Vänster-terroristerna fick knappt straff


Tio unga vänsteraktivister dömdes på fredagen av Göteborgs tingsrätt för att ha medverkat i en attack mot en lokal nazistledare på nationaldagen 2008. Fem av männen döms för grov misshandel. En 20-årig man fick tre månaders fängelse, medan de övriga nio döms till samhälls- eller ungdomstjänst, rapporterar lokala medier.

Både domaren och åklagaren hade alla möjligheter att statuera exempel och ge dessa vänster-terrorister rejäla straff från 1 år och uppåt. Vad gör stollen då? jo han dömer dom till det lägsta möjliga straff.

Dessa vänsterterrorister fick samhällstjänst för bl.a grov misshandel och försök till skadegörelse.

Hugo Daniel Valdemar Peltarri
Albert Makou Cesay
Jonas Almesri
Jonathan Gunnar Jonnson Eriksson
Adrian Albrektsson-Borg
Johan Philip Andreas Wiklund
Luis Ernesto Meza Gutierrez
Johan Robert Fredriksson.
Björn Sebastian Forsell

David Stefan Johansson från Alingsås fick 3 månaders fängelse för bl.a försök till skadegörelse och grov misshandel.

Maxstaff för misshandel är 2 års fängelse
Maxstraff för grov misshandel är 10 års fängelse.

Dessa ”extremt höga” straff skrämmer säkert bort andra vänster-terrorister från att begå likartade brott igen!!!!!!!

När dom avtjänat sina ”höga straff” så öppnas alla dörrar på vid gavel. Både vänsterpartiet och socialdemokraterna söker med ljus och lykta efter kriminella som kan förstärka deras blodröda partier.

Straffen är på tok för låga, det är ovidkommande om det är nazister eller vänster-terrorister som misshandlar, straffen måste höjas.

Ett exempel., tre nazister skar sönder däcken på en bil när ägaren och hans två passagerare körde där ifrån sprang nazisterna efter bilen viftandes med en kniv.

Dom fick 2 respektive 3 månaders fängelse vilket är för lågt. Men jämför man det med dom straff vänster-terroristerna fick för grov misshandel med tillhyggen och sparkar som syns på AFA:s egen videofilm här ovan, så är straffen höga.

Klart är att nazisterna döms hårdare än vänster-terrorister, trots att vänsters hantlangare nästan uteslutande är 10 mot 1.

Vänster-slödder klarar sig alltid undan billigare p.g.a att både media och domare åklagare etc etc forfarande anser att dom gör en (bra antirasistisk insats) trots att våldet ofta är överdrivet brutalt och våldsamt.

Lika inför lagen nejdå..

Fem av männen döms för grov misshandel

Tio dömda för misshandel av nazist

De dömda var en del i en grupp på ett 40-tal antifascister

Fängelse för nazister i Sundsvall

2 Responses to Vänster-terroristerna fick knappt straff

  1. PS skriver:

    heja vänster! heja socialismen

  2. annullera skriver:

    Inte för att jag sympatiserar med nazister, men jag sympatiserar heller inte med AFA-Slödder och grovt kriminella vänsterterrorister som använder sig av extremt mycket våld, övervåld och vandalism. Vad skickar det ut för signaler att ge dessa våldsbenägna idioter så låga och löjliga straff, det är ju inga straff! Det är stor dj…..la skam att vårt rättsamhälle rättfärdigar sådant här beteende.