Milan Sevo köpte svenskt medborgarskap


På sannolika skäl misstänkta för grovt rån alternativt medhjälp till grovt rån är:

Alexander Eriksson som flög helikoptern
Metin Akdag
Goran Bojovic

Häktad blev även Goran Zivkovic
Skäligen misstänkt d.v.s den lägre graden.

Två blev frisläppta men misstankarna mot dessa kvarstår.

Reza Madadi och Peter Karlsson.

Hjärnan bakom rånet som flera tidningar kallar honom för heter Milan Sevo även kallad för ”Gudfadern” då han styrde Stockholms under värld.

Milan Sevo häktades för mord 2002 men frikändes i brist på bevis. Milan mutade sig även till svenskt medborgskap, det var hans enda chans att få stanna här och den tog han som så många andra också har gjort.

1998 sköts Dragan Jocsovic till döds på kapplöpningsbanan Solvalla utanför Stockholm av en finländare (Janne Raninen). Efter detta tog Milan över som gansterkung i stockholm. 2003 stod Milan återigen åtalad för inblandning i sex mord men friades även denna gång i brist på bevis. Han dömdes där emot för flera andra brott till två års fängelse.

Dragan Jocsovic baneman (Janne Raninen) dömdes senare för ytterligare ett mord av hovrätten Helsingfors till livstids fängelse. Offret var en polisinformatör som hade ett pris på sitt huvud informatören var hans barndomsvän.

Även Milan Sevos svärfar Ratko Djokic mördades kallblodigt med 30 skott från nära håll utanför hans nystartade boxningsklubb i Skärholmen och gärningsmannen var Nenad Misovic som dömdes mot sitt nekande.

Zarko Stankovic och Slavko Milosevic var enligt polisen inblandade i mordet men dom flydde och är internationellt efterlysta.

Rade Kotur som nyligen ( mars i år) dömdes till 14 års fängelse men fick det sänkt av Hovrätten till 12år för bl.a anstiftan till mord och grovt skattebrott säger att han blev utsatt för ett mordförsök av Milan Sevos torpeder i spanien år 2000.

Milan var även bekant med den då 29 årige muslimen och våldsbrottslingen Kerim Chatty vars far är från Tunisien. Kerim Chatty som konverterade till islam vill delta i det heliga kriget Jihad.

Kerim greps på väg till en islamisk konferens i Birmingham. Konferensen, som lockat 3 000 besökare, arrangeras av Salafi publications. Salafi är en radikal lära inom islam som många medlemmar i talibanerna och al-Qaida bekänner sig till.

I kerims handbagage hittades en pistol, vilket gjorde att alla passagerare tvingades lämna planet. Det drog igång en omfattande insats av både svensk och utländsk polis.

Kerims försvarsadvokat Nils Uggla veriferar att Kerim vid flera tillfällen blivit hörd av Säpo efter terrordåden i USA. Han frågades ut om han hade några kontakter med al-Qaida.

Milan Sevos egna ord om Kerim Chatty var ”De här människorna som snöar in på sådana här religösa saker, de bildar ju ett skal omkring sig och lever i en egen värld” Milan sa även ”Det är förskräckligt att det finns sådana i Sverige – bland dem man växt upp med, säger han” Lite komisk är han allt idioten.

Milan har en väldigt stor och underligt vänskapskrets. Hans liv som ”svensk” kantas av mord våld etc etc.

Hit är alla välkommna i allafall om Mona ”slempropp” Sahlin får möjligheten att bestämma efter valet 2010.. Usch hemska tanke.

Helikopterpiloten häktad

Milan Sevo är bekant med den 29-årige misstänkte flygplanskaparen

Vi läste koranen och spelade playstation

Han mördade Joksovics sedan tog Milan Sevos över

Kaparen som ingick i Milans bekantskapskrets

Milan Sevo: Jag är inte den polisen säger att jag är

En 38-åring och en 34-åring som suttit anhållna misstänkta för det grova rånet mot värdetransportföretaget G4S har häktats

Leif Silbersky enormt enkelt att få någon frihetsberövad här

Sevo köpte svenskt medborgarskap av Migrationsverket

Gripna kan inte knytas till rånet

DN: ”Gangsterkung” förnekar inblandning

Tro mig, det är omöjligt

1 Responses to Milan Sevo köpte svenskt medborgarskap

  1. annamaria skriver:

    Konstigt att M behövde muta sig till medborgarskap eftersom han kom hit som väldigt ung under 70- talet.
    Han är faktiskt uppvuxen här i Sverige och borde fått det utan att behöva muta nån.
    och hans åsikter om religösa, håller med till 100%