Stopp för slöjor och islamska begravningsplatser



Fler aktioner mot muslimer planeras nu i Schweiz efter det omstridda minaretförbudet. Slöjförbud och stopp för islamska begravningsplatser hör dit.

”Två dagar efter den omvälvande folkomröstningen i Schweiz då 57,5 procent av befolkningen röstade för att förbjuda minaretbyggen, driver det högerpopulistiska SVP-partiet på ytterligare i sin kampanj mot islam.

Högst på agendan står slöjförbud på offentliga platser. Dessutom vill partiet ha hårdare lagar mot tvångsäktenskap och kvinnlig omskärelse –företeelser som partiet hävdar är muslimska problem. Man vill också stoppa dispens från simlektioner för muslimska elever.

Väljarna har gett en tydlig signal att man vill stoppa politisk islam som breder ut sig på bekostnad av våra värderingar. Muslimerna måste sporras att integreras i vårt samhälle, säger SVP-parlamentarikern Adrian Amstutz.

Partiet vill nu driva frågorna vidare i parlamentet, och dess ledare Toni Brunner betonar att muslimer ”måste förstå att de inte kan komma till jobbet i slöja”.

Samtidigt kom de första konkreta följderna av folkomröstningen igår: muslimer i staden Wil släpper planerna att ansöka om bygglov för en minaret – medan muslimer som vill bygga en minaret i staden Langethal tänker driva saken till Europadomstolen”.

Schweiz visar nu med eftertryck att dom satsar hårt på att förbjuda slöjor och stoppa Islamska begravningsplatser.

Tur att vi har Holland Danmark och Schweiz, som verkligen gör allt för att stoppa islamiseringen av respektive länder.

Här hemma är det fritt fram för alla. Här om dagen fick Kemiska Ali PUT trots att han tog fram giftgaser och andra vapen som dödat tusentals barn och kvinnor.

Minaretbeslut i Schweiz kan följas av slöjförbud

11 Responses to Stopp för slöjor och islamska begravningsplatser

  1. Mållgan skriver:

    Slöjförbudet på allmän plats lär kunna drabba en del kloster med nunnor, vilket kan vara känslig med nästan 50% katoliker.

  2. […] Svd Dn Dn Bloggar: Klartexten Spikharry Röda […]

  3. Yohiz skriver:

    Hej,
    Svar till Mallgan: …mmm, fast nunnor stannar för det mesta i sitt kloster, och stör därmed inte omgivningen dagligen med sina slöjor, om dom slöjor har. Dessutom tillhör den kristna religionen, med sina enstaka nunnor och munkar, svensk kultur…och det,sedan väldigt länge. Jag tycker dessutom att nunnor har den fördelen att de ej är aggressiva, krigslystna, eller arroganta. De försöker inte heller hela tiden fa oss andra att ha daligt samvete, att tycka synd om den, att kräva en massa saker. De försöker inte heller pressa andra att bli som dem….För att sammanfatta anser jag att man inte kan göra den jämförelsen du gör. Ha en bra dag!

  4. Louis-Alexandre skriver:

    It’s a question of time before France takes the same path. Online polling gave 75-80% against minarets in every major website.

    Du citerade Holland, Schweiz och Denmark: Italien måste citeras.

  5. Jocke skriver:

    Schweiz visar vägen framåt.

  6. Schweiz och SVP gör helt rätt nu. Tyvärr gick man med dock i globalistdiktaturen FN.

  7. Kurtan skriver:

    Din blogg upprör troligen väldigt många!!!

    Alla länkar på Svenska Dagbladet finns kvar förutom din. Bl.a kommunist bloggar som kallar Schweizare för bruna nassar m.m.

    (Stopp för slöjor och islamska begravningsplatser) och det anser svd är värre 🙂

  8. spikharry skriver:

    Såg att dom plockat bort länken. AFA-kräk kan där emot skriva vad dom vill. Är likadant i varje tidning.

  9. Ulrika skriver:

    Men jag hann hitta hit för ca ett halvår sedan,via SvD eller Dn.
    Och en ny värld öppnade sig.Tack.

  10. Robin_Shadowes skriver:

    Dags att stoppa importen av ointergrerbara muslimer till Europa och returnera samtliga av dom som redan befinner sig här.

  11. Jo skriver:

    Hmm..Kan man bli medborgare i landet och även behålla sitt svenska på samma gång? *Ler*