Jimmie Åkesson Svenskar diskrimineras


Sverigedemokraterna, SD, hävdar att svenskar ”diskrimineras” på arbetsmarknaden och vill avskaffa regeringens instegsjobb för nyanlända invandrare.

”Förslaget ingår i de riktlinjer för arbetsmarknadspolitik som SD:s kongress, Landsdagarna, antog i Ljungbyhed på lördagen. Arbetsmarknadspolitiken är ett led i partiets strävan att bredda sig. Men invandringskritiken engagerade ombuden i talarstolen även på detta området.

– Vi svenskar får subventionera vår egen diskriminering. Regelverket är snudd på landsförräderi, sade ungdomsförbundets ordförande Erik Almqvist, om instegsjobben.

Instegsjobb riktas till invandrare som fått uppehållstillstånd under de senaste 36 månaderna och innebär att staten betalar en stor del av lönekostnaden för att hjälpa dem in på arbetsmarknaden.

SD vill även riva upp de nya reglerna för arbetskraftsinvandring från länder utanför EU och Norden. Partiledaren Jimmie Åkesson anser att reglerna från hösten 2008 öppnar för generell arbetskraftsinvandring. Enligt Migrationsverket beviljades första halvåret i år 5 673 arbetstillstånd. Bland dem fanns många thailändska bärplockare och dataspecialister.

SD anser också att partiets politik minskar arbetslösheten, eftersom man vill strama åt bland annat asylpolitiken.

– En stor del av arbetslösheten är importerad genom asylsökande, anhörig- och arbetskraftsinvandring, hävdade Åkesson i talarstolen.

Sverigedemokraterna vill bland annat också höja ersättningen i a-kassan och utöka turordningsreglerna i lagen om anställningsskydd, las. Enligt Åkesson är partiets politik nu mer positiv till facket än tidigare. Kritiken mot medbestämmandelagen är borta och krav på reformerad arbetsrätt har begränsats till fler undantag från turordningsreglerna”.

Underbart att vi har en partiledare säger det som stora delar av folket anser. Jimmie Åkesson är en frisk fläkt, han och övriga SD:politiker som värnar om svenskar behövs verkligen.

Nu darrar PK-gänget i riksdagshuset. SD blir aldrig ett parti som likt vänsterpartiet burit fram dasspapper år efter år till socialdemokratiska arslen.

”Riv upp reglerna för arbetskraftsinvandring, slopa permanenta uppehållstillstånd och reducera anhöriginvandringen kraftigt. Avskaffa positiv särbehandling och kvotering och ”motverka diskriminering och svenskfientlighet”.

Låter som ljuv musik för alla svenskvänliga..

SD anser att svenskar diskrimineras

SD: ”Slopa permanenta uppehållstillstånd”

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: