Imamen Anwar al-Awlaki predikar heligt krigDen fruktade al-Qaida Imamen Anwar al-Awlaki är bara en av många radikala islamister som predikar heligt krig på internet.

”Radikala islamiska präster använder Internet för att rekrytera ungdomar till västra al-Qaidas operationer.

Han hänvisar till en rad islamiska präster som verkar helt öppet på Internet. Dom tar kontakt med ungdomar som de försöker värva till terrorismens nätverk.

Jag tycker att föräldrar bör vara medvetna om detta. Det är inte bara unga människor från Mellanöstern, det gäller även att ungdomar med afrikansk och västerländskt ursprung.

Ett av de senaste exemplen som har sänt chockvågor genom ryggmärgen till experter på säkerhetsfrågor i västvärlden, är hur Nidal Hasan löpte amok på militärbasen Fort Hood i USA, och dödade 13 personer, efter att först ha diskuterat dessa attacker med engelskspråkige web minister Anwar al -Awlaki.

Farouq Abdulmutallib hade kontakt med, radikala webb-predikanter, innan han försökte spränga ett flygplan på väg till Detroit på juldagen.

Forskaren menar också att engelsktalande islamister medvetet använder ett enkelt och tydligt språk. Som ett exempel, Abdullah al-Faisal, som nyligen utvisades från Kenya och skickades till grannlandet Ghana, sedan han utvisades från Storbritannien 2007.

Han är mycket inflytelserik, främst för att han använder ett internationellt språk. Det är ”jihad for dummies”, heligt krig för idioter, säger forskaren”.

Krisen är nära förestående, islamisternas framflyttade positioner gör världen mer och mer osäker. När svenska och norska politiker dessutom importerar problemen till respektive länder så blir det än enklare för slöddren att nå sitt mål.

Läste en artikel där flera tillfrågade svenskar inte ville skaffa barn. Har full förståelse för deras beslut.

WG.nett radikala islamister dammsuger nätet efter Jihadister

5 Responses to Imamen Anwar al-Awlaki predikar heligt krig

 1. JOG skriver:

  Det är skrämmande hur svenska politiker förråder
  sitt land och sitt folk.Jag hoppas att vi hinner
  ställa dom till svars innan det muslimska slöddret
  tagit över.

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Quislingarna skall nog få vad dom förtjänar inom sinom tid.

 3. Pia skriver:

  Backar någon upp mig ekonomiskt så tager jag gärna geta knullaren av daga 🙂

  Tar med mig (Jo) för säkerhets skull så det blir ordentligt gjort.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Hade jag bara haft vapen, ammunition och ljuddämpare så hade jag med nöje axlat Ausonius mantel. 😀

 4. Jo skriver:

  Låt dom komma , lovar att dom garanterat kommer att bli överraskade av motståndet! *Ler* Innerbörden av ordet ”utrota” kommer att få en helt ny betydelse när jag är klar med packet! *Pia* Jag har nog lite växelpengar över efter julen som jag kan bidra med och uppbackning till 100% kan du räkna med om du behöver den. *Ler*

%d bloggare gillar detta: