Lars Ohly och Kalle Larsson (V) amnesti åt alla illegala och fri invandring


Vi har inga illusioner om att en regering ledd av Moderaterna kommer att återupprätta en human flyktingpolitik. För det krävs en rödgrön regering, skriver Lars Ohly och Kalle Larsson (V).

”Järnaxeln mellan Socialdemokraterna och Moderaterna som styrde svensk flyktingpolitik drevs av en rädsla för främlingsfientliga krafter och gick dem till mötes.

Men det går inte att bekämpa främlingsfientlighet genom att ta över dess människosyn och problemformuleringar. Vi måste i stället förändra flyktingpolitiken i human riktning.

Sverige måste också driva på för att riva murarna runt EU.

Papperslösa och gömda måste få stärkta rättigheter på arbetsmarknaden, deras barn ska ha rätt att gå i skolan och alla i Sverige ska ha rätt till vård på lika villkor.

Vi kräver därför att papperslösa och gömda genom ett engångsbeslut skall få möjlighet att stanna i Sverige”.

Lars Ohly (V)

partiledare

Kalle Larsson (V)

flyktingpolitisk talesman

Vänsterpartiet och dess ledande kommunister visar på nytt att dom gemensamt med Socialdemokraterna tillhör dom mest svenskfientliga och hatiska kräken vi skådat.

Det är knappt man orkar skriva något om dessa idioter inom vänsterpartiet, men det är iofs bra att dom själva gräver sin egen blodsröda grav.

Kalle Larsson flyktingpolitisk talesman för (V) tog själv hand om en så kallad flykting för ett tag sedan, han startade en kampanj för att få migrationsverket att ändra sitt avvisningsbeslut.

Vad hände? jo berikaren (Farid Habibi) som skyddades av Kalle våldtog en kvinna och dömdes till fängelse och utvisning.

Merit Wager skriver bl.a på sin blogg: ”Vänsterpartiet lovar att en rödgrön regering kommer att bryta mot lagar som partierna själva varit med och stiftat.”

Läst resten här Merit Wager

Lars Ohly och Kalle Larsson: Papperslösa och gömda måste få stärkta rättigheter på arbetsmarknaden

11 Responses to Lars Ohly och Kalle Larsson (V) amnesti åt alla illegala och fri invandring

  1. Dansken skriver:

    Tyvärr kommer det nog alltid, att finnas folk, som läggar sin röst på dessa kommunist idioter, men man kan ju hoppas på att de hamnar under 4% i 2010.

  2. spikharry skriver:

    Finken Jönsson eller Lars Ohly är samma skit. Kommunist som kommunist.

  3. demokratbloggen skriver:

    Undra om Kalle Larson lärde sig något, när hans skyddsling våldförde sig på en kvinna? Men de båda har väl samma kvinnosyn!

  4. BERGET skriver:

    Kommunisterna tänker tydligen lägga mer bränsle på den svenska brasan, men vi vet hur det kan sluta när idioter leker med elden.
    Det går till en viss gräns, sen är det elden som bestämmer, och då har vi krig.

  5. Nizze skriver:

    No Brain – No Pain

  6. Robin_Shadowes skriver:

    V står numera för Våldtäktspartiet. Partiet som våldtar ett helt land. Rösta bort äcklena från maktens köttgrytor.

  7. Pia skriver:

    Var (tyvärr) medlem i V på 80 talet fram tills 96 när jag övergav idioterna.

    Alla möten all politik handlade ständigt om samma sak, bättre villkor för invandrare, pensinonärer och skattebetalarna kom alltid i andra hand.

    Har aldrig träffat några så naiva tokstollar vare sig innan eller efter jag lämnade V.

    Är nu mer en glad Sverigedemokrat.

    /Pia

  8. Blodsven skriver:

    Det är väl ganska tydligt att pajasen Kalle Larsson inte lärt sig ett jävla dugg! Gud bevare oss för dessa idioter som lever i en fantasivärld där alla älskar alla och gränser ses som murar. Spelar ingen roll hur mycket som talar emot denna vansinnespolitik, praktarsel som Ohly & co tro sig iallafall ha lösningen på allt. Inte för att fåntrattarna i 7-partihelvetet är ett jävla dugg bättre, så en röst på dessa betyder helt enkelt godnatt Sverige…

  9. Obama skriver:

    Kommunisten kräver en ministerpost! Hmm om socialdemokraterna skulle återfå makten så blir Ohly dass-papper-fram-bärare-minister.

    Enda posten han får har med skit att göra.

    • Robin_Shadowes skriver:

      Han kan gärna få skyffla kamelskit i Saudiarabien. Partibroder Ohlyckan med för den delen.

  10. Tore skriver:

    Jag förstår inte riktigt problemet. Marginaliserade extremistpartier försöker köpa röster av okunniga och opportunistiska fattiglappar genom att försöka uppfylla deras högst personliga önskemål, låter precis som sverigedemokraterna. Typiskt att en förre detta kommunist gått över till SD. Det är även märkligt att så mycket vänsterhat kommer till uttryck här när det är väl känt att SD’s väljarbas övervägande består av flyktingar från just vänstern.