Kalle Larsson (V) Grekland dödar flyktingar


Jag har ägnat lite tid åt att läsa igenom några av vänsterledaren Lars Ohlys senaste tal: inte enbart några lösryckta citat återgivna här och där i medierna, utan hela talen, från början till slut.

”Det var stundtals lite obehagligt, som när Ohly andas sympati för dem som bränner bilar i förorterna. Förövarna är offer, huliganerna bär inte ansvar för att de bränner och fördärvar.

Så här sade han när han den 12 september talade på Vänsterpartiets kommun- och landstingsdagar i Borås: ”Förorterna brinner för att alltför många i dagens Sverige inte känner att de har någon chans i livet.”

Stundtals obehagligt, men mycket nyttigt. För här påminns man om att mannen som kan bli minister är en motvilligt och enbart på ytan reformerad kommunist.

Läs till exempel hela det tal han höll den 16 september på LO-förbundet Sekos kongress – för övrigt historiskt, då detta var första gången i modern tid som en vänsterpartiledare talat på en kongress för ett LO-förbund.

Det ”gemensamma ägandet” är lösningen på det mesta. Med viss häpnad läser man – 20 år efter kommunismens och ”det gemensamma ägandets” internationella sammanbrott – att ”ökat gemensamt ägande är ett sätt att minska risken för framtida kriser”.

Denne man får en plats i regeringen om Mona Sahlin vinner. Man blir mörkrädd.”

Lars ”kommunisten” Ohly och hans soldater inom AFA och andra vänster-terroriserande grupper ett stort hot mot demokratin.

Före detta kommunisten Skytte har sent omsider vaknat upp ur sin röda törnrosasömn och insett det samma.

Ungdomar som bränner bilar fritidsgårdar och försöker mörda brandmän får Ohlys sympatier. Om någon går i tankarna att bli minister i en vänsteregering så måste ni först och främst klart och tydligt visa upp erat cementerade judehat.

Demenstrera även ihop med muslimer och AFA-iter helst under ”Hizbollahflagg” och ingå i en palestina grupp.

Räcker inte detta för att bli minister så kan ni alltid göra en ”Ohly” d.v.s peka ut Kuba som en demokrati och samtidigt hylla Lenin.

Kalle Larsson vänsterpartiets flykting- och integrationspolitiske talesman trånar också efter en högre post. I gårdagens ”Dagen” menar Kalle att Sverige bidrar till att asylrätten kränks.

Dessutom menar Kalle på att Grekiska myndigheter medvetet dödat flyktingar genom att kasta dom i vattnet trots att de inte kunnat simma.

Mona Sahlin gör verkligen allt för att skapa en kompetent regeringen där flera personer medvetet ljuger och förtalar andra länder trots att bevis saknas.

Ni minns väl var Mona Sahlins första tal som partiledare hölls? Just det i Fittja utlovade hon en miljardsatsning på utsatta förorter.

Socialdemoktraterns största utmaning var enligt Sahlin att göra en storsatsning på i runda tal 15 miljarder kronor i förorterna med början 2010 efter valet (vid en ev vinst)

Alla ska ha rätt till omsorg på det egna språket, och lärarna ska bli fler. Alla barn ska också ha rätt till hjälp med läxläsning. Trångboddheten gör att många barn i förortsområden inte kan göra sina läxor, sade Sahlin.

Sahlin vill också ha tio procent högre lärarlöner i dessa områden där det också ska finnas extra skolpengar. Polisen ska bli mer tillgänglig, kollektivtrafiken ska byggas ut och energianvändandet i förortsområdena ska halveras med hjälp av effektiv, ”modern” energi.

Inte ett ord om svenska fattigpensionärer eller utliggare som har ett helvete. Nej för Sahlin så är det invandrare som först och främst skall prioriteras vid en vänsterseger 2010.

Det syns en tydligt röd tråd som både sossar och vänsterpatrasket kommer att följa. Tråden handlar om invandrare framförallt muslimer som har allt det där som vi svenskar saknar gemenskap och samhörighet och en identitet.

En röst på vänstern är en röst på allt som inte är svenskt. Deras svenskfientlighet är något av det värsta jag upplevt.

Mannen som kan bli Monas minister

Kalle Larsson Grekland dödar flyktingar

Sahlin lovar Minst 15 miljarder till förorterna

5 Responses to Kalle Larsson (V) Grekland dödar flyktingar

  1. allemand skriver:

    Tyvärr så går de flesta på sådant dravel, det vet Mona.

  2. Stefan K skriver:

    Ohly och flera andra kommunister i en framtida regering borde skicka kalla kårar längs ryggraden på de flesta demokrater.

  3. OH skriver:

    Du citerar hela artikeln och det är ett brott mot upphovsrätten.

  4. spikharry skriver:

    Hahaha lässvårigheter??

  5. annullera skriver:

    Hur kan någon få eller ha ett förtroende för en KOMMUNIST? Varför bosätter sig sedan inte Mona S och Ohly tillsammans med den övriga rödgröna sörjan i något invandrartätt område som de älskar så högt, så de kan komma detta folk riktigt nära och leva tillsammans med dem på lika villkor?

    Det samhälle våra styrande skapat åt folket vill de inte leva i själva, men de anser att andra skall göra det. Det är rent bedrövligt ÄCKLIGT!

    BORT MED SKITEN!