Terrorhot mot Danmark p.g.a bilder av profeten


IDIOTER
Två män från Chicago har gripits som misstänkta för att ha planerat att angripa den danska dagstidningen Jyllands-Posten som publicerade karikatyrerna på profeten Muhammed, meddelade det amerikanska justitiedepartementet på tisdagen.

Det handlar om två som ville hämnas på Jyllandsposten p..g.a att dom publicerade teckningar på deras ”Profet” Muhammed..

Byggnader och personal vid Jyllandsposten var målet för terroristerna.. Redan i okt 2008 började dom planera sin attack mot Jyllandsposten.

En av de misstänkta skrev bl.a att ingen skall få håna eller förnärma vår profet. Jag är klar och vill använda våld mot dom som står bakom teckningarna.

I januari i år reste 49 åringen till Danmark/Köpenhavn för att specialstudera Jyllands-Postens huvudkontor som ligger i Århus. Terorristen besökte även JP och förklarade han var från mmigrationsmyndigheterna och funderade på att öppna flera kontor i Danmark.

Efter besöket i Danmark reste han vidare till Pakistan för att möta sin kontaktman. I juni 2009 reste han på nytt till danmark och några månader senare tog bilen ocg reste genom DK och planerade bl.a hur terrorattacken skulle genomföras.

Besöken i Danmark arrangerades av en Pakistanier boende i Kanada. Det finns en mängd bevis mot männen som planerade att attackera byggnader och människor på Jyllandsposten.

Dom anhållna hade täta kontakter med bl.a terrornätverken Lashkar-e-Taiba (LeT), Al Qaida og Harakat-ul-Jihad Islami (Huji).

De två gripna är 49-årige David Coleman Headley och 48-årige Tahawwur Hussain Rana. Headley är amerikansk medborgare, medan Rana är kanadensisk medborgare.

Nu fick vi åter igen se prov på vad anhängare av ”Fredens religion” är beredda att genomföra om deras älskade ”profet” avbildas.

Finns väl ingen normalbegåvad som tror att Lars Vilks som ritade rondell-hunden kan känna sig säker någonsin igen.

Islam och dess slaviska följare gör precis vad som helst för att hämnas på allt och alla som råkar driva lite med deras profet. Skrämmande att Islam växer sig allt starkare över hela världen.

Svenskar brukar allt som oftast skänka pengar till cancerforskningen i syfte att hitta ett botmedel. Vi borde göra samma sak när det handlar om cancersvulsten Islam..

Terrormisstänkt besökte danmark flera gånger

Terrorplaner mot Jyllands-Posten och olika byggnader

USA har häktat terrorister som skulle attackera Danmark/Jyllandsposten

Han ska ha planerat terrordåd tillsammans med tre andra personer.

Två gripna för terrorplaner mot Danmark

Profeten Muhammed heder skulle återupprättas genom terrorattack

Enligt FBI kan målet ha varit både ha att attackera Jyllands-Postens redaktioner i Århus och Köpenhamn samt att försöka döda Kurt Westergaard

Ville angripe Danmark med Mumbai-terror

Ville drepe avisredaktør og Muhammed-tegner

10 Responses to Terrorhot mot Danmark p.g.a bilder av profeten

  1. ansanday skriver:

    Svensk press gömmer sig som en feg hare!
    Chef-redaktörer stå upp och kämpa!!!!! Eller lägg ner. Ge inte upp för mörkerkrafterna som likt Mordor sveper över Europa!!

  2. Pontus skriver:

    Det känns som att det börjar bli dags att införa dödsstraff mot islamiska terrorister för att visa vem som bestämmer här. Eftersom det tydligen inte finns några kriminella muslimer (enligt sanningsmedia) så borde det inte finnas någon som är emot det.

  3. Jocke skriver:

    Det känns som om det börjar bli dags att avlägsna alla risker för ett islamistiskt terrordåd i Sverige.

  4. varjager skriver:

    Aftonbladet säger att det är fredens religion. Då måste det vara fel att de var muslimer. 🙂

  5. Olbap skriver:

    Ooooops! Fredens religion did it again!

  6. Christina skriver:

    Ja, men nu får det väl ändock vara nog på ”alla hundars” hämndaktioner! Bevare (inte) er alla för Nordmännens raseri!

  7. G.W skriver:

    Muslimernas största fiender finns i deras egna led.

    Muslimerna har startat en SD-kritisk Facebook-grupp: http://nyhetskanalen.se/1.1294544/2009/10/26/sd_kritisk_natgrupp_vaxer_rekordsnabbt

    Är det någon som tror att en muslim ö.v.h.t. skulle få för sig att starta muslimkritisk facebook-grupp emot muslimska extremister?

    Om islamisterna börjar verkställa sina hot mot islamkritiska ickemuslimer.
    Då ser i alla fall jag, ALLA muslimer och deras jvla moskéer, som potentiella mål att bekämpa med alla tillbuds stående medel. Då är det krig på alla fronter.

  8. Christina skriver:

    Det är tråkigt at AB blivit en Kommunistblaska, så därför alla ni som läser den, ta ALLT dom skriver med en nypa salt, dom sk politiskt korrekta (i detta fallet AB) är ute för sin absoluta ”dödsdans” = ”svansjön”, om ni inte visste det, så borde ju ni alla förstå att, tidningen är socialist-kommunist-propaganda! Och, vem i h-e är intresserade av vad dom vill och tycker! Ställ det ”s.k PK-Sverige” mot väggen och avkräv dom svar på tal! Dom är inte mer än flugskit i Universum dom heller! Inte nog med det, dom diskriminerar Yttrandefriheten för oss alla som inte har samma åsikter som Vissa journalister på AB.

  9. Christina skriver:

    Vill också bara tillägga, Spik-Harry är en av dom bästa bloggarna i Sverige! Kram!

  10. alltidaldrig skriver:

    Man undrar var är den öppna samtalet om religionens avarter. De som utnyttjar religionen till egen vinning. Var är alla de muslimer som påstår sig vara emot våld? Varför fördömer ni inte detta handlande.