”Skönt att få smälla på en neger”


Efter en rad händelser senaste året när poliser fällt kränkande omdömen, ska hela poliskullar följas. För första gången ska polisstudenternas attityder och värdering kontrolleras när de börjar och slutar utbildningen och efter flera år i yrket.

”Skönt att få smälla på en neger”, misstänks en Stockholmspolis ha sagt om en afrikansk man i samband med ett utvisningsförsök härom veckan. Internutredning pågår.

Uttalandet görs två veckor efter att det stått klart att ett polisbefäl i Landskrona riskerar varning för att hon har beskri- vit en misstänkt person som ”neger”.

Det är bara de senaste av flera rasistiska och diskriminerande händelser inom polisen som började avslöjas samtidigt som polisen lanserade sin första gemensamma nationella värdegrund, efter bidrag från de nära 20000 medarbetarna.

Men det är långt kvar till värdegrundens tal om respekt och allas lika värde: Uttryck som ”Apajävel” och ”Neger Niggersson” hos Skåne- polisen. ”Stationshora” om en kvinnlig kollega i Kalmar. Anti- semitiska uttalanden hos pass- polisen i Stockholm.

Andelen med invandrar- bakgrund som sakta segat sig upp till 20 procent av de antagna, sjönk i höstas till 17 procent. Men tillfälliga förändringar oroar inte HR-chefen Marina Rydholm”

Visst poliser skall tåla mer än övriga ”svenskar” men varför utvärdera polisernas attityd? den press dom arbetar under med dagliga hot och våldsamheter gör självklart att vissa uttalanden slinker ur dom.

Polisen har även tillskrivit svenskar diverse epiteter som kan anses som opassande. Varför skall dessa nedsättande uttryck inte utredas?

Svenska politiker inklusive polismyndigheten och PK-media håller idag alla brottsliga invandrare om ryggen. Är du där emot svensk då är det okey att vara nedsättande mot dig.

När skall en utredning startas om varför vissa invandrare kallar svenska tjejer för ”svennehora” ”blondinhora” etc etc.

Såvitt jag vet så har ingen invandrare blivit åtalad för sina rasistiska uttalanden om svenskar? Ta bort svenne och blondin och lägg till muslim istället då är ett åtal lika säkert som att solen går upp igen.

Janne Josefsson har en enda gång skrivit något konstruktivt. Det var när i media gick ut och skrev ”vi har fört svenskarna bakom ljuset” genom att glorifiera invandringen och inte talat om dess baksidor.

Vi lärde oss tidigt i ”kommunistisk anda” via Journalisthögskolan att dölja allt elände som invandrare ställer till med och istället plocka fram fördelarna.

Detta var för 30 år sedan, tyvärr är det fortfarande likdant. Svenskar skall om möjligheten finns dras i skiten så mycket som möjligt för att gynna invandrare.

Politiker och journalister drivs av maktfullkomlighet, dessutom hjärntvättas dom på samma sätt som religiösa sekter gör med sina medlemmar. Är samma sak med socialarbetare och andra PK-ister.

Varför är hatet mot svenskar och allt svenskt så fruktansvärt cementerat i dagens samhällen?

SD 2010 ett självklart val.

Polisers attityd ska utvärderas

4 Responses to ”Skönt att få smälla på en neger”

  1. Klas skriver:

    Vid det här laget finns väl hur många exempel som helst på duktigt yrkesfolk som har blivit uthängda och släpade i smutsen för att deras bild av verkligheten inte har korresponderat med medias bild av densamma. Detta är ingenting annat än regelrätt förföljelse av oliktänkande. Svenska medier har varit extrema, men det verkar ha blivit lite bättre på senare tid.

  2. Lew skriver:

    Skillnaden på poliser som kallar folk neger och invandrare som säger ‘svennehora’ är väl rimligtvis att invandraraen i detta fall inte har statligt våldmonopol och inte lyfter lön för att bedriva sin verksamhet.

    Eller: Polisen är statlig tjänsteman och idiot, invandraren är i detta fall bara en idiot.

  3. spikharry skriver:

    Visst har invandrarna ”Statligt lön” är vi skattebetalare som står för deras inkomster vilka finsieras av just staten.

  4. Olof skriver:

    Spikharry, du verkar vara en skoj filur! Lika kul är det att leta efter dina argument som talar för att invandrare enbart lever på statliga bidrag. Men men, som alla SD:are så vill ni mer inrikta er på saker som ”man bara vet” utan att precisera närmare.