SD säger sanningen om Islam/Muslimer


Islam är det största utländska hotet mot Sverige sedan andra världskriget, skriver Sverigedemokraternas partiledare i en debattartikel. Ledande jurister menar att texten kan vara hets mot folkgrupp.

”Sverigedemokraterna avslutade på söndagen sin kongress i skånska Ljungbyhed. På måndagen publicerar Aftonbladet partiledaren Jimmie Åkessons debattartikel där han går till hård attack mot islam.

Åkesson skriver att ”dagens mångkulturella svenska maktelit är totalt blind för farorna med islam”. Han påstår bland annat att ett tiotal muslimska terrororganisationer finns etablerade i landet, att Sverige har flest våldtäkter i Europa och att muslimska män är kraftigt överrepresenterade bland förövarna.

Det här är samma typ av propaganda som den nazistiska antisemitismen, säger Jan Hjärpe, professor i islamologi, till Aftonbladet.

Det här har dessutom rasistiska undertoner, eftersom den här retoriken förutsätter att religionstillhörighet är avgörande för hur människor agerar.

Flera ledande jurister som Aftonbladet talat med anser att debattartikeln gränsar till att vara hets mot folkgrupp.

Jag tror att JK skulle åtala den. Artikeln riktar sig enhetligt och hätskt mot muslimer som grupp, säger advokat och medierättsexpert Peter Danowsky.

Att peka ut en hel religion som det största utländska hotet ligger nära hets mot folkgrupp, säger advokat Peter Althin.

En sträng tryckfrihetsjury skulle kunna fälla den här artikeln. Det är ett uttryck för missaktning mot muslimer som grupp, säger Per Hultengård, jurist på Tidningsutgivarna”.

Jan Hjärpe och ytterligare några flumgubbar försöker med näbbar och klor förklara för svenska folket att Jimmie Åkesson uttalande är hets mot folkgrupp eller näst intill.

Dessa smått komiska ”troll” har uppenbarligen inte förstått hur lagen om hets mot folkgrupp tillämpas.

Att säga sanningen har alltid stört PK-ister och Islam/muslimkramare. Vi behöver politiker som vågar säga det som stora delar av dom förtryckta svenskarna tänker.

Justitiekansler (JK) Göran Lambertz klargör tydligt att han inte kommer att inleda en förundersökning, då det är inte någon uppenbar hets mot folkgrupp. Hade det varit hets då hade jag själv inlett en förundersökning säger Göran Lambertz.

Det som ledande SD:are nu öppet skriver är exakt samma sak som flera andra riksdagspartier önskat att dom själva skulle vågat påstå.

Men deras feghet och flathet är helt enastående. Alla muslimer är inte terrorister, men underligt är ändå att dom flesta terrordåd dom senaste åren är utförda av muslimska terrorister. Hur skall ni förklara det?

Vad gäller våldtäkter av muslimer så borde ni besöka några av dessa två bloggar så inser ni själva vilka det är som gång på gång döms för just våldtäkter och gruppvåldtäkter.

Politiskt Inkorrekt

Fria Nyheter

Båda dessa utsökta bloggar visar fakta som ger Jimmy Åkessons debattartikel i Aftonbladet fullt stöd.

Tror någon av alla PK-styrda medier att svenska folket är oförmögna att själva inse det som håller på att hända i vårt land?

SD-text kan vara hets mot folkgrupp

Att Sverigedemokraterna nu går ut hårt mot islam och muslimer är en medveten strategi, menar statsvetaren Anders Sannerstedt.

Ju mer buller och bång desto bättre för SD

Sveriges unga muslimer: ”Det har blivit ok att kritisera muslimer”

SD-tal hetsar inte mot folkgrupp enligt jurister

Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson saknar grund för sina påståenden om att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa

Jens Orback: Olustigt att förekomma i SD-tal

Sverigedemokraternas försök att öppet rida på främlingsfientlighet kan tvinga fram ett blocköverskridande samarbete efter valet.

Annonser

6 Responses to SD säger sanningen om Islam/Muslimer

 1. Erik skriver:

  ”Alla muslimer är inte terrorister, men underligt är ändå att dom flesta terrordåd dom senaste åren är utförda av muslimska terrorister. Hur skall ni förklara det?”

  Andelen muslimer bland terrorister har väl ingenting att göra med andelen terrorister bland muslimer?
  Likadant när folk hakar upp sig på att invandrare är överreppade i brottsstatistiken. Majoriteten invandrare är laglydiga medborgare. Att den lilla andel som begår brott ska påverka vår syn på resten som är oskyldiga är ganska sjukt. Det kommer bara öka den utanförskap och de klyftor i samhället som redan finns vilket är det vi ska försöka undvika.

 2. Ulrik Jonnerans skriver:

  Det är inte vi Europeer som plötsligt börjat vara kritiska till Islam/Muslimer.
  Dom är inte offer, eller ens utsatta av oss fria människor.

  Det är Islams totala kompromisslöshet och vilja att alla
  skall fullständigt anpassa sig intill döden efter
  minsta lilla löjliga påstående av Islam/Muslimer.

  Sossarna och Batikhäxorna snackar om Integrering av den som varken kan,
  vill eller har förståelse för vad integrering är.

  Islam är en övervintrad medeltida ideologi totalt oförmögen
  och förbjuden att förändra någonting överhuvudtaget. Jorden är fortfarande platt inom
  stora delar av mellanösterns imamer. Att påstå att jorden är rund, är att påstå att Koranen har fel.
  Koranen kan inte ha fel, det är den enda, totala och eviga sanningen,
  oavsett vad vetenskapen och verkligheten visar.

  Demokratier anpassar lagstiftning, samhälle och utbildning efter verkligheten.

  Muslimerna försöker anpassa verkligheten efter Koranen, det går inte så bra.

  Islams klocka stannade på år 601 ungefär, mekanismen har rostat fast och kan ej renoveras,
  bara överges, hånas, utplånas och kastas på historiens soptipp.

  Det går inte att återanvända någonting inom Islam,
  utan den kan bara användas som varnande exempel på hur mänsklighetens mest korkade,
  idiotiska och grymma dummheter en gång kunde genomföreas med religionens hjälp.

  Förbjud Gud och religionerna. Dom blir vår död annars.

  Gud skapade inte människan, Manniskan skapade Gud.

  /Nizze

 3. Erik skriver:

  Jag kan i viss mån hålla med. Religioner för mycket ont med sig och ger människor en sned bild av hur de ska förhålla sig till fakta och vetenskap. Men människor har rätt att tro och det är en viktig demokratisk rättighet, det går inte att införa förbud till höger och vänster. Vi måste hitta bättre sätt att öka folks medvetenhet och kritiska tänkande.

 4. Margaretha G. skriver:

  Aftonbladet och Hellin hycklar när man nu publicerar Åkessons kritiska uttalanden om muslimer vs islam.Och det blir världens rabalder och man vet inte till sig i mediakåren hur politiskt korrekt man kan vara för att slå ner på Åkessons debattinlägg.Vilket hyckleri.
  För inte så länge sedan lät samma Aftonblad publicera en artikel om att israeliska armén (IDF) skulle stulit organ från döda palestinier.Alltså en uppenbar lögn som också senare bekräftades.Artikeln var skriven baserad på vaga rykten och tom den intervjuade palestiniern kunde inte bestyrka sanningshalten.Detta nonsens gjorde AB som sagt stor affär av.Tro inte att det blev någon debatt om den här saken,inga protester om yttrandefrihet.Konstigt tyst blev det så det ekade.Men nu när det handlar om kritik mot muslimer baserad på verkligheten,vad både du och jag kan se/läsa om – om vi nu vill – då tar det hus i helsike och man hotar med än det andra.Och de som ifrågasätter artikeln.Vad är deras bevis för att Åkesson har fel?
  Jag tror de har inga.

 5. Kenny skriver:

  Måste dra ihop rejält med stålar nu 🙂 vi är ett gäng gamla vänner som verkligen uppskattade Åkesson mod att rent ut säga det som ingen vågar……

  Mussar är vår tids största hot mot svensk frihet samt demokrati.

 6. annullera skriver:

  FINNS DET NÅGON SOM KAN SÄGA ATT ISLAM INTE STÅR FÖR FÖRTRYCK. HUR MÅNGA MUSLIMSKA KVINNOR SKYDDAR INTE DET SVENSKA SAMHÄLLET IDAG. VARFÖR SKRIVS DET INGENTING OM DET? HOMOSEXUELLA SOM FLYR FRÅN SINA FAMILJER OSV. OSV OSV. VARFÖR VILL DE SEDAN HA SINA EGNA LAGAR, SINA EGNA SKOLOR OSV. VARFÖR BLUNDAR VÅRA POLITIKER?

%d bloggare gillar detta: