Utvisa ligisterna nu har vi fått nog


Räddningstjänsten fick rycka ut och släcka flera bränder i Uppsala på fredagskvällen. Bland annat utsattes bilar i Eriksberg för skadegörelse, en av dem ska ha satts i brand.

Även i Göteborg/Kungälv brann det för fulla muggar.

”Vid 23-tiden började på nytt oroligheter i Valsätra och Gottsunda. Bilar stacks i brand på flera platser, skriver UNT på nätet.

Även stenkastning mot en polisbil ska ha förekommit.
Sex bilar sattes natten till lördagen i brand i Vårby Gård.

I Bergsjön i Göteborg sprutade ett ungdomsgäng brännbar vätska på utsidan på spårvagnar som passerade Komettorget och tände sedan på. Elden tog sig dock inte men Spårvägen ville inte köra mot Komettorget innan polisen hade säkrat hållplatsen.

Redan tidigt på kvällen upptäckte polisen flera ungdomar med pet-flaskor som innehöll brännbar vätska. Under kvällen samlades ett större gäng ungdomar som drog runt i området och satte eld på bilar. På lördagsmorgonen hade ännu ingen gripits”

Skattepengar går upp i rök. Nu måste politiker bestämma sig, antingen fortsätter ni stryka slöddret medhårs eller ta i med hårdhandskarna på mot dessa ligister.

Inte tusan skall gemen svensk bekosta all skit som händer p.g.a att ni helt tappat kontrollen över invandrare/invandringen.

Hit kommer dom och får en fristad och livslång försörjning. Deras tacksamhet visar sig genom 100 tals förstörda bilar, byggnader och upprepade hot mot poliser, brandmän, räddningstjänsten o.s.v.

Tänk er tanken att svenskar åkte ner till deras hemländer och gjorde på ett liknande sätt. Någon som tror att deras politiker och media stöttat oss svenskar och gett poliser myndigheter etc skulden?

Arbetskraft invandringen vi hade på 50 talet får nu lida för allt skit som andra invandrare gör. Och detta är jävligt fel. Även dom invandrare som idag är skötsamma känner sig illa till mods då dom vet att risken är att dom dras över samma kam som slöddren.

Flatheten i sverige är skrämmande.

Sju bilar brann i Södertälje

Nya oroligheter i Uppsala

Bilbränder i Vårby Gård

Bilbränder i Göteborg och Kungälv

Räddningstjänsten fick rycka ut och släcka flera bränder i Uppsala på fredagskvällen.

Krismöte efter bränder i Göteborg

Under de senaste åren har angreppen mot bussar och spårvagnar i Göteborg ökat. På måndag håller Göteborgs Spårvägar och facket ett möte för att komma tillrätta med problemen.

Spårvagnar i Göteborg kan ställas in om våldet fortsätter

53 Responses to Utvisa ligisterna nu har vi fått nog

  1. peter skriver:

    f-n va rätt. håller med till 100 %

  2. Svenne skriver:

    Men vi har ju faktiskt blivit berikade med kebabrulle och falafel.
    Då finns ju faktiskt en hel del utrymme för upplopp, stenkastning på samhällstjänster, våldtäkt, förstörelse och gratis uppehälle i Sverige, glöm inte det

    • Svensk/Invandrare skriver:

      Läs på liiite innan du skämmer ut svenskar.

      Sveriges ekonomi skulle gå åt helvete och braka ihop totalt om alla invandrare skulle lämna landet imorrn!

      Min familj har betalat mer skatt, mkt mkt mer skatt, än vad många svenskars familjer har gjort. Och det finns de invandrare som betalat mer skatt än vad min familj har gjort med hästlängder.

      Skatt som gått till skolan, vägar, utbilbildning, vård osv osv, glöm inte det nästa gång du briljerar med dina kommenterar…

      Pga av såna som dig det ser ut som det gör i Sverige egentligen. Vi borde börja utvisa svenskar som dig istället, då e problemet löst! 🙂

      • Erik skriver:

        Sverige ser ut som det gör pga av invandrar politiken o då menar jag både positivt o negativt, klart vi ska hjälpa flyktingar, men missköter dem sig så ska dem f#n inte få stanna kvar i Sverige, De e inte tack vare svenskarna att många har en negativ åsikt om invandrare utan de e dem invandrare som missköter sig som bidrar med detta!! Tycker även att invandrare som sköter sig borde bli förbannade på packet som missköter sig!! Jag bor för tillfället inte i Sverige men det betyder ju inte att jag börjar bränna bilar o misshandla folk hur som helst på gatan! Nej, kommer man till ett nytt land ska man följa dem regler o lagar som finns där o va tacksam för att dem tar emot en, annars har man inget där o göra, men tycker man inte att det e bra så kan man ju flytta tillbaka till sitt hemland igen!!

      • lasse skriver:

        Det är nog ytterst få svenskar som vill kasta ut alla invandrare men även du måste hålla med om att det finns skäl för många svenskar att vara missnöjda med dagens invandringspolitik.
        Ilskan riktar sig mest mot politiker och journalister som i åratal har kallat oss rasister och förklarat att alla invandrare egentligen tycker och tänker likadant och inget hellre vill än att vara laglydiga och arbeta.
        Om det sedan visat sig att alla inte tänker vara laglydiga så har man fräckt påstått att orsaken är att vi är främlingsfientliga och inte vill släppa in invandrarna i samhället!
        Det är nämligen alltid vårt fel när integrationen misslyckas.

  3. Elisabeth skriver:

    Denn här stândpunkten är precis lika allvarlig, om inte än mer allvarlig, än den att frustrerade ungdomar vandaliserar!

    Att välja att se ungdomars vandalisering bara som ett invandrarproblem är otroligt olyckligt. Hur kan man välja att skylla bara pâ undomarna när det gâr sâhär snett? Det är ju ett precis lika tydligt bevis pâ att samhället har misslyckats med sitt uppdrag att ta tillvara pâ de människor vi välkomnar. En invandrare är precis lika mycket svensk som vem annan som helst om han eller hon vÄl fâtt sitt medborgarskap.

    Sâ istället för att infektera problematiken än mer kan vi väl försöka vara förnuftiga och se vart finns vârt eget, samhällets, misslyckande och vad kan vi göra för att förändra en ohâllbar situation där mängder av unga vuxna kÄnner en stor frustration?

    • Mikael skriver:

      De är ju bara utlänningarna som ställer till med problem de är dom som man läser om i tidningarna de är dom som bränner bilar spårvagnar slår sönder saker osv osv som står för den biten.
      Vakna blunda inte å tyck synd om dom hela tiden.
      Inför lagkravet åker du dit så blir du hemskickad!

      • Svensk/Invandrare skriver:

        I USA och Kanada skulle gemene man kalla dig och dina asikter för rent rasistiska. Pga av såna som dig Sverige ser ut som det gör egentligen…

        Vi borde utvisa alla smyg-rassar som dig istället!! 🙂

        Då lovar jag att många av dessa problem skulle försvinna helt! 🙂

  4. Ingrid skriver:

    Jag håller med Elisabeth till viss del, men jag menar att det är integreringen som brister. Dessa ungdomar är på sätt och vis offer för ett utanförskap i samhället – till viss del beroende på en attityd hos vanliga Svenssons, men kanske i mycket större utsträckning beroende på det utanförskap de själva odlar och som myndigheter och skola accepterar, genom att inte kräva att de läser sina ämnen på svenska, följer svenska normer och attityder när det gäller jämlikhet mellan könen, etc.

    • spikharry skriver:

      Vilket skitsnack. När ni påstår att undgomsproblemen handlar om ”utanförskap” så ger nu mer bränsle till dessa ligister som sedan använder era och våra politikers ord för att kunna fortsätta och samtidigt skylla på något som inte stämmer.

      För mycket invandrare som saknar respekt, och föräldrar som helt struntar i att ungdomarna ränner ute natt efter natt är problemet.

      Dom blir offer när ni utser dom till offer.

  5. Ingrid skriver:

    Läs hela min kommentar. Vad jag säger är att deras egen kultur odlar detta utanförskap. Integrering måste bli ett krav för invandrare och deras barn. Det är en absolut förutsättning. Självklart ursäktar jag inte deras beteende – man kan inte skylla på att man är ”utanför” när man beter sig som ett svin. DÄREMOT menar jag att man måste ställa krav på de familjer som kommer hit – det första är att de måste acceptera våra värderingar, lära sig svenska, etc. – i stället för att se samhället som DOM mot OSS.

  6. spikharry skriver:

    Hjälper inte om jag läser alla dina kommentarer. Att du använder dig av ordet ”utanförskap” är lika illa som att stämpla svenskar som rasister p.g.a att dom har en åsikt som inte PK-eliten tolererar.

    Bygga broar fungerar inte om en parten river ner allt som dom andra byggt upp.

    För stor invandring flata politiker, brist på repekt och en urusel uppfostran är problemen.

    Självklart skall dom acceptera våra värderingar och lära sig svenska. Men dom vill inte… Varför tror du väldigt många ser till att bli kuggade på SFI?

    • lasse skriver:

      Ingrid har en poäng. Utanförskapet kan faktiskt vara ett eget val, ungefär som många zigenare valt (eller av övriga i klanen tvingats) att ställa sig utanför många av de normer som gäller i det svenska samhället.

  7. Mr Mr skriver:

    Kan bara hålla med. Ut med packet!

  8. S.T. skriver:

    a) Frys invandringen

    b) Utvisa invandrare som begår brott

    c) Sök upp och utvisa illegala invandrare

    d) Gå igenom om medborgarskap / PUT / TUT fåtts på felaktiga grunder. Återkalla och utvisa i förekommande fall.

    Stora snabba folkomflyttningar är FARLIGT

    • Svensk/Invandrare skriver:

      ok, så hur ska vi göra med svenskar som begår brott. Utvisa de också? 🙂 Det är faktist pga av såna svenskar som dig som Sverige ser ut som det gör…

      • lasse skriver:

        Man kan inte utvisa någon med svenskt medborgarskap men man kan vara mer noggrann i kontrollen innan man delar ut svenska medborgarskap. Medborgarskap bör dessutom kunna återkallas om det erhållits på felaktiga grunder, t ex genom bestickning.
        Med ditt sätt att tänka så blir medborgarskapet devalverat till noll men det är nog där vi hamnar så småningom, d v s alla har rätt att vara i Sverige och få livstids försörjning.

  9. kristian skriver:

    Det är bättre vi skyller på samhället och ger oss Svenskar skulden för det som sker för det är samhället som har släppt in allt det här packet och det är vi dumma svenskar som har röstat fram dom men nu jävlar får det vara nog. Vänta bara tills din egen dotter blir gruppvåldtagen så vill jag höra DIG beskriva alla jävla fördelar med kulturberikning.

  10. Gustaf skriver:

    Elisabeth och Ingrid bör utvisas tillsmmans med resten av packet som tänder på bilar. Speciellt den s.k. Elisabeth bör dubbelutvisas, hon är inte svensk, den kvinnan är fr.o.m. nu statslös, ingen stat vill ha någon sådan som hon – anarkist x 10 är hon.

    mvh

    en riktig svensk man – Gustaf som inte vill tala med oäkta svenska kvinnor som Elisabeth- leve sunda invandrarkvinnor, själv är jag sambo med en sådan – ned med svenska anarkistiska kvinnopacket.

  11. Kungen skriver:

    I och för sig var det på 70-talet och till viss del 60-talet arbetskraftsinvandringen kom till landet som mest!

  12. Peter skriver:

    Det är väl ändå uppenbart att Sverige har tagit emot alldeles för många invandrare! Det är våra politiker som är de skyldiga till det som händer nu. Om man tar sig vatten över huvudet och inte kan se till att de som kommer hit klarar av att sköta sig och ha en försörjning, så är det väl ändå inte skattebetalarna som ska stå för notan! Nej, det enda rätta är att avsätta de politiskt ansvariga. Detta är ett helt otroligt misslyckande. Politikerna har raserat hela vårt trygga samhälle. De kastar bort våra skattepengar helt enkelt. Varför ska vi starta upp fritidsgårdar när de ändå bränns ner? Varför ska vi satsa på kollektivtrafik när bussar och spårvagnar ändå förstörs?
    Det är skrämmande att Sverige inte sätter STOPP för invandringen när det ser ut som det gör. Ta och se till att ordna till landet innan fler får komma in. Och utvisa de som beter sig illa!!!

  13. Nicks skriver:

    Jag blir så trött på allt det här tjafset om samhällets ansvar hit och dit.
    Finns det några infödda svenskar som tar emot samtal och dörrknackningar från samhällsrepresentanter?

    ”Hej! Vi är från samhällstjänst och vill att du fyller i de här stencilerna, innan vi kan prata med dig om den Svenska identiteten, för att på så vis nära den nationella gemenskapen hos landets invånare”.
    Jag har aldrig i mitt liv känt att samhället tagit något som helst ansvar för mig.

    Människor som begår brottsliga handlingar SKA straffas. Annars kan vi lika gärna avskaffa hela rättssystemet.
    Nu blir gemene man istället matad med samma gamla visa från medierna. Det skivs stora reportage om hur vi har svikit brottslingarna och att vi måste förstå dessa stackars unga och vilsna ligister.

    Betyder detta i grunden att ingen människa kan vara skyldig för en, av kollektivet uppfattad, brottslig handling?
    ”Visst jag sköt ihjäl honom för att få pengar till knark. MEN! Vi ska inte glömma att det var samhällets fel att jag började knarka, så jag är oskyldig!”

    OK! Från och med nu ska samhället ta ansvar.
    Styr upp ett gigantiskt polispådrag, arrestera varenda en som utövar denna form av terrorism och ge dem en ny chans på ungdomsanstalten eller i landet de kom ifrån.
    Det finns ingen anledning för Sverige att agera världssamvete.

    Om jag skulle ha en fest hemma så hade jag inte velat att ligister, klottrare, tjuvar etc kom på besök.
    Nu vet ju de flesta att det är lätt att säga ja, så länge någon annan betalar.
    Den personen är du och jag.

  14. norge skriver:

    sverige er fortapt og det har det vært i mange år!! danmark viser vei og europa følger danskene.

  15. Lena i Göteborg skriver:

    Integration är skitsnack som en bekant i ett EU land sa. Han har själv integrerat sig, likaså har hans föräldrar. Han anser att vilken förnuftig människa som helst gör vad som krävs. Vi kan inte lösa problem om vi ska svamla om fel lösningar. De vettiga immigranter jag sett har aldrig mottagit integrationsåtgärder, de var allför upptagna med att starta ett nytt liv direkt, och de har lyckats. Det är dom som inte tyckte synd om sej själva, eller spelat på den svenska flatheten och ignoransen.

  16. Zach Smith skriver:

    Så länge inte media/kultur/politikernas bostadsområden är drabbade så händer inte mycket.
    Men bränderna, våldtäkterna och nu den svenska terroristexporten måste få svensson att tänka till.
    Kanske de snart inser att de blivit lurade, det som ska bidra till pensioner och skapa trivsel i samhället ger i själva verket otrygghet, dränerad ekonomi och ger också Sverige ett sämre rykte utomlands. Man kan också räkna med högre krav på invandrarna från borgeligt håll, detta för att ta till sig några röster.

  17. danne skriver:

    konstigt att kvinnor är så otroligt godtrogna av sej… kanske ska öppna ögonen lite! utanförskap har funnits i förorterna sen innnan massinvaderingen av utomnordiska individer som har en syn på livet som vi passerade för 300 år sen för guds skull. varför anpassar vi vårat samhälle efter dom och kryper för dom… bygger moskeer och annat skräp! kvinnor är för jämnställdhet och samtidigt vill ha muslimer i landet… är inte de det samma som att säga hej!!! jag har inte en aning om ett skit men tycker ändå! fan lägg ner nu! en stoooor del av de sociala stödet ges till invandrare av detta slag, större delen av polisväsendet och i mä de rättsväsendet, belastas av invandring, i mä de så kopplas ochså försäkringsbolag in och belastas också dom av till stor del av invandrare! sen alla tolkar som man ska ha rätt till som invandrare! migrationsverket och allt detta! listan kan göras väldigt lång! och nu pratar jag inte om arbetskraftsinvandringen som va innan 80 talet utan om den ekonomiska invandring som varit från 90 och frammåt! hur kan man stå och lova 1000 nya jobb när man tar in över 20 000 nya invandrare när man nite ens kan intedrera dom man redan har… samhället går ju på knäna, skola, vård och omsorg blir sämmre och sämmre… sluta nu och vara så naiva! lyft frågan på allvar och utvisa packet som begår brott så kommer inte dom bra invandrarna som bla dom jag känner att vara drabbade av hat och orättvis behandling bara för att de finns en majoritet som inte har här att göra!

  18. Ingrid skriver:

    Är det ingen här som har fått godkänt i läsförståelse?? Jag skriver ju att deras utanförskap beror på dom själva! Jag är nu fullständigt övertygad om att den här bloggen till 99 % besöks av individer utan en enda flexibel tanke i sina huvuden – ni är lika fast i era invanda tankemönster som dårarna på vänsterkanten. Om folket i den här bloggen är typiska SD-sympatisörer så finns det inget hopp om en förändring – inte när ni är så oförmögna att höra andra och att skapa en dialog.

    • Gustaf skriver:

      Ingrid, beklagar om jag varit orättvis. jag har läst Ditt inlägg igen men faktum kvarstår att Du
      har valt en position där Du talar om svenska attityder/utanförskap som orsak till att bilar brinner. Detta är för mig ett symtom på att Du är lika hjärntvättad som 70% av svenska kvnnor (tack och lov börjar dock vissa vakna, jag såg t.ex. en sådan kvinna som gjorde ett utmärkt inlägg i SVTs lokala nyhetssändning 19.15 häromdagen, om kravallerna i Gottsunda, det var en riktig kvinna det, hon försvarar sin närmiljö och sitt land för sina barns skull –
      vi är allt fler som gett upp att tala förstånd med sådana som Dig, beklagar men så är det. De här krafterna som polariserar samhället kommer att tillta, mycket tragiskt, mycket hopplöst för oss alla inkl. våra barn – det är personer som du och de till vänster om dig som har ansvaret för detta. Jag anser ni (dock icke du om du är en vanlig svenson men är du journalist eller tjänsteman förändras saken) bör inför en Folktribunal på sikt (men den ska vara civiliserad och hygglig och rimlig och inte någon revolutionär primitiv hämndinstallation)-
      någon form av ansvar bör på sikt utkrävas.

      MVH Gustaf

  19. spikharry skriver:

    Ingrid!

    Förstår du inte det som skrivs? Utanförskap är ett påhittat ord av svenska politiker och media, vars syfte är att peka ut svenskar och myndigheter och få folket att tro på en lögn.

    Jag förstår ezakt vad du menar men ordvalet ”utanförskap” är omrimligt att använda sig av. Utanförskap finns när det gäller bl.a handikappade. Men inte när det handlar om invandrare.

    • lasse skriver:

      Ingrid, jag tror att Spikharry har en någon snävare tolkning av ordet ”utanförskap” än vad många andra har. Så kan t ex olika religiösa sekter välja sitt utanförskap men det innebär alltså inte att det övriga samhället har kastat ut dem. Det är istället självvalt och det är en av de stora riskerna med det mångkulturella samhället, eftersom den som kastats ut kan komma tillbaka om samhället så vill men hur gör man med de som inte vill? Det finns redan i dag tendenser till parallellsamhällen i våra större städer.

      • Ingrid skriver:

        Det är precis det jag säger. Jag googlade uttrycket ”utanförskap” och insåg då hur otroligt laddat det är – för mig, som fram till ett par år sedan bodde i utlandet, har det inte riktigt samma innebörd. Allt jag försökte säga var att dessa ungdomars ”utanförskap”, ”känsla att att inte tillhöra”,eller vad man nu vill kalla det, beror på dom själva och deras egen kultur. Att sen deras eget beteende skapar en känsla av oro och rädsla hos vanliga medborgare är ju inte så konstigt.

  20. Kryckan skriver:

    Ingrid o Elisabeth,

    Det är fel att kalla alla som inte tycker som ni för dårar eller enligt Ingrid ännu värre SD anhängare. Vi har inte samma uppfattning det är fullt klart. Jag tycker vi kan överens om att om någon begår ett brott så skall hon eller straffas för det, inte halva svenska folket.

    Tack vare bloggar o.s.v så får fler och fler ” vanliga människor” reda på att det står inte rätt till med asyl och flyktingpolitiken. Om jag då uttrycker min syn över detta så innebär det inte att jag är en rasist, tvärtom jag hjälper gärna de människor som behöver hjälp men samtidigt skall de människor som jag skyddar, respektera mig och mitt land. Den respekten innebär också skyldigheter inte bara rättigheter, också en rättighet för mig att skicka tillbaka en person om de inte respekterar våra lagar och regler. Det förutsätter naturligtvis att personen känner till våra lagar, men det skall man naturligtvis upplysas om från dag ett.

    Var snälla och kalla inte alla för dårar och annat bara för att de inte har samma åsikter som er.

  21. Svensk/Invandrare skriver:

    Typiskt, så fort nåt händer så passar alla på att utrycka sin ignoranta, halv-rasistiska, statistisk inkompetenta och okunniga åsikt.

    Rekomenderar att ni alla ser en ny dokumentär som heter ”Crips & Blood – Made in america”.

    Förtryck leder till detta, och det kommer bli betydligt värre!

    Förtryck leder till hat, och Sverige kommer inte undan heller. Om inte dessa invandrare får känna sig delaktig och välkommen in i samhället, så hittar de ett liv utanför samhället.

    Människan rullar inte bara runt och dör, människan överlever. Och om inte de har en plats i samhället så är det inte mkt som erbjuds utanför samhället än det kriminella. Så länge Sverige/svenskar inte inser detta faktum kommer det bara bli värre och värre. I slutändan katastrof. I svenska mått är det katastrof redan men på andra håll i världen har det urartat mkt värre. Fast det började precis så det gör nu i Sverige.

    Det är lätt att peka fingret och döma, men svårt att se vad man själv gjort för fel. Även om det råder ett individuellt ansvar i Sverige så har det kollektiva ansvaret misslyckats fatalt. Och det är där Sverige måste bättra sig.

    Titta på dokumentären så kommer ni(svenskar som inte förstår) förstå mkt bättre vad som sker här i Sverige just nu!

  22. Sayf-al-islam skriver:

    Inshallah snart är sverige muslimsk! Vi ska göra 1000 Göteborg och 10000 malmö och 100000 Mehdi Gezalis väntar på att få dö för islam! Svenskar – underkasta er islam eller dö! Inshallah snart är ni mina muslimska bröder!

    • Svensk/Invandrare skriver:

      Och det är pga av såna som dig utlännigar får dåligt rykte…

    • Gustaf skriver:

      Hej Sayf-al-islam,

      intressant det du säger. Jag har bott i flera länder. Jag tror det kan bli så att du får rätt, inte uteslutet. Men det kan också bli så att sådana som du gör att ett skifte från sekulär kristendom som finns i sverige idag byts ut mot nationalsocialism, och då åker ni garanterat ut.

      Det blir spännande men tyvärr obehagiga tider som vänat oss.

      mvh

      Gustaf

      PS. Bli katolik, de är hyggligare än muslimer och har den rätta tron – välkommen.

  23. Putrick skriver:

    @Kryckan
    Vadd tack vare bloggar? Alla nyheter på denna blogg är ju tagna från det ni kallar PK media, det är bara det att man SAKLIGT och OBJEKTIVT förmedlar nyheten. Om det var en svensk eller en nysvensk som tänt på är inte relevant information. Jag bor granne med Vårby gård och de som ställer till med skit kommer från alla jorden hörn, inkl. gammelsvenskar och alla åldersgrupper.
    Däremot håller jag med om att politikerna blundar, lika hårt som polisen, buset ska lagföras och straffas och om brottet är allvarligt nog utvisas, helt i enlighet med gällande lag.

  24. danne skriver:

    och så ingrid tala om för mej vad det är för fel på sverigedemokraterna??? anser du dom rasistiska så ska du nog slå upp va de ordet betyder och sen ta dig en titt på deras hemsida så kommer du nog att inse att dom har rätt bra filosofi ändå! och jag förstår vad du menar med de du säger! inget ont emot dej, men den ända utvägen är att stoppa invandringen och börja rensa annrs går de åt skogen! oavsett vems felet är… och varför fortsätt med samma metod som 7 klövern gjort i i 20 år… den funkar ju inte, SD kommer med en lösning som är utmärkt! och den laglydiga invandraren kommer inte att behöva orora sej med tanke på att deras utvisningspolitik riktar sej år dom KRIMINELLA så va e problemet1 vem fan vill ha dom här? va har dom att tillföra utom gruppvåldtäckt missär och krig?

  25. Kryckan skriver:

    @Svensk/Invandrare,

    Jag tror inte du varit i USA för det du påstår stämmer inte. Bara mellan stater finns stora och uppenbara problem. Varför tror du att folk i Tennessee säger, Thank God for Mississippi.

  26. Kryckan skriver:

    Putrick,

    Jag vet inte vilka ni är, jag kan bara svara för mig själv, och jag får inte rätt information av PK-media, tvärtom. Idag är det t.ex. bara Gävle Dagblad som skriver om Somalier som fuskar och stjäl pengar av mig. Ingen av rikspressen har tagit upp detta så vitt jag kan se. Däremot har Merit Wagners BLOGG berättat det för mig.

    • Putrick skriver:

      Vad spelar det för roll om det är en somalier eller en ”gammelsvensk”? Det viktigaste är väl att man upptäckt en fuskare? Och hur mycket hade han lurat till sig, ett par tusen? men ni gnäller inte på högutbildade som tar ut föräldrapenging och jobbar samtidigt, eller skriver bilen på nåt alko så har miljoner i böter. Genom mitt arbete har jag kontakt med både FK och KFM och du skulle bara veta hur bra Herr och Fru Svensson är på att lura till sig stålar… Så det har inte med kultur eller vilket man land man kommer ifrån, utan om man är en samvetslös idiot eller inte…

  27. annullera skriver:

    Håller med Kryckan!

    Läs Merit Wagers Blogg! Framför allt Elisabeth, Ingrid och Svensk/Invandrare.

    Sedan vill jag säga till Svensk/Invandrare!
    Här i Sverige är man inte UNIK om man arbetar och gör rätt för sig. Våra styrande i detta land kräver av både halta och lytta, handikappade, canser- och andra svårt sjuka människor att arbeta tills de ramlar rakt ner i kistan till sista vilan. Du vill på något sätt påskina att du som invandrare skulle vara speciell för att du arbetar och minsann bidrar och betalar skatt! Tycker inte du att det är allas vår skyldighet att göra detta oavsett om man är svensk eller inte. Sedan undrar jag vad det är du försöker försvara?

    Varför blanda in svenskarna när det handlar om invandrarungdomar som kastar sten, bränner bilar, saboterar för polis och räddningstjänst. Invandrarbarn som knivhotar andra barn, invandrarungdomar som slänger syra på treåringar som sitter och leker i sandlådan osv.
    DET FINNS INGA SVENSKAR SOM BETER SIG PÅ DETTA SÄTT! ÄR DET NÅGRA SOM INTE SKALL VISTAS I DETTA LAND SÅ ÄR DET GALNINGAR FRÅN EFTERBLIVNA LÄNDER.

  28. annullera skriver:

    Jag har en kommentar till!

    Jag antar att detta bara är början! Det verkar som våra styrande politiker inte bryr sig. Vad skall hända innan de tar sitt ansvar? Våra folkvalda som skapat detta skitsamhälle och som kostar oss skattebetalare multum. De själva lever i en helt annan värld och flärd i sina flotta bostäder, i de finaste kvarteren, de själva lever långt ifrån det samhälle och verklighet som de skapat åt de svenska skattebaetalarna!

    Som sagt vad skall hända innan det blir en kraftig reaktion?
    Att en spårvagn övertänds helt med en massa oskyldiga människor, eller brandbomber i fastigheter, köpcentrum, tåg, bussar m.m. där en massa människor utsätts för att brännas inne.

    Jag har en fråga till alla som läser om detta dsgligen! Om inte någon av våra Riksdagspartier reagerar över denna farliga utveckling och OM INTE VI SJÄLVA REAGERAR! VAD TROR NI HÄNDER DÅ?

    • Gustaf skriver:

      Hej Annullera,

      Vi ser nu början på demokratins undergång i Sverige, det är tragiskt. Men ännu mer tragiskt än en polisstat/upplyst despoti/bra diktaturstat är en anarkistisk demokratisk stat som tillåter gruppvåldtäkter ske utan fördömanden, tillåter mobbare i skolorna förstöra uppväxten för tiotusentals barn, skapar ett samhälle där människor är rädda att ens se eller hälsa på varandra på gatorna etc etc etc etc mm.mm.mm.mm.. Detta kan vi tacka Mona Sahlin-Muslim för, Janne Josefsson, Carl Johan Bonnier m.fl. för med sina välbesuttna verklighetsförvrängande ideologier

      Jag personligen är nu hårsmånen från att ropa på diktatur istället för den pseudodemokrati vi idag har. Jag trodde aldrig jag skulle uppleva detta. Jag tror att om 5 minuter ropar jag på den starke mannen och släpper mina demokratiska ideal. Men det får ni nog inte höra.

      mvh

      Gustaf

  29. Berit skriver:

    Politikerna tar inte sitt ansvar,dom svarar varken på mail eller brev när det gäller massinvandringen och islamiseringen!Se till att politikerna vaknar!Invandrarna kallar sig för flyktingar det är inga flyktingar,det enda dom är ute efter är att komma hit införa sin religion ”islam” och sina lagar för att senare överta Sverige!
    Svenskarna måste våga uttala sig,vi behöver bilda nätverk över hela Sverige mot denna sjuka massinvandring och islamisering av Sverige och Europa nu!Ut på gator och torg och demonstrera mot massinvandringen sitt inte hemma och tig.

  30. invandrare skriver:

    bilar bränds i förorter på grund at de som bor der betalar 30 procent mer i bilförsekring

    • annullera skriver:

      Är det konstigt tycker du?
      Snart kan ingen äga en bil som bor i invandrartäta områden över huvud taget! Bra Va?
      Då kan Ni börja cykla allihop:-))))))! Eller börja springa, det är Ni ju vana vid att göra när Ni väl ställt till det, lägga benen på ryggen och sedan skylla allt på samhället!

      JAG FINNER SNART INTE ORD FÖR SVERIGE OCH SVENSKARNAS FLATHET!

  31. Rille skriver:

    Ut med packet !!!!!

  32. AHMED skriver:

    okeej jag har betraktat en del av skadegörelsen delvis i bergsjön, det är lätt att läsa via internet att det bara är invandrare, men jag kan garantera, som betraktare att det var ett tiotal svenskar som brände mest. Ska vi utvisa svenskarna också? är det bara invandrare i kungälv?? ni skämmer ju ut er som skyller ENDAST på invandrare. KAMMA ER

  33. Kryckan skriver:

    Ahmed,

    Svenska ungdomar som begår brott är vårt problem. Däremot ni som kommit hit objudna och begår bränder våldtäkter o.s.v har också blivit vårt problem, därför att våra myndigheter är flata, okunniga och en samling kärringar.

    Vi har inte bjudit in er, därför så tycker jag att det minsta man kan begära är att ni visar respekt för vårt samhälle och inte förstör det.

  34. AHMED skriver:

    ja men många är 3dje generationens ungdomar? placerade på ett skitställe. de är ju som svenskarna som bor bredvid de.. Jag och mina kompisar är svenska och vi gör också massa skit spärra upp era jävla ögon svenskar står för mycket skit de med