Handikappad 14 åring såldes till 100 tals män


En 14-årig flicka i Malmö utnyttjades för att sälja sextjänster till ett stort antal män i Malmö under fyra månader. Två flickor, 17 och 19 år gamla och en 20-årig man åtals nu för grovt koppleri vid Malmö tingsrätt.

”100 skånska pedofiler söks nu av polisen sedan de köpt sex av den 14-åriga, lätt förståndshandikappade, flickan. Hon såldes av flera äldre tonårstjejer.

Enligt utredningen har flickan under september till december 2008 haft omkring fem kunder i veckan.

De har betalat mellan 500 kronor och 1 000 kronor. Pengarna har till största delen tagits om hand av de tre åtalade.

Det har kört omkring på olika ställen i Malmö och letat upp männen. Det verkar inte ha skett via annonser, säger kammaråklagare Ulrika Rogland.

Flickorna erkänner till stora delar att de sålt den 14-årig flickan till männen.

Den 14-åriga flickan är lätt förståndshandikappad och Ulrika Rogland säger att det hela är mycket jobbigt för henne. När så unga människor är inblandade ska polisutredningen ske skyndsamt.

Anhöriga till 14-åringen gjorde en polisanmälan i februari”.

Fruktansvärt att någon ens kan komma på tanken att utnyttja en handikappad tös. Hoppas verkligen att polisen får tag på kräken som sexuellt utnyttjat henne.

Dom två tjejerna som erkänt att dom sålt flickan för mellan 500 och 1000 kronor åtalas nu för grovt koppleri samt en 20 årig kille.

17 åringen Bashayir Abbas Fadel och hennes 19 åriga tjejkompis Jasminka Hidanovic får troligtvis låga straff som alltid när det handlar om kulturberikare.

Killens namn känner vi inte till just nu, men återkommer senare med uppgifter om honom.

Vore på tiden att politiker och myndigheter nu gemensamt gör något för att få stopp på brottsligheten bland ny-svenskar.

Risken är stor att det inom kort kan bli en fruktansvärd sammandrabbning mellan svenskar och invandrare om dom styrande fortsätter leka ”struts” med varandra och låtsas att det dom inte sett har inte hänt.

Koppleriåtalade utnyttjade 14-åring

Flickor sålde 14-åring till män – åtalas

En 14-årig flicka i Malmö utnyttjades för att sälja sextjänster

Förståndshandikappad 14 åring såldes till 100 tals män

100 skånska pedofiler söks nu av polisen sedan de köpt sex

Såldes till åtta män i veckan

9 Responses to Handikappad 14 åring såldes till 100 tals män

  1. annullera skriver:

    Att pedofiler är sjuka i huvudet det vet alla, men vad är det för fel i huvudet på alla dessa kulturberikare som ofta och ständigt gör sig skyldiga till våldtäkt- och gruppvåldtäkter? Vad är det för fel i huvudet på dessa tre idioter som utnyttjat en 14-årig förståndshandikappad minderårig tjej? Jag tror faktiskt att det är helt osannolikt att svenska tjejer och killar ens skulle kunna komma på tanken att utnyttja en förståndshandikappad minderårig på detta fruktansvärt förnedrande, rubbade och sjuka sätt. Men vi vet alla att många kulturberikare har en helt annan syn på detta än vad vi själva har, inget nytt precis. Hur ställer sig nu samhället till att dessa drägg och kulturberikare kanske för all framtid förstört denna stackars 14-årings liv? JAG FINNER INTE ORD! HENNES LIV VAR INTE vÄRT MER ÄN SÅ FÖR DESSA TRE IDIOTER, SÅ HUR MYCKET ÄR DERAS EGNA LIV DÅ VÄRDA?

    VAD TYCKER LÄSARNA?

  2. Anonym skriver:

    Samhällets olycksbarn är utsatta i samhället och jag menar alla som råkar ut för detta oavsett ålder. Vad vet vi om vad som händer just nu i världen? Kanske åttaåriga barn är med om ett helvete. Ska vi säga att alla åttaåriga barn från hela världen ska ges PUT i Sverige och att F. Reinfelth och M. Saliv, M. Offer ska se till att få dem hit tillsammans med hela släkten? När det gäller pensionärer,arbetslösa och sjukskrivna i Sverige (etniska) finns det ingen pardon. De ska arbeta för slavlöner och deras ungar ska in och arbeta för slavlöner.

  3. Blodsven skriver:

    Dessa importerade unga entrepenörer gör Reepaluu och sossehelvetet oerhört stolta för sin påhittighet! Det finns tydligen inget som får dessa PK-svin att reagera negativt på sina egna dundertabbar…

  4. Nisse skriver:

    HELT ÅT HELVETE, rent ut sagt! Hur fan kan detta förkomma. Helt klart är att sådant betende till ca 90-95% beror på invandrade som har en annan inställning till vad ett liv är värt. Är även den drabbade en kulturberikare??
    Tror snart jag drar igång ett garde som helt enkelt söker upp dessa idioter och spikar upp en av dem i ett träd på deras hemort som avskräckande exempel! Uppbrända med en påle i både ettan och tvåan! J-A SVIN!

    • spikharry skriver:

      Det är reslutatet av en massiv invandring, startad av Socialdemokraterna som skapat detta ruttna samhälle.

      Du har säker läst mitt inlägg om dom 2 trettonåriga töserna som blev våldtagna på en skolgård i Örebro här om dagen?

      4 Albaner sitter anhållna.

      http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6122035.ab

      • Nisse skriver:

        Tror snart jag måste sluta läsa din blogg, pallar inte med sanningen längre, blir så jvla sorgsen…Det sverige där jag är uppvuxen finns inte längre. Nu gäller sossetaktik att ta in så många det går som bidragstagare och därmed vinna ytterligare en röst. Sossarna kommer att vinna detta krig, och sverige blir muslimskt.

  5. Nisse skriver:

    Nån som har info om denna gärningsman:
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1404870.ab

    Tack på förhand. Ursäkta för OT!

  6. Jo skriver:

    Nu räcker inte ammunitionen till längre, snart så tänds stubinen och då JÄVLAR! PEDOFIL KRÄK!!! OCH DOM DÄR JÄVLA MUSLIMERNA SEN..FYFAN…

  7. BERGET skriver:

    Detta hade aldrig inträffat om svarting asen hade vatt
    avrättade.