Black Cobra värvar yngre invandrarbarn


Black Cobra värvar yngre invandrare i Stockholm som skall ingå i deras nätverk. Ungdomsnätverket som styrs av äldre medlemmar kallas för Black Scorpions.

”Söderortspolisen hade spanat i ett par veckor på 17-åringen, som misstänks ingå i en gruppering kring det kriminella ungdomsnätverket Black Scorpions, kopplat till de äldre medlemmarna i Black Cobra.

Misstänkt brott: grovt rån mot en livsmedelsbutik i södra Stockholm. Rånaren var beväpnad med pistol och hotade både kunder och personal. Enligt polisen misshandlade han även en äldre man som försökte ingripa.

Bara under de senaste två veckorna har polisen i söderort gripit tre unga personer, misstänkta för grova rån. Enligt polisen sveper för närvarande en våg av grova rån genom söderort och polisen ser det som alarmerande att många av dem begås av minderåriga.

Misshandel, grova hot och framför allt vapen är vanliga, säger Gustavsson. Polisen har kartlagt nätverket och flera av ungdomarna är mellan 14 och 17 år, alltså inte straffmyndiga.

Medlemskap i Black Scorpions får dom genom att begår grova rån.

Mångkulturen ”berikar” oss mer och mer. När ett kriminellt gäng är på väg att dö ut (OG) då kommer nästa nya invandrargäng som dessutom begår grövre brott och alltid har vapen om något slår fel.

Det andra är den kriminella organisationen med bas i Södertälje som vars medlemmar enligt karläggningen nästan uteslutande kommer från den syrianska befolkningen i staden, skriver Svenska Dagbladet.

Gruppen är enligt länskriminalen inriktad på narkotika och vapenhandel, illegalt spel, utpressning samt stöld och häleri och har under de senaste åren stått för en omfattande brottslighet.

Asir som består av muslimer, sedan finns Black Cobra, Black Scorions, The Lions Family, albanligan, och delvis det söndertrasade OG, Fucked For Life, Naserligan, etc etc.

Vad säger man? Monas parti har verkligen gjort ett utsökt jobb när dom tog beslutet att massimportera röstboskap.

Fredrik Reinfeldts parti är inte mycket bättre. Under 2007 tog dom emot nästan 100 000 ny-svenskar vilket är rekord alla kategorier.

Fattar dom inte att detta inte kan hålla på? Svenska folket får bära en allt större börda för att kunna försörja alla ”kulturberikare”

Men har någon frågat oss skattebetalare vad vi tycker om det!! Nej givetvis inte vi skall betala och hålla käft.

Black Cobra utökar sin verksamhet med unga invandrarungdomar

Polisen tror att de ingår i ungdomsgänget Black Scorpion

5 Responses to Black Cobra värvar yngre invandrarbarn

  1. xy skriver:

    Varför röstar svenska folket på något av våra nuvarande sju riksdagspartier, när man kan se hur det
    går åt h-e med Sverige med den invadrarpolitik som tydligen alla sju partierna är överens om. Tydligen är svenska folket det också, eller.

  2. spikharry skriver:

    En röst på något av dom sju riksdagspartierna är en röst på mer svenskfientlighet.

    Hatet mot alla svenskar som byggt upp landet och försörjer stora invandrar-horder ökar från dag till dag.

  3. Sveas rika skriver:

    Jag tror inte det kommer att hända nåt med inställningen till invandringen före den dagen de står på förstugutrappen hemma hos våra folkvalda i typ Täby,Danderyd och Lidingö och kräver respekt.
    Men då ser ni är det försent!!!
    \Med hatkänslor från en som lever mitt i skiten

  4. Dalton skriver:

    Helt riktigt. Det har aldrig varit enklare att välja parti. Norrmännen verkar lite snabbare i pallet som gav sin motsvarighet över 20 % trots bråkdelar av vår införselkvot.

    Går svenskarna på sömnmedel?

    • annullera skriver:

      Helt rätt! Svenskarna måste gå på någon typ av avtrubbande medel för avtrubbade är vad de är. Svenskarna har blivit hjärntvättade av våra Riksdagspartier och media likt en maranataförsamling. HALELUJA!!!!!!!