av orsakerna till att jag startade bloggen så både jag och andra kan framföra våra åsikter. Dagens insändare i nwt är ett exempel på stort hyckleri på deras redaktion.

Dagens insändare skriven av ”KOM IGEN NU, GÖR NÅGOT, NI KAN!” kommer här.

”Till alla män:

En liten 15-årig flicka i Karlstad blev nyligen grovt våldtagen av en man. Samtidigt måste ett otal kvinnor från utlandet, hitplockade av svenska män, söka skyddat boende på grund av kränkningar och våld.

Vad är det för fel på männen? Är det inte uppenbart att många män ser kvinnor som mindre värda eller utan värde; att de anser att de som män har rätt att kränka och skända, för att få ett överläge och känsla av makt?

Alla ni män som ser kvinnor som jämbördiga och lika mycket värda, är det inte dags för er att samla ihop er och visa vägen, visa vad det är att vara en riktig och värdig man – en man som tar avstånd från våld och kränkningar mot flickor och kvinnor, för era döttrars, partners, systrars och mödrars skull?

Och även för era arbetskamraters, kompisars, bröders och inte minst för era söners skull, så att de också ska kunna respektera sig själva.

Jag tror det är särskilt viktigt att det är just män som gör detta, för att komma förbi uppfattningen att åsikten om att det handlar om makt är nonsens, bara påhitt av feminister och karlhatare.

KOM IGEN NU, GÖR NÅGOT, NI KAN!

PUBL: I dag: 07:30″

Personen bakom insändaren utelämnade självklart våldtäktsmannens etnicitet (Afrikan) men i nästa mening pekar insändaren ut ”svenska män” med följande väl valda ord:

”Samtidigt måste ett otal kvinnor från utlandet, hitplockade av svenska män, söka skyddat boende på grund av kränkningar och våld”

Det var viktigare att peka ut svenska män, som våldsbenägna istället för att ägna sig åt det massiva problemet vi har i dagens Sverige nämligen ”Raketforskarnas” hemska våldtäktsgen och deras förtryck av kvinnor.

Har skrivit en insändare till Värmländska nwt.se där jag påpekar att gärningsmannen är Afrikan, kopierade sedan resten av insändarens text, inget är ändrat förutom att mannen som våldtog 15 åringen kallas för Afrikan på samma sätt som insändaren kallar svenska män för just svenska.

Blir den publicerad 🙂 är det möjligt att få sju rätt på lotto varje vecka året runt!!

Vad är det för fel på män?

Kommentarer är stängda.