Folkpartist försökte köpa sex av minderårig


Åke Blomqvist
En högt uppsatt politiker i Stockholmsområdet har dömts till dagsböter sedan han försökt köpa sex av en minderårig flicka.

”Mannen har flera tunga poster i kommunen, bland annat ansvarar han för barn- och utbildningsfrågor, men har aviserat att han tänker lämna sina uppdrag före årsskiftet.

Till Metro uppger politikern att han tyckte det kunde ”vara intressant att prova på”, efter att ha nätsurfat och kommit in på en sajt som erbjöd träffar och gruppsex.

Jag fick kontakt med en man som kom hem med en tjej mitt på dagen. Jag betalade 1 500 kronor för henne men uppfattade aldrig att hon var minderårig, säger han till tidningen.

Politikern uppger att han ångrade sig, det blev inget sex, medan flickan enligt polisen berättat att de hade sex hemma hos mannen.

Ärendet ingår i en större kopplerihärva. Flera unga kvinnor under 20 år utnyttjades av äldre män i lägenheter och på hotell. Dom i målet föll i september då huvudmannen, en 40-årig affärsområdeschef, fick fyra års fängelse för bland annat grovt koppleri”.

Mannen har flera tunga poster i kommunen, bland annat ansvarar han för barn- och utbildningsfrågor, och dessutom tycker han det vore intressant att prova på sex en minderårig flicka.

Usch man blir spyfärdig av alla dessa PK-ister som sitter på sina feta arslen och spyr galla över andra, för att i nästa drömma om sex med unga flickor.

Folkpartisten Åke Blomqvist dömdes till dagsböter för sitt brott, och lämnar alla sina uppdrag.

Folkpartiets pressekreterare Rasmus Jonlund säger: Vi är chockade, det här har vi inte hört talas om. Det är ett fruktansvärt brott som vi ser oerhört allvarligt på.

Politiker försökte köpa sex – avgår

En högt uppsatt politiker i Stockholmsområdet har dömts till dagsböter sedan han försökt köpa sex av en minderårig flicka.

Åke Blomqvist (FP) slutar som kommunalråd

Politikern uppger att han ångrade sig, det blev inget sex,

Jag betalade 1 500 kronor för henne men uppfattade aldrig att hon var minderårig

det kunde ”vara intressant att prova på säger Folkpartisten Åke Blomqvist

6 Responses to Folkpartist försökte köpa sex av minderårig

  1. […] Folkpartist försökte köpa sex av minderårig « Spikharry's Blog […]

  2. Robin_Shadowes skriver:

    Jävla äckel-gubbe!!

  3. tarzan skriver:

    Svenska politiker måste lära sig att inte köpa sex i Sverige speciellt inte av unga töser. Dom får passa på istället när dom är på konferans utomlands eller när dom åker på semester till Thailand

  4. Blodsven skriver:

    Karljäveln har flera tunga poster inom politiken! Undrar hur många gånger du ”uppfattat” saker fel, och tagit idiotiska beslut? Fast denna gången torskade du ordentligt din jävla hycklare…

  5. Kicki skriver:

    Syns tydligt att äcklet har en dragning åt flickor som precis kommit ur barnstadiet. Jävla peddosvin.Du är som mussarna barnknullare.

  6. Nisse skriver:

    Vilket svin, kan nån ta hit äcklet så ska jag skära tasken av honom