Reinfeldt fick foten av rödgröna sörjan


Om Sverigedemokraterna blir tungan på vågen efter nästa val så tänker regeringen sitta kvar om alliansen är större än de rödgröna. De borgerliga hoppas då på ett samarbete med Miljöpartiet.

”Fredrik Reinfeldt har hittills försökt hålla en låg profil i diskussionerna om Sverigedemokraternas eventuella politiska roll i framtiden.

Men efter att Folkpartiledaren Jan Björklund i dag gått ut och sagt sig vilja samarbeta med Miljöpartiet gör statsministern klart att även han har siktet inställt på en sådan modell.

Allt handlar om en situation där alliansen även efter valet blir största block samtidigt som SD blir vågmästare.

Vi måste kunna söka bredare lösningar och så som svensk inrikespolitik utvecklar sig är det naturligt att börja hos Miljöpartiet. Vi ska ta ansvar för att regera Sverige även med lite mer komplicerade förhållanden. säger Fredrik Reinfeldt.

Han menar att MP:s omsvängning i EU-frågan, där partiet nu inte längre säger sig vilja lämna unionen, och viljan att göra upp med de borgerliga om arbetskraftsinvandring är positiva tecken, ur hans sett att se det.

Några ministerposter skulle det dock inte handla om, understryker statsministern.

Bakgrunden är utveckling som statsministern tycker sig se hos Sverigedemokraterna.

Vi har sett en brutal främlingsfientlighet som Sverigedemokraterna står för. Den är nu så brutal att de har egna aktiva som lämnar partiet”.

Svenskfientligheten som fege Fredrik Reinfeldt och övriga politiker i 7 klövern dagligen sprider omrking visar att SD är ett måste för alla svenskvänliga väljare.

Islam-kramaren Fredrik Reinfeldt fick dock Mp:s fötter upptryckta i sitt arsle med besked.

Vad är ditt nästa drag? en flört med Lars ”fd kommunisten” Ohly eller ett intimt samarbete med svenskfientliga Mona Sahlin?

Partiet du nu fick foten av (Mp) vill också ha ökade bidrag och högre skatter, hur skall det fungera när ni själva säger tvärtom?

Din flört åt vänster hållet gör att du nu mer ses som en förrade även inom ditt eget parti. Om den rödgröna sörjan blir större än alliansen so avgår du istället för att fyra år till.

Vad tror du dina egen borgarbröder och systrar tycker om det? Personligen så förlorade du inte valet 2010 du förlorade det igår.

Eftersom ni använt flera av bl.a Nydemokratis förslag och även av SD då ser ju vi väljare att du gillar just SD, men samtidigt är lika feg och rädd som vanligt.

Ditt lilla hot om att avgå istället för att ta stöd av Svenskvänliga SD trodde du själv kunde vara en bra strategi. Men ack så fel du fick.

Jag kan personligen garantera att du 2010 tar hjälp av SD för att få fyra år till vid makten. Din Lön och makten som statsminister släpper du inte ifrån dig så länge du har chansen att lägga dig på knä och be SD:s om hjälp.

Tror du verkligen att alla dina minstrar står på dina sida om dom 2010 blir av med sina arbeten? Flörten åt vänster kommer att göra det svårt för dig att och Alliansen att få nytt förtroende 2010.

Jag förstår inte att du tog denna chans för alla vi som klarar av att tänka logiskt förstod att du skulle hamna på hal is med Bambi.

Förövrigt så tycker jag att alla bloggläsare på söndag KL 21:15 skall titta på Agenda (SVT2)

Mona Sahlin (S) Maud Olofsson (C) Lena Mellin, Aftonblaskan och Daniel Poohl, tidningen Expo skall diskutera om SD inte med dom.

Bl.a. skall en opinionsundersökning som visar vad svenska folket tycker om den senaste tidens omfattande publicitet kring Sverigedemokraterna läggas fram.

Reinfeldt öppnar för samarbete med MP men fick som svar en fot i arslet

Reinfeldt avgår om aktivt stöd från SD krävs

Maud Olofssons försök att vinna en tv-debatt mot SD-ledaren med hjälp av psykoanalys.

Den borgerliga regeringen vill stoppa SD med MP:s hjälp

JK: SD:s debattartikel ej brottslig

Maria Wetterstrand till angrepp mot statsminister Fredrik Reinfeldt. Hon hävdar att han tänker göra sig beroende av Sverigedemokraterna

4 Responses to Reinfeldt fick foten av rödgröna sörjan

  1. Will skriver:

    Hehe, är väl snarare SD som fått foten av 96% av väljarna, och 100% av riksdagen?

  2. spikharry skriver:

    100% av riksdagen, har du belägg för ditt påstående eller är det tagit ur luften som alltid när ni rödingar skriver något?

    Ditt frågetecken visar tydligt din osäkerhet.

  3. annullera skriver:

    RYGGRADSLÖSE REINFELDT HAR NU VISAT VART HAN STÅR OCH OCH GÅR! TYVÄRR GYNNAR DET VARKEN VÅRT LAND ELLER VÅRT FOLK. OM REINFELDT AVGÅR, OM HELA ETABLISSEMANGET GÅR ÅT HE….SÅ INTE STÖR DET MIG. IN MED NYA FRISKA VINDAR, NYA PARTIER MED ETT NYTÄNKANDE SOM FÖR SVERIGE FRAMÅT. VI KAN BÖRJA MED SD ÅR 2010!
    POLITIKER SOM REINFELD, MAUD, MONA, LARS OHLY M.FL. MED DERAS TÄNK KAN VI SVENSKAR VARA FÖRUTAN! DE ÄR EN SKAM FÖR VÅRT LAND OCH VÅRT FOLK! DE ÄR SVIKARE, DE ÄR ODEMOKRATISKA LÖGNARE, DE ÄR FEGA OCH SVAGA LEDARE,
    DE ÄR MAKTGALNA OCH EGOCENTRISKA OCH UTÖVAR MAKTMISSBRUK! DESSA SVIKARE KOMMER ALDRIG ATT KUNNA SKAPA NÅGOT BRA FÖR LANDET OCH DESS FOLK. DE KOMMER ATT STÖRTA SVERIGE I FÖRDÄRVET!

  4. Will skriver:

    Riksdagen består av 7 partier som samtliga avskyr SD, det är mitt belägg.
    Jag är inte röding, jag är mörkblå höger tack.