Rånoffer misshandlades med knogjärn


En 20-årig man utsattes för ett ovanligt våldsamt rån vid pendeltågsstationen i Bålsta vid niotiden på onsdagskvällen.

”Tre gärningsmän i svarta huvtröjor sparkade 20-åringen och slog honom med knogjärn. Rånoffret fördes till Akademiska sjukhuset i Uppsala, rapporterar Upsala Nya Tidning.

Rånarna fick med sig mobiltelefon, nyckel och plånbok. Enligt Polisens länskommunikationscentral i Uppsala var spaningarna efter gärningsmännen resultatlösa och lades ner senare på kvällen”

Var det inte Jerzy Sarnecki som nyligen påpekade igen att våldet inte alls ökar som vissa tror!!!!!!!

Fredrik Reinfeldt svarade: ” även Kriminologer har fel ibland”

Som vanligt så var gärningsmännen 3 mot 1 vilket är ett måste för dess fega kräk som är strykrädda.

Rånoffer misshandlades med knogjärn

2 Responses to Rånoffer misshandlades med knogjärn

  1. annullera skriver:

    Fanns det verkligen inga vittnen vid den tiden på en pendeltågstation? Någon eller några måste ha sett vad som hänt. Stackars kille och stackars alla andra som har blivit överfallna, våldtagna och rånade av kräk som dessa. Tyvärr var denna pojken inte den första och tyvärr inte den sista som blev överfallen och misshandlad, fler kommer att råka illa ut och fler kommer att få sina liv förstörda.

    Jag är så in i he….. förb…. pga av denna flathet som råder i detta land och att så lite görs för att stoppa dessa drägg. Nästa gång kan det vara du som läser detta, eller dina barn eller barnbarn. Dessa DRÄGG och AVFALSSPRODUKTER BRYR SIG KNAPPAST OM VEMS LIV DE FÖRSTÖR! Det spelar heler ingen roll om det är gamla, handikappade, ungdomar eller små barn som kommer i deras väg. Undra på att man börjat hata detta sjuka och våldsbenägna samhälle som framför allt Socialdemokraterna har skapat.

    Måtte inte Mona M. och hennes vapendragare kommunisten Ohly komma till makten för då kommer det att bli än värre.

  2. Blodsven skriver:

    Ja detta samhälle har skapats av idioterna vid makten under en alltför lång tid. Det värsta är att dom inte har en aning hur man löser problem, men snart blir dom varse när inbördeskriget börjar. Landsförrädarna bör känna marken gunga först…