Elitsoldaterna namnges i serbisk media


Flera personer har anhållits för inblandning i det spektakulära helikopterrånet i Västberga i södra Stockholm i onsdags. Polisen är mycket förtegen kring gripandet och ville på söndagskvällen inte ens uppge hur många personer det handlar om.

”Arne Andersson, operativ chef för Rikskriminalpolisen, uppger att flera personer gripits och anhållits under söndagen.

De är misstänkta för grovt rån samt medhjälp till grovt rån. De misstänkta har gripits på olika adresser i Stockholmsområdet”

Röda baskrarna sägs ligga bakom rånet. En man som tidigare dömdes för inblandning av kidnappningen av SIBA-direktörens son Fabian Bengtsson påstås vara inblandad. Han skall enligt uppgifter skaffat fram dom vapen som rånarna hade.

Två av dom som dömdes för att ha kidnappat Fabian Bengtsson var Darko Sokacic och Lirim Seferi.

Om det nu är invandrare som genomfört rånet så är det inte alls överraskande. Svenska poliser har bakbundna händer och får i stort sett enbart titta på när rån genomförs.

Ta bara uttalandet om JAS-planen som fanns tillgängliga att använda enligt Flygtaktiska staben, men svaret dom fick var ”det vore olagligt att använda planen detta är en polisiär fråga”.

Vi får nog vänja oss vid att kriminella gör lite som dom vill i vårt avlånga land. Det viktigaste att att stryka dom medhårs, att ta i med hårdhandskarna strider mot mänskliga rättigheter!!!!!

Flatheten från våra styrande är extremt påtaglig, om den kunde omvandlas till energi skulle det troligen räcka till alla världens länders behov.

Dessutom fick vår egen lille Kriminologproferssorn ”Jerzy Sarnecki” uttala sig och han sa ”jag tror att det är svenska yrkeskriminella som ligger bakom helikopterrånet”. självklart, alla som sätter sin fot på svensk mark är väl svenskar eller hur?

Helikopterpilot bland de anhållna

Erfaren pilot anhölls för rånet i Västberga

Rikspolisstyrelsen, bekräftar för SvD.se att flera personer har gripits

Jerzy Sarnecki tror att det är svenska yrkeskriminella som ligger bakom helikopterrånet

De gripna anhölls senare på söndagen, uppger Rikskriminalpolisen för DN.se

Drygt tio minuter efter det att polisen larmats om rånet i Västberga bad Rikskriminalens ledningscentral militären om hjälp

DN erfar att sex personer nu är anhållna misstänka för det så kallade helikopterrånet

Sex personer gripna

Kommentarer är stängda.