Svenskfientliga Mona Sahlin glömmer fort


Svenskfientlig

Mona Sahlin känner ”stor skam” för hur den dåvarande socialdemokratiska regeringen hanterade frågan om de apatiska flyktingbarnen 2005. Hon var själv minister i regeringen och medger nu att man grundade flera beslut på rena spekulationer.

”Sedan författaren och journalisten Gellert Tamas publicerade boken De apatiska – om makt, myter och manipulation har diskussionen om de apatiska flyktingbarnen återigen flammat upp.

Både medier och politiker får nu hård kritik för den bild som spreds att barnen simulerade och i själva verket inte var sjuka.

I skottgluggen står bland annat den dåvarande socialdemokratiska regeringen, som hjälpte till att befästa bilden av föräldrar som förgiftade sina barn eller uppmanade dem att fejka sjukdomssymptom för att få uppehållstillstånd i Sverige.

Men idag är Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin kritisk till det egna partiets ståndpunkter för fyra år sedan.

Jag kan känna stor skam över delar av hur den egna rörelsen kom att resonera.

Socialdemokraterna kommer att gå till val på en i alla fall delvis gemensam flykting- och migrationspolitik med Vänsterpartiet och Miljöpartiet, är beskedet idag.

Flykting- och migrationspolitiken är en av frågorna vi måste lämna gemensamt besked om, säger Mona Sahlin”.

Mona varför går du inte ut på SVD:s första sida och säger att du känner stor skam över hur du har behandlat svenska fattigspensionärer och hemlösa under era senaste 12 år vid makten (1994-2206)

Under Socialdemokraternas stryre försämrades sjukvården, pensionärer fick högre skatt än arbetare. Hemlösa och uteliggare eskalerade under den högkonjuktur som var när ni styrde skeppet på grund.

Ni försämrade för arbetsgivare och dessutom försåg du din egen plånbok och tog ut över EN MILJON KRONOR när du kursade.

Varför känner du ingen skam över allt detta? Beror det på att det var vi svenskar som råkade illa ut?

1) Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet.

2) Ge invandrarna förtur till alla nybyggda lägenheter.

3) Alla skolor ska kunna ge undervisning i alla ämnen på arabiska.

4) Alla skall ha rätt till likartad sjukvård även om dom befinner sig illegalt i sverige.

Ditt cementerade hat mot svenskar är det värsta jag upplevt under den långa tid jag följt politiker.

Mona jag har skicka flera mejl till dig med likartade frågor: Varför trampar du på alla svenskar och spottar dom i ansiktet? Vad har vi skattebetalare gjort dig för illa eftersom du hatar oss lika mycket som du älskar våra skattepengar och invandrare.

Inte något svenskt parti har lyckats att köra sverige så långt ner i skiten som ditt parti klarade av på 12 år.

Nu känner du skammens rodnad på dina kinder, men inte för oss som arbetat och betalt din och övriga sossars löner etc etc.

Du känner skam för dom apatiska invandrarbarnen som helt plötsligt insjuknade i början på 2000 talet. Har du aldrig ställt dig själv frågan varför inte en enda Jugoslavisk invandrare på 90 talet led av denna relativt nya sjukdom?

Som jag tidigare skrivit så är jag ateist, men skulle det finnas en högre makt som ber jag verkligen på mina bara knä att du skall stoppas till varje pris. Inte ens dina egna väljare vill ha dig längre, förstår du inte att du är hatad mer hatad än någon annan politiker varit i sverige.

PS men sitt gärna kvar fram till valet 2010 det gynnar oss som älskar sverige och inte är svenskfientliga.

Mona Sahlin självkritisk om apatiska flyktingbarn

Hela 83 procent av rösterna i Rosengård tillföll (S) i valet 2006 undrar varför

Mona Sahlin väntar bara på att få flytta över till statsministerns rum i Rosenbad.

8 Responses to Svenskfientliga Mona Sahlin glömmer fort

  1. Mona Sahlin skriver:

    Hatet framför allt, oj, nej
    jag menar:
    Makten framför allt
    (min makt)

  2. Svenne Banan skriver:

    Mona är en skam för Sverige och bara tanken på att en sådan vidrig människa faktiskt kan bli landets statsminister gör att man känner en djup oro.

  3. Anonym skriver:

    Mona Sahlin är sinnessjuk och borde tvångsomhändertas liksom hennes medlöpare som är ägarna av samhället och som hon slickar arslet på. Ägarna uppmuntrar dårar som Mona och hennes gelikar och varför gör de det? Hon har med sin position befäst ägarnas makt genom att gå dem tillmötes. Ägarna vill ha mer och mer samtidigt som Måna och Lars Ohly (kommunisten) får mer i plånböckerna för att ta bort icke önskvärda från samhället. De har fått som uppdrag från ägarna att ta bort de som inte kan försörja sig själva trots att de utan skattemedel (sina löner) inte själva kan försörja sig. De agerar endast som kapos gjorde i nazityskland. Det var personer som också var judar men som såg till att folket skulle gå till gaskammaren eller arbetslägret. De fick privilegier för att vara uppsynsmän/kvinnor.

  4. gohomenow skriver:

    Mona Sahlin är en landsförrädare och borde utvisas till något Arabland tillsammans med alla bidragstagare hon har varit med och släpat hit. Där kan hon sedan sitta och äta ödlor och sand i all evighet och begrunda sina synder. Måtte denna kvinna aldrig bli statsminister.

  5. Blodsven skriver:

    Bra skrivet Spiken! Problemet med psykopater som äckelMåna är att dom är oemottagliga för kritik. Hon är för dum i huvudet, för att begripa att hennes arbetsgivare (svenska folket) vill ha landets och svenska folkets bästa i första rummet. Måtte subban och hennes gelikar åka så långt åt helvete som möjligt 2010….

  6. slingga skriver:

    Intressant att se hur ni självutnämnda ”sanningssägare” är totalt ointresserade av sanningen.

    • Haringenmail skriver:

      Vad är sanningen då?
      Upplys oss, istället för att bara säga att bara säga att vi är ointresserade av sanningen.
      Eller är det så att vi ser sanningen och ser saker som de är med öppna ögon, och det skrämmer dig för att det inte stämmer in med din ”sanning”?

  7. Haringenmail skriver:

    Det är klart vi inte har en identitet, en kultur, en historia…den har ju sakta men säkert raderats ut sedan 70-talet och det enda som finns kvar är just midsommar och ”sådana töntiga saker”.
    Vår historia läres knappt ut i skolan längre, den anses inte ”invandrarvänlig” med elaka vikingar och deras hedniska ritualer.