25 årige Mohaned Ali mördad i gängkrig


Mordet på en 25-årig man i Södertälje kan vara en del i en uppgörelse mellan två gäng, skriver Aftonbladet.

”Det var på natten till den 23 december som mannen sköts ihjäl.

Åklagaren Ola Sandh säger att motivet till mordet är oklart, men mordoffret ska ha varit medlem i X-team, en supportergrupp till det kriminella mc-gänget Bandidos.

Det har pågått stridigheter mellan X-team, och medlemmar ur en annan klubb. Det är ett tänkbart motiv, säger Ola Sandh till tidningen.

På annandagen häktades en 18-årig man misstänkt för mordet. 18-åringen nekar till brott, uppger hans advokat Johan Eriksson”.

Visst är det ett gängkrig, hade media lagt ner lite mer arbete på att få fram fakta istället för att ägna sin tid åt att skriva artiklar vars huvuduppgift är att mörka, så hade ni fått reda på mycket mer.

All den extra tid det tar att mörka sig igenom en hel text är tidskrävande därför missar ni otroligt mycket annat.

25 åringen som ni kallar honom heter Mohaned Ali han var rejält insyltad i den grova brottslighet som finns i bl.a Ronna, Gottsunda, Södertälje etc etc.

Det är ingen nyhet att olika gäng krigar med varandra i jakten på pengar och inflytade i svenska förorter.

Nu ville den häktades advokat Johan Eriksson att hans klient (18 åringen) skulle släppas på fri fot. Men hans begäran hamnade i papperskorgen direkt.

8 Januari 2010 skall åtalet mot 18 åringen senast vara klart. Och fram tills dess sitter han förhoppningsvis säkert i sin cell och nynnar på svenska nationalsången!! och tänker på Mona Sahlins rikskända uttalande. Ni har allt det där som vi svenskar saknar.

Gängkrig kan ligga bakom mord

1 Responses to 25 årige Mohaned Ali mördad i gängkrig

  1. betongolle skriver:

    Det är sånt här polisen kallar för intern självsanering.Bra för de stackars invånarna i ronna å södertälje. 2 st skitstövlar mindre om den andre får 10 år på kåken