Göteborg: 40 bilar förstörda inatt


En bil brann och ett 40-tal rökskadades efter en brand i ett garage på Atmosfärsgatan i Bergsjön vid 01-tiden på måndagen.

”Larmet om branden kom vid 01-tiden under natten mot måndag. Rökutvecklingen var mycket kraftig och enheter från flera brandstationer skickades till platsen.

På grund av den tjocka röken hade man till en början svårt att se var i garaget som det brann, men efter att ha lokaliserat branden kunde den släckas. Man var dock tvungen att vara kvar cirka två timmar på platsen för att vädra ur all rök

Ingen person skadades i branden, men de materiella skadorna blev omfattande, Förutom den bil som brunnit skadades ett 40-tal bilar som stod parkerade i garaget”

Tre bilar stacks i brand på Saffransgatan i Gårdsten vid 21-tiden på söndagskvällen. En bil sågs lämna platsen i hög fart.

Efter det att räddningstjänsten släckt bränderna spärrades platsen av för teknisk undersökning.

Vi börjar se en avmattning skrev polisen i gårdagens tidning. Glöm det, så länge poliser och politiker inte beslutar sig för att röja upp bland ligisterna så kommer dessa bränder att fortsätta”

18 Augusti startat helvetet och hittills har över 100 bilar satts i brand. Läste ett inlägg här på bloggen där en invandrare beklagade sig över dyra försäkringar i framförallt förorterna.

Det är ni själva som ser till att det blir dyrare. Men att ni skall fatta det är väl en omöjlighet?

Vecka efter vecka sätts bilar i brand i storstädernas förorter.
Nu planerar både Beatrice Ask (M) och Thomas Bodström (S) besök i stadsdelen Backa i Göteborg, där vågen av anlagda bränder startade.

Först efter en månad dyker en politiker upp.. Hon kunde stanna hemma istället.

En bil brann och ett 40-tal rökskadades efter en brand i ett garage på Atmosfärsgatan i Bergsjön vid 01-tiden på måndagen.

Bilbränder i Gårdsten

Ytterligare bränder i Göteborg

bilar i brand på Saffransgatan i stadsdelen Gårdsten i Göteborg.

Förare möts efter branddåd

Bränderna i Göteborg ska stoppas med tipstelefon

Polisen vill ha brandtips

Bränder tar politiker till förorten

14/9 nya bilbränder ikväll på Hisingen

Luis Marpegan, 29 fick sin bil förstörd

Fem anhållna efter stenattack

7 Responses to Göteborg: 40 bilar förstörda inatt

  1. Chris skriver:

    ”Vi börjar se en avmattning”!!! Tjena!!! Maken till ”Goddag Yxskaft” uttalande får man leta efter, till och med kommande från en av polisens Presstalesmän. Vi som bor i områdena det handlar om, oskyldiga, oförvitliga medborgare, både svenskar och invandrare, kan intyga att så inte är fallet. Inte på långa vägar. Trams!

  2. annullera skriver:

    OCH INGEN AV VÅRA STYRANDE RIKSDAGSPARTIER SÄGER ETT ENDASTE LITET ORD OCH GÖR NÅGOT ÅT DESSA VANDALER OCH DEN VANDALISM DE UTSÄTTER VÅRT LAND FÖR.

    LANDET SVERIGE!
    KOM HIT ALLA SOM VILL, VANDALER, VÅLDTÄKTSMÄN, TERRORISTER, MÖRDARE, GROVT KRIMINELLA! GÖR VAD NI VILL, BETE ER SOM DE KRÄK NI ÄR, VÅLDFÖR ER PÅ VÅRT LAND OCH DE DUMMA YNKLIGA, NAIVA SVENSKARNA!

    RÖSTA PÅ SOSSARNA SÅ ÄR SNART HELA SVERIGE UTBRÄNT!

    • olle skriver:

      Helt rätt, det konstaterade jag för 20 år redan hur det skulle bli…………. Värre blir det
      Man får tacka alla journalister och politiker att de gjort Sverige till en bananmonarki och åtlöje i världen I am Swedish I am Swedish………

  3. Lena i Göteborg skriver:

    GP har missat endel tror jag. GT nämner fler incidenter här: http://www.gt.se/nyheter/1.1705519/nya-brandattentat-i-natt

  4. anders skriver:

    härligt med detta land som sossarna har förstört,stenkastning,hallalslakt,burka,slöja,hedersvåld,könstympning,som man bäddar får man ligga eller?och den lille pojken medi gesalli som det var så synd om !!! ha ha alla dumma svenskar.och nu är det lite dyrare för den svenska regeringen att flyga hem pojken från pakistan,hoppas på bättre pris nu det förra kostade bara 500,000 när han flögs hem från kuba.och om jag kommer ihåg rätt så satt hans pappa i en glasbur och demonstrerade för sin lille pojke som han har uppfostrat så fint.nej vakna upp svenskar och rösta rätt i nästa val.

  5. Nate White skriver:

    Det här problemet började när MODERATERNA suttit ledande, till att börja med.

    För det andra är invandrare ingen homogen grupp, även svenskar deltar i vandalismen OCH DÄRIBLAND vänsteraktivister.

    Så kan ni sluta spela på er efterblivna mentalitet och inse fakta istället. Sossarna hade inget med saken att göra eftersom det är MODERATERNA som sitter på den aktuella makten och de varken säger eller gör nånting.

    Ni tror att det blir lugnare av att rösta på nazister eller sverigedemokrater? Varsågoda rösta dom till vinst så får ni se när det här problemet inte bara blir ett förortsproblem utan hela städer börjar brinna istället. Testa oss gärna.

    Hellre realistisk än populistisk, rädd liten äcklig smygrasse över internet.

    • annullera skriver:

      Nazister, rasister invandrarfientlig = med falskt! Sverigedemokraterna är nationalister, det har ingenting med nazism, rasism eller invandrarfientlig att göra. Visst vill SD stoppa invandringen och detta pga en kraftig lågkonjuktur, en hög arbetslöshet och bostadsbrist, en hög kriminalitet där invandrare är kraftigt överrepresenterade samt hårda besparingar inom sjukvård, omsorg, skola m.m.
      SD tycker i motsats till våra Riksdagspartier att det är dags att börja ta ett ansvar gentemot den inhemska befolkningen samt komma tillrätta med alla de problem som den svenska generösa invandringspolitiken har fört med sig. SD vill också värna om den Svenskakulturen, vad är det för rasistiskt i det?

      För övrigt! De största nazisterna i vårt land är muslimerna, de vill utrota och förgöra alla judar.