Saddam Husseins expert på kemiska vapen får asyl



Mannen som öppnar dörren för oss heter Muhamed Kemal Abed och är 57 år.

”Han har arbetat åt Saddam Hussein med att ta fram kärnvapen samt kemiska och biologiska vapen, enligt sitt eget vittnesmål inför migrationsdomstolen.

Bilderna här intill visar offer från giftattacken i Halabja där tusentals kvinnor och barn miste livet efter anfall med kemiska vapen på Saddams order.

Nu har migrationsdomstolen beslutat att ge Saddams man skydd i Sverige.

Muhamed Kemal Abed är en medelålders gråsprängd man iförd jeans och tröja som erbjuder oss kaffe. Han har nyligen slagit sig ner i Sydsverige med sin familj. Han vill egentligen inte prata om sina tidigare uppdrag.

Jag har aldrig gjort någonting för att skada någon. Inte ens en fågel, säger Abed till Expressen.

Men för migrationsdomstolen har han berättat om sin bakgrund som kemiingenjör under Saddam Husseins regim.

Han har också redogjort för att han var generalmajor och medlem i Saddams styrande Baathparti. Enligt domen har Muhamed Kemal Abed arbetat med att ta fram kärnvapen samt biologiska och kemiska vapen.

Han uppges ha skrivit en bok där han framhållit Saddam Husseins kloka ledarskap.

Migrationsdomstolen tror på hans uppgifter och slår bland annat fast att de ”finner heller inga skäl att ifrågasätta att han representerat och försvarat Saddam Husseins regim i FN-ledda internationella sammanhang”.

Oavsett vilka konkreta arbetsuppgifter Muhamed Kemal Abed haft i egenskap av kemiingenjör bedömer migrationsdomstolen att den hotbild som han gör gällande föreligger mot honom måste bedömas med utgångpunkt i hans politiska ställningstagande.

Migrationsdomstolen har gett honom uppehållstillstånd eftersom hotbilden mot honom i Irak bedömts som stor.

Hur länge Muhamed Kemal Abed arbetat med vapenframställning åt Saddam vill han inte svara på, han tycker det är konstigt att migrationsdomstolens dom är offentlig.

Bashar Jalal, 40, från Göteborg säger:

Det är inte första gången som någon har fått asyl som har samarbetat med regimen i Irak. Man blir inte bara arg, utan man frågar sig verkligen på vilka grunder någon får ett uppehållstillstånd.

En av Saddam Husseins närmaste män (Muhamed Kemal Abed) som medverkat till att ta fram kemiska och biologiska vapen som användes i giftattacker mot 1000 tals kvinnor och barn får Asyl/skydd i Sverige.

Kriminella slödder, islamister och terrorister är välkommna till PK-landet sverige. Nu måste vi säga ifrån med kraft 2010 att vi inte längre tillåter att dom styrande hunsar med svenska folket och låter mördare få skydd.

Man tror knappt att det är sant när migrationsverket ger en sådan idiot som Muhamed Kemal Abed asyl/skydd..

Muhamed Kemal Abed jobbade för Saddam Hussein nu får han asyl i Sverige

4 Responses to Saddam Husseins expert på kemiska vapen får asyl

  1. BERGET skriver:

    Va bra då kan han hjälpa regeringen med ett nytt effektivt vaccin i mot svininfulensan, sånna saker kräver ju ett stort förtroende, för det har ju tydligen myndigheterna i detta land.

  2. […] Saddam Husseins expert på kemiska vapen får asyl, Spikharrys blogg […]

  3. […] Saddam Husseins expert på kemiska vapen får asyl, Spikharrys blogg […]

  4. Dalkulla skriver:

    Tänk vad spännande det blir när han fått undervisa i moskéerna och de kan använda kemisk krigföring mot oss otrogna.

    Stort tack till de styrande naiva P.K-idioterna som hela tiden ser till att vår tillvaro inte blir för lugn och tråkig. Vi stela svenskar behöver verkligen all denna spännande mångkultur så det är väl tur att de som vet bäst styr eller???