Shameh Abdulla Zada spårlöst försvunnentvå månader har Shameh Abdulla Zada, 36, varit spårlöst försvunnen. Polisen är övertygad om att hon är död och misstänker att hon mördats av sin 56-årige man. – Men vi vet inte var vi ska leta efter hennes kropp, säger Ulf Karlsson vid Kalmarpolisen.

”Det är polisens mardröm som mordutredarna vid Kalmarpolisen står inför – de har en misstänkt mördare, men saknar mordoffret.

Det är ett problem att vi saknar kroppen, men vi har bra bevisning som pekar mot mannen, säger Ulf Karlsson.

Fyrabarnsmamman Shameh Abdulla Zada försvann från sitt hem i Kalmar 10 november förra året. Hon sågs senaste i livet av sina barn vid åttatiden på morgonen.

När de kom hem från skolan vid 14-tiden var hon försvunnen.

Den 56-årige mannen blev i ett tidigt skede misstänkt för att ligga bakom försvinnandet. Vi har främst koncentrerat sökandet efter den försvunna kvinnan till de norra delarna av Kalmar där hon bodde med sin familj i en lägenhet.

Polisen har använt helikopter, båt och hundpatruller i sökandet som varit helt resultatlöst. I december skärptes misstankarna mot mannen från människorov till mord.

Samtidigt delgavs han misstanke om grov kvinnofrids-kränkning, han misstänks under flera år ha hotat och slagit sin hustru, vilket styrks av vad barnen har berättat i förhören.

Paret kom från Irak till Sverige för elva år sedan och har fyra barn mellan nio och 19 år.

De separerade 2004 och den 56-årige mannen gifte om sig. Efter en ny skilsmässa återförenades han med Shameh Abdulla Zada och ett halvår innan hennes försvinnande flyttade de till Kalmar.

Han nekar helt till att ha något att göra med hennes försvinnande.
De fyra barnen är omhändertagna av sociala myndigheter”.

Hon nekade väl honom att träffa dom tre andra ”fruarna” och glömde dessutom att utföra sina morgonsysslor som bl.a Anna Anka ansåg vara av största vikt.

Sparka ut skägghelvetet (ink barnen) och låt allt falla i glömska så tjänar vi skattebetalare på det.

Pengar behövs till både sjukvård, äldreomsorgen och höjda pensioner till dom fattigaste svenskarna. Tragiskt att svenska politiker importerar problem istället för att exportera dom.

Shameh Abdulla Zada spårlöst försvunnen polisen misstänker att hon mördats av sin 56-årige man

Annonser

13 Responses to Shameh Abdulla Zada spårlöst försvunnen

 1. saddamhuissan skriver:

  Håll Harry håll. Vi kan inte ger skulden till barnen. Att deras mamma är mördad.

 2. spikharry skriver:

  Vem har gett barnen skulden?

 3. saddamhuissan skriver:

  Dem ska ju utvisas. Eller missuppfattar jag (inkl barnen).
  Är det inte samma som att dem är delaktiga i mordet?

  • spikharry skriver:

   Att utvisa någon är inte detsamma som att ge dom skulden. Jag anser inte att 19 åringar är barn, men ok det får stå för dig.

 4. saddamhuissan skriver:

  Så här är det. Och det kan varken Mona Sahlin eller Maud Olofsson fatta. Att mannen i en familjen från MENA är en diktator och kvinnan är hans ägodel. Han kan göra precis vad han vill med henne. Han misshandla henne och barnen för dem måste frukta honom. Han överför denna synen på sina barn också. Men är dem inte för gamla så kanske dem kan räddas. Men detta är kärnan till alla dessa våldtäkter mot svenska kvinnor. Och vi måste komma ihåg att det stannar ju inte vi svenska kvinnor. Utan tänkt dig vilket helvete dessa muslimska kvinnor måste leva under.

 5. saddamhuissan skriver:

  Nu kanske det blir lite tjatigt. Det är jag igen. Men jag måste få säga var jag tycker om dessa MENA diktatorer. Dem anser sig vara det mest maskulina som finns. Ju fler kvinnor ju bättre man. Men jag kan bara se ner på dem Dessa stackarna. Jag skratta åt dem bakom deras rygg. För min kvinna och mina barn ÄLSKAR mig. Och det är den största belöning du kan få här i livet. I Jesus Kristus Namn.

 6. Sadman Huissen skriver:

  Om barnen är 19 år gamla. Då är dem redan förlorade. Och bör förpassa till ett land med samma ideal som fadern (mördaren). För om inte har vi ny potentiella mördare i form av hans ankommer. Jag skojar inte utan det är ett faktum. Dem har blivit lärda att kvinna är något man ska (för)bruka. Vilket paradis vi hade levat i om dessa flyktingar bara hade varit kvinnor. Dem hade kommit till paradisest på jorden. Bliva självständiga. Börja jobba. Leva ihop med den som älska. Oberoende av regelösa regler. För vilken man skulle inte villa bli älskad av en vacker kvinna. Med svarta ögon och svart hår som åtra dig. Kanske för ditt blonda hår och din blå ögon. Vad fan Harry du är ju inget mer än en människa. Eller hur? Och sen om det visa säg att den sk. religionen inte stämmer (hur religiös är du egentligen) så kan ju alltid fixade. Nej vad problemet är den muslimska mannen. Och dem ska ut alla. Och har inte systrarna Mona och Maud fattat. Vi ska inte ha några muslimska män i Sverige. Om dem inte gör avbön och säger att dem är sekulariserade. Och dem kommer att försvara riket med sitt liv. Accepteras inte detta ska dem förvisas ut ur Konungadömets Sverige. För i detta land ska bara finns dem som som älska och vill försvara. Jag vi avsluta med att uttrycka all min respekt för den mördade kvinnan. Och jag hoppas att efter mördaren har suttit av sitt straff. För passas tillbaka vad han kommer ifrån.

 7. A-mannen skriver:

  Först vill jag säga att sfi suger och sen att bara för att du har ihopväxta ögonbryn och elva barn så ger det dig inte rätten att leva på andra. Prova Japan nästa gång du behöver försörjning saddam.

 8. Robin_Shadowes skriver:

  Jag håller med Spikis, sparka ut skägghelvetet och alla hans skäggbarn med. Tyvärr kommer vi nog aldrig kunna driva in alla de skulder dom är skyldiga svenska folket utom enstaka ägodelar som kan beslagtas. Det dom har i hemlandet lär vi ju aldrig komma åt. Vi får helt enkelt vara glada bara vi blir av med skiten.

 9. Tarzan skriver:

  Denna artikel kommer från Kvällspesten i Malmö
  Tänk om dom hade skrivit de 4 barnen kostar 8000 kr för socialkontoret att omhänderta per dygn . Polisinsatsen har nu kostat 200 lax Samhällets kostnader i såssebidrag för familjen är 22 000 kr per månad. Ingen av föräldrarna har någonsin jobbat i Sverige etc etc.
  -Svenska politiker är otroliga flyktingar är alltid på agendan men att SAAB försvinner och flyttar till KINA kallas för struktur rationalisering.

 10. Pia skriver:

  Varenda tidning har artiklar om musslor, idag är det Svenska Dagbladet som skriver om tio stycken, vore skönt om vi kunde bli av med alla dessa inavlade getabocks knullare.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Det är ytterst glädjande att allt fler blir jävligt trötta på alla dessa kulturberikare, pensionsräddare, lottovinster, raketforskare, hjärnkirurger och allt annat man nu råkar kalla detta förbannade MENA-löske!

 11. vinterbadaren skriver:

  Kärringen mördad, so what? En tärande bidragsparasit mindre. Hjältarna på äldreomsorgen tackar.

%d bloggare gillar detta: