”Svenske” Oussama Kassir fick livstid för terrorbrott


Den svenske medborgare som tidigare fällts för terrorbrott i USA dömdes i dag till livstids fängelse av en domstol i New York.

”Den 12 maj fann en tolv personer stark jury i New York efter fem timmars överläggningar att mannen är skyldig till alla elva åtalspunkterna han anklagats för.

Han åtalades mot sitt nekande för att 1999 ha försökt bygga upp ett terroristläger utanför Bly i Oregon. Något läger blev det aldrig, men svensken vistades även en tid vid en moské i Seattle. Där har vittnen hävdat att han propagerat för jihad.

Fem åtalspunkter gällde deltagande i sammansvärjning, förberedelser till terrordåd och stöd till al-Qaida. Sex punkter gällde spridande av bombmanualer och giftrecept via hemsidor, som svensken ansågs ansvarig för till och med 2005.

Åklagaren menade att datorbeslag tydligt visat att svenskens syfte varit att döda och lemlästa människor.”.

Underligt att det just i vårat lilla land verkar finnas en uppsjö av terrorister!! Nu sitter några anhållna i Pakistan.

Kungälvsterroristen Mirsad Bektasevic fick nyligen komma hem till sverige och avtjäna sitt straff, vilket vi självklart tvingas betala.

Nu fick svenska medborgaren Oussama Kassir livstid för terrorbrott och förberedelser till terrordåd och stöd till al-Qaida.

Har vårt land blivit ett tillhåll för terrorister p.g.a slapphänta politiker som inte vågar säga ifrån?

Livstid för terrordömd svensk medborgare

Livstidsdom för terroristmisstänkt svensk

Han döms till livstids fängelse utan möjlighet till förtida frigivning

Åklagaren menade att datorbeslag tydligt visat att svenskens syfte varit att döda och lemlästa människor

12 Responses to ”Svenske” Oussama Kassir fick livstid för terrorbrott

  1. Illwill skriver:

    Ja.

    Det har varit så relativt länge.

  2. Kalle skriver:

    Tyvärr har Sverige nog varit ett tillhåll för såna muppar ett väldigt bra tag.

  3. Johnny skriver:

    Den svenska regeringarnas hållning de senaste 20 åren har ju varit väldigt inriktad på att se positivt på terrorism och terrorister. Detta oavsett om det har suttit en borgerlig- eller vänsterregering vid makten.

    Detta är endast en naturlig följd.

  4. Zach Smith skriver:

    Terroristexport ny exportvara för Sverige?

    Då den svenska ekonomin går sämre, minskad traditionell export, stora underskott kan man göra något åt saken!
    Satsa på terroristexport! Kanske det i stället kan bli minskade bidrag och skadegörelse här i landet! Ge muslimska rådet uppgiften att starta ”pilgrimsresor” till avlägsna länder. Det lär finnas gott om unga som kan en hel del både i Malmö Göteborg, Gottsunda och Södertälje, de behöver jobb!
    OBS detta är inget skämt, jag återkommer med uträkningar hur mycket vi skulle spara i statsbudgeten på detta.

  5. Micke skriver:

    Sådant där brukar vara självreglerande. Sverige flummar på en tid och intar en relativt släpphänt attityd. Sedan ställer en ”svensk” terrorist till det på allvar och det visar sig att Sverige varit fristad och uppladdningsgrund osv osv. Då blir svenska regeringsföreträdare s a s inkallade på rummet av en del inflytelsrika västländer (Läs GB, USA Frankrike, Tyskland osv). Dessa länder ger den svenska regeringen ett ultimatum. Antingen fixar ni i sverige till situationen själva eller så ser de inflytelserika västländerna till att på egen hand göra något åt saken på svensk mark. Sverige är ett öppet och naivt land. Inga som helst problem för några brittiska ”turister” att agera här.

  6. gert skriver:

    ta INTE hit honom!!!!

  7. Reino skriver:

    Bara att tacka jänkarna för att de tar hand om slöddret. Allt medan vi dumma svenskar betalar världens högsta skatter för att försörja terroristislamisterna. Man blir trött.

  8. Krakjich Wchadj skriver:

    Ja, det kallas fri invandring.

    Enbart Södertälje tar emot fler negrer och araber varje månad än hela USA och Canada gör på ett år.

    De som kommer hit gör det inte för att de är välanpassade och skötsamma i sitt eget land utan för att dom inte orkar arbeta för att försörja sig

    Sverige = gratis bostad, bidrag, medborgarskap, etc.

    Snart är 25% av sveriges befolkning bestående av arabiska bidragstagare.

  9. Gustav skriver:

    Titta bara på den Indonesiske terrorledaren som bor i Malmö. Hur kan man agera mot dessa om Sverge tillåter dom bo fritt här. oki, dom skyller på lagar. men det finns lagar i deras länder oxo. varför är våra lagar så mycket bättre? I varge land följ dess lagar.

  10. Sven E. Borg skriver:

    Av de ultimatum, som Micke ställer i utsikt för den svenska regeringen, är det enligt min uppfattning helt klart att det är det sistnämnda, det vill säga att utländska makter ser sig nödsakade att ingripa på ett eller annat sätt, som kommer att realiseras. Så som det har bäddats i vårt land när det gäller rätts- och säkerhetspolitik sedan Palme, Geijer och Co. tillträdde för 40 år sedan, kommer det att krävas flera decennier av uppröjningsarbete för att återskapa ett fungerande samhälle!

  11. Erik skriver:

    Det enda som saknas är bevis. Visst, terrorism ska bestraffas, men de amerikanska underlagen verkar väldigt svaga.

  12. ulrika skriver:

    Varför, blir man som radikal muslim svensk medborgare? Man föraktar oss västlänningar och vår demokrati.Man delar inte våra väderingar.Men hit ska man komma till varje pris.Det går väldigt bra att vara svensk på ett papper men där slutar ochså all sk svenskhet.Ta inte hit honom ,han hör inte hemma här.Låt honom stanna där han nu sitter till slutet av sina dagar.