Ny ”Terrorattack” mot flygplan i USA? man från Nigeria anhållen



En nigeriansk man är gripen och anhållen. Flyget hade samma flightnummer som som Delta planet hade som blev utsatt för ett attentat dagen efter julafton.

”Flyget var på väg från Amsterdam till Detroit. Alla 256 passagerare är förda i säkerhet enligt talesmannen för Delta-flyget.

Det är oklart vad som hänt, men bilderna från flygplatsen visar flera utryckningsfordon i närheten av flygplanet. Passagerarna kommer att tas ombord på bussarna.

Det är för närvarande oklart om händelsen har något samband med attentatet som hände den 25 December, när ett plan på väg till Detroit skulle spränga i luften av terroristen Umar Farouk Abdul Mutallab”.

Enligt Fox News så vet dom inte vad som hänt. Men mannen satt på toaletten i över en timme. Dom vet inte om mannen var sjuk eller om han höll på med något annat på toaletten där han hade barrikerat sig.

Är säkert inga utsläpp av kroppsvätskor dom menar i alla fall.

Är det dags nu igen för fler attacker av islamister vars mål är att på sikt utrota oss otrogna hundar?

Blir mer och mer skrämmande att vi här i Norden snart har en miljon muslimer.

Nigeriansk man anhållen på flyplan på väg mot Detroit i staten Michigan i

Enligt flygplanspersonalen hade mannen låst in sig på toaletten i över en timme, och sedan blivit upprörd och besvärlig när han frågats ut.

Ett plan från Amsterdam med Detroit som destination var involverat i en incident på söndagen, sedan en passagerare uppträtt störande inför landningen.

Nytt terrorlarm på Detroits flygplats

1 Responses to Ny ”Terrorattack” mot flygplan i USA? man från Nigeria anhållen

  1. Robin_Shadowes skriver:

    Tror det är värre än så. Släpper man bara dom riktiga siffrorna så visar det sig säkert att vi har en miljon musslor enbart i detta arma våldtagna land. En sak är säker, det är en miljon mussar för mycket.