Inget signalement vad beror det på?


Den ena mannen höll fast hennes cykel. Den andre tömde hennes plånbok på pengar. ”Jag blev så rädd”, säger 62-åringen – som nu vill varna andra.

”Kvinnan, som vill vara anonym, kom ut från Centralsjukhuset i Kristianstad på fredagen. Hon hade lagt handväskan i en ryggsäck eftersom hon har skadat handen och har svårt för att bära.

Vid sin cykel började hon leta efter nycklarna i väskan. Då kom två män fram till henne.

– De sa att de ville hjälpa mig att få upp cykeln, säger 62-åringen.

Men i stället för att hjälpa henne höll männen fast cykeln så att hon inte kom iväg. En av dem höll också fast hennes ryggsäck.

– Jag blev så rädd. Jag fattade ingenting, förstod inte vad de ville.

När männen till slut försvunnit iväg gjorde någon henne uppmärksam på att ryggsäcken var öppen. Då upptäckte 62-åringen att hennes plånbok låg på marken.

De hade tagit 650 kronor.

Hon tog sig in på sjukhuset igen och fick hjälp av personalen med att anmäla saken till polisen.

Helene Börjesson, inre befäl på Kristianstadspolisen, bekräftar att en anmälan kommit in. Men utredningen är nedlagd eftersom det finns så lite att gå på.

Men den kan tas upp igen om det kommer fram något nytt, säger Helene Börjesson.

Den drabbade 62-åringen vill passa på att varna andra.

Det var så hemskt och jag vill skydda andra från att det ska hända dem. Man måste vara försiktig”.

Klart att polisen tvingas lägga ner utredningen!! Dom har väl bara ett ypperligt signalement som övriga medborgare inte får ta del av.

När brottslingars signalement inte skrivs ut i media då vet dom flesta att det med 99.9 procents säkerhet att det inte var svenskar.

Polisens har stor nytta av allmänhetens uppgifter, varför använder ni er inte av media då? beror det möjligtvis på att var så kallade ny-svenskar som var i farten igen?

Kvinna bestulen vid
CSK – ”Jag blev så rädd”

1 Responses to Inget signalement vad beror det på?

  1. annullera skriver:

    Det har blivit mer en regel än undantag att när det handlar om grovt kriminella framför allt Araber och Somalier så lämnas det aldrig ut något signalement på förövarna. Handlar det däremot om invandrare från övriga Europa och svenskar så hängs de ut direkt.

    Denna kvinnan går sedan ut och varnar för att man skall vara försiktig, men det hjälper inte att vara försiktig och skydda sig mot dessa in-avlade drägg. De tänker inte som vi och de anser sig ha sin fulla rätt att bete sig mot andra människor än dem själva som de gör. De är hjärntvättade sedan födseln och de har ett sjukt tänkande vad som är rätt och fel. Tyvärr går det inte att skydda sig mot dessa hur försiktig men än är. I regel kommer de i flock och utser sina offer som i regel är ensamma och i det läget väldigt underlägsna att kunna göra något.

    Tack Kära Socialdemokrater för att Ni bäddat för detta sjuka samhälle som nu växer sig allt starkere.