Därför stoppar vi SD:s valannonser säger Jan ”antisemiten” Helin


”I tisdags öppnades Sveriges riksdag. På lördag är det ett år kvar till riksdagsvalet.

Som ansvariga utgivare av Aftonbladet deklarerar vi i dag vår hållning till det faktum att Sverige har fått ett populistiskt, främlingsfientligt parti med möjligheter att komma in i riksdagen.

Vi kommer att hantera Sverige-demokraterna så här: Vi kommer inte att publicera annonser från Sverigedemokraterna.

Vi kommer att publicera debatt­artiklar från Sverigedemokraterna efter normal redaktionell prövning. Innehåller texten nya uppgifter, nya argument, nya frågor? Håller sig texten inom pressetiska och juridiska ramar?

Vi kommer att upplåta plats för redaktionell granskning av Sverige-demokraterna. Varför denna deklaration av publicistisk hållning till just Sverigedemokraterna? Vi tror att det är behövligt av flera skäl.

Det som är på väg att hända i Sverige har redan hänt i de flesta europeiska länder. En populistisk, främlingsfientlig rörelse får grepp om det offentliga samtalet och i förlängningen politiken. Vi vill inte som publicister stå hållnings­lösa och aningslösa inför den utvecklingen.

Aftonbladet kommer inte att bidra till att bära de känslorna ut i det offentliga rummet via betalda annonser från Sverigedemokraterna. Det är inte att vara objektiv eller neutral. Det är heller inte att sätta sig på en publicistiskt hög häst. Det är ett ställningstagande.

Är inte det en inskränkning av det fria ordet? Kanske. Men i verkligheten sägs inget i svensk val­annonsering som för den politiska diskussionen framåt”

Hur står det till med Antisemitbladets egna medarbetare och lögnaktiga historier.

Vänster-terroristen AFA-anhängaren och Expos grundare Tobias Hübinette är en av Antisemitbladets mest anlitade skribent. Han mordhotade Sverigedemokrater, kallade den vita rasen för underlägsen. I Svartvitt Med Expo berättade Tobias att han brukat våld mot både barn och pensionärer av ideologiska skäl och dessutom sparkat ner flera av dom då dom liknade rasister.

Han stod även åtalat för mordbrand (2006) mot sin före detta sambo. men dömdes slutligen till framkallande av fara för annan, och andra grova brott.. 2007 hotade han en jurist och hällde genom hans brevinkast och krossat fönster (men han tog fel på personernas lägenhet) han dömdes för dessa brott.

2008 smetade han ketchup på sina skinkor och fotograferade
detta för att lura ett kriminellt mc-gäng.

Mordet på 16-årige Anders Gustafsson var Tobias misstänkt för bevisen har dock inte för en fällande dom.

Enligt idioten Hübinette så var Selma Lagerlöf nazist. Detta är endast en bråkdel av allt sjukt Hübinette ställt till med.

Han anlitas fortfarande av Antisemitbladet som nazistexpert. Hans riktiga namn är Sam Dol Lee Gunnar Tobias.

Petter Larsson är yttterligare en AFA-skribent som uppfyller alla anställningskrav som blaskan har. Han är AFA-terrorist, Expo skribent och vänsterextrem.

Mats Deland samma sak där vänsterslödder och AFA-terrorist samt skribent på Antisemitbladet som flera gånger brukat våld mot SD:are.

Anders Carlqvist mer känd som Peter Karlsson tidigare inom Expo och AFA skrev också för Antisemitbladet. Peter hade med sig Mats Deland när han attackerade en kvinnlig polis som tvingades dra sitt tjänstevapen för att freda sig.

Anna-Lena Dunger mer känd som Katarina Larsson sambo med Anders Carlqvist och god vän med AFA-slöddret Magnus Hörnquist var ute och sprayade ”Krossa Fascismen” på väggar när dom överraskades av en kvinnlig polis. Anders Carlqvist skribent på Antisemitbladet sprang fram och misshandlade polisen grovt att hon fick sluta som polis och nu har psykiska problem p.g.a misshandeln.

Antisemitbladet hittade även på en historia om nazister som hotade Alexandra Pascalido. Allt var en lögn av semitbladet som själva iscensatt allt för att sälja lösnummer.

Dessutom var deras tidigare ägare Professor Gustaf Retzius rasforskare.. Visst är det komiskt att Jan ”antisemiten” Helins tidning nu skall stoppa SD..

Försöker dom tvätta ren sin egen byk så är dom allt väldigt sent ute. Sveriges största dagstidning ägs av LO (50.1 procent) och vilka som ligger bakom LO känner nog dom flesta till?

Socialdemokraterna styr och ställer även på Antisemitbladet.

Därför stoppar vi SD:s valannonser

Aftonbladets nazist bluff avslöjad

Aftonbladet ägdes av en rasforskare

SvD Aftonbladet stoppar Sverigedemokraternas valannonser

Gratis reklam för Sverigedemokraterna

9 Responses to Därför stoppar vi SD:s valannonser säger Jan ”antisemiten” Helin

  1. allemand skriver:

    Det är bra att folk får se hur det kommer att se ut efter valet om den rödgröna röran vinner. Icke demokrati är namnet.

  2. jocke99 skriver:

    Gudmundsons slutkläm är klockren:

    ”Fenomenet har hittills tillskrivits aningslöshet.”

    http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/artikel_3533453.svd

  3. Odovakar skriver:

    Hela den publicistiska idén med Aftonbladet är ju att lura folket att tro på makthavarnas idealiserade drömbild av det perfekta mångkulturella samhället. Då kan ju tidningen inte låta varken rapportering av VERKLIGHETEN, eller ett politiskt ÄRLIGT budskap, få något utrymme som helst i tidningen. Det förstår vem som helst.

  4. Sixten skriver:

    Att vår gode Tage Erlander var chef för socialdepartementet under andra världskriget och därmed ansvarig för de svenska koncentrationslägren, som höll fångar tills de kunde skickas tillbaka till det land de flytt ifrån, ska väl inte läggas dagens SAP till last?

    Eller ska det?

  5. […] Aftonbladets AFA-terrorister och rasforskare […]

  6. PeterG skriver:

    En del av mig skulle verkligen vilja se landet stå i lågor o under islamistiskt förtryck…Så att alla som bidragit till den utvecklingen får se vad de ställt till med!

    Men det är ju inte rätt att vi som INTE tappat verklighetsuppfattningen ska behöva lida för förrädarnas skull, SÅ UPP TILL KAMP MINA VÄNNER! Och kom ihåg dem som var emot oss…De ska inte kunna smita undan ostraffat!

  7. Petter Larsson skriver:

    Hej Spikharry!
    Du skriver att jag ”är AFA-terrorist, Expo skribent och vänsterextrem.”
    Det måste vara en missuppfattning. Jag har aldrig varit medlem i, aktiv i eller på annat vis engagerad i AFA. I Expo har jag skrivit sammanlagt 3 artiklar under åren. Vänsterextrem är ju mer svårdefinierat, det beror ju på vad man menar med extrem. Jag jobbar om politisk redaktör på den socialdemokratiska tidningen Efter Arbetet, och det är klart att står man tillräckligt långt till höger så är kanske även socialdemokratin ”extrem”
    bästa hälsningar
    Petter Larsson

  8. peter a skriver:

    Petter Larsson, du skrev tidigare om en invandrare som ar medlem i SD att han ar en nazist. Invandraren, Dragan Klaric har forlorat slaktingar under andra valdskriget till nazisternas vald. Han ar sa langt fran nazist som man kan komma.

    Petter, du ljuger om det du skriver, du hittar helt enkelt pa fakta. Det finns ingen anledning att tro ett ord du skriver. Jag tvivlar pa att en AFA terrorist skulle erkanna oppet att han ar AFA, de ar fega. Ditt engagemang i Expo talar sitt tydliga sprak, eftersom Expo och Afa ar personer med samma asikter, dvs. de vill att demokrater i SD ska stoppas med alla metoder inklusive vald. Att du fatt skriva i Aftonbladet och andra vanstertidningar ar inte konstigt, de vill ju inte hitta en normal persom som kan kallas journalist till sina politiska artiklar. De vill stoppa yttrandefriheten och det vill aven deras skribenter, eller hur? En riktig journalist skulle aldrig sjunka sa lagt.

  9. Petter Larsson skriver:

    Bäste petar a,

    Jag har aldrig kallat Dragan Klaric eller någon annan namngiven sd-are för nazist, inte heller påstått att partiet skulle vara nazistiskt.
    Däremot har jag skrivit att partiet har sina rötter i den nazistiska miljön. Och det är ju inte ens något som SD-ledningen själv skulle förneka.
    Och att det även de senaste åren förekommit att partimedlemmar stöttat nazistiska organisationer.
    Du kan läsa de tre artiklar som Klaric reagerat på så kan du själv se vad jag skrivit.
    Om du läser dem, så får du gärna meddela mig om du hittar några sakfel, några fakta som jag ”hittar på.”

    Vad gäller mitt påstådda medlemskap i AFA måste jag jag att det är konstig logik du håller dig med. Hur ska jag någonsin kunna bevisa för dig att jag inte är med i AFA? Om du inte tror mig?
    Bevisbördan måste väl ändå rimligen ligga på den som påstår något sådant.

    Mina tre artiklar hittar du här:

    http://sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/hogerspalt/article420057/Artikelserie-Sverigedemokraterna.html

    vänligen

    Petter Larsson