Socialdemokrat stoppade invandrarbröllop


Socialdemokraten Lars Svensson, även ledamot i kommunstyrelsen som satte stopp för bröllopet.

”Som skäl anger han att det räcker med ett ”invandrarbröllop” per månad och hänvisar bland annat till ljudnivån och städningen.

Det är rätt mycket kurder och palestinier som gifter sig. Det är något med orientaliskt ursprung, man kan ha 400—500 gäster, säger han när tidningen ber honom förklara vad ett ”invandrarbröllop” är.

Per Holfve, jurist vid diskrimineringsombudsmannen tycker att det låter olagligt och diskriminerande att ha ordningsföreskrifter för lokalen som gäller vissa, beroende på etnicitet:

Jag tycker att det låter som om de är ute på hal is, säger han”.

Lars Svensson som kommer att få ett helvete nu, inom kort när Mona ringt upp förrädaren och hotat om uteslutning ur partiet kommer nog en offentligt ursäkt att framföras.

Diskrimineringskortet kom fram blixsnabbt, diskrimineringsombudsmannen Per Holfve har väl ingen tanke på att dom boende vill ha lugn och ro?

Komiskt att när en sosse för en gångs skull tar ett bra beslut då börjar drevet rulla på med full fart. Är han rasist nu!!

Folkets hus nobbade invandrarbröllop

Folkets hus nobbade invandrarbröllop

Per Holfve, jurist vid diskrimineringsombudsmannen tycker att det låter olagligt och diskriminerande

Annonser

13 Responses to Socialdemokrat stoppade invandrarbröllop

 1. Pontus skriver:

  Klart han är rasist. Invandraren är bara en representant för sin grupp om han är ett offer eller har gjort något positivt. Om han har gjort något olagligt eller olämpligt så ska han betraktas som en individ helt frikopplad från sin kulturella bakgrund.

 2. Gammelsvensk skriver:

  Vem i hela friden har råd att ställa till bröllop för fem hundra personer i dessa tider?

  • annullera skriver:

   JO! Det har alla fattiga bidragstagare som Sverige tagit emot och som vi skattebetalare försörjer, DE HAR RÅD!

 3. Skrivaren skriver:

  Nu jävlar skall ni få se på bestraffning av den högre skolan! Han kommer att piskas offentligt och kastas ut ur landet! De kan väl damma av Bengt Westerberg så han får svinga piskan. Det här måste väl vara det här århundradets mest sensationella nyhet! Inte ens ett tredje världskrig kom att bevakats lika intensivt av media!
  Jag vet inte om man skall skratta eller gråta?

 4. Nizze skriver:

  Förstår ni inte hur 400-500 personer skulle kunna berika Folkets Hus? Det finns tydligen risk för att man tar städningen till en ny nivå, liksom slitaget.

  Jag kan inte se några som helst problem med Islam, Msulimer eller invandringen, inte ens i Rosengår finns några problem. Allt är frid och fröjd i landet.

  Men jag fattar inte hur SD plötsligt kan bli ett stort parti, politikerna lovar ju att invandringen är lönsam, och då måste ännu fler komma hit.

 5. Ragnar skriver:

  Nu vill jag se ett ”Vellinge-drev” från media, särskilt SVT och AB!

  • annullera skriver:

   Nu skämtar du allt:-))))))!
   Självklart skall de få hålla bröllop så ofta som de vill och självklart skall de få bjuda in hela tjocka släkten på de svenska skattebetalarnas pengar. Kosta vad det kosta vill, Sverige är ett RIKT LAND, VI HAR RÅD. vi gör allt för mångkulturen i vårt land, vi spar gärna in på rubbet, allt för att kulturberikarna skall trivas och känna sig hemma.

 6. Snuttis skriver:

  Ni är för roliga…
  Klart att karln gjort sig skyldig till diskriminering. Invandrare eller inte är inget skäl att säga nej, brandföreskrifter och dylikt är skäl.

  ”Vem har råd med bröllop för 500 personer i dessa tider?”
  Om du inte vore så insnöad hade du vetat att vid bröllop av den här typen, snyltar man inte på brudparet eller brudparets föräldrar, utan varje gäst ger en summa i bröllopspresent. I slutändan går brölloppet plus minus noll eller en liten vinst.

 7. N skriver:

  Varför ska en person behöva stå till svars för vad en annan människa med samma etnicitet har gjort? Det är klart det är rasistiskt att döma folk kollektivt bara för att de har samma ursprung.

 8. Robin_Shadowes skriver:

  Självfallet skall araberna tillåtas att skjuta i luften också som dom är vana vid i hemlandet när dom firar. Annars vore det diskriminering och rasism.

 9. Gammelsvensk skriver:

  Snuttis;

  Alla bröllopsgästerna jobbar förstås så inga pengar kommer från staten? Inte undra på att det är arbetslöshet i Sverige för det blir ju en hel del arbetare på alla dessa bröllop.

  • Snuttis skriver:

   Sååå, är de arbetslösa är det dåligt, för då får de bidrag och jobbar de är det dåligt, för då tar de jobb från svenskar? Så vem ska vi lasta? Invandrarna? Politikerna? Eller gammelsvenskarna som rösta på partierna som välkomnade dem?

 10. Gammelsvensk skriver:

  Snuttis;

  Det är meningslöst att leta syndabockar men hög tid att ställa tillrätta.

%d bloggare gillar detta: