Svenskar stämplas som ”RASISTER”


Natten till lördagen blev orolig på flera platser i Sverige. I Uppsala kastades sten mot en polisbil och flera bilar sattes i brand. Också på Västkusten kom larm om flera bilbränder och i Göteborg försökte någon tända eld på en spårvagn. Sedan mitten av augusti har minst 85 anlagda bilbränder rapporterats i Göteborg.

”Trots krismöte mellan polisledningen och Uppsala kommun tidigare i veckan fortsätter oroligheterna i Stenhagen och Gottsunda. Under fredagskvällen och natten till lördagen kom återigen larm om stenkastning mot polis och brandkår och flera anlagda bilbränder.

Minst åtta bilar totalförstördes eller fick lättare skador runt om i Uppsala. I Gottsunda utsattes en polisbil för stenkastning efter larm om ett ungdomsgäng på taket till centrumbyggnaden och under kvällen kastades också sten mot en brandbefälsbil.

Men ingen skadades, säger Christer Nordström, presstalesman på polisen i Uppsala, till SvD.se.

Oroligheterna började för drygt två veckor sedan med att ett ungdomsgäng kastade sten mot en polisbil och sju personer omhändertogs. Nu finns en oro att oroligheterna ska spridas ännu mer.

Det började den 28 augusti med att polisen kallades till Gottsunda med anledning av en bilbrand, och då möttes av stenkastande ungdomar. Sedan har det gått i vågor och eskalerat till och från och också spritt sig till andra stadsdelar, säger Christer Nordström”

Samtidigt ser polisen en annan oroande utveckling. Bilbränderna och stenkastningen orsakar starka reaktioner hos boende och allmänhet.

Det som är riktigt allvarligt är att vi märker hur de rent rasistiska tendenserna växer fram.

Kan man bli annat än spyfärdig av polisen/politikers och medias ständiga nedsättande ”epiteter” som rasist etc etc när svenskar vill värna om sitt land och deras ägodelar.

Varför skall vi pekas ut bli förtalade p.g.a att invandrarungdomar slår sönder och bränner ner det mesta som kommer i deras väg?

Hatet mot oss som medverkat till att bygga upp landet med hjälp av våra skatterpengar hängs nu ut som främlingsfientliga när vi förkastar våldet..

Enda fördelen är att Sverigedemokraterna kommer att växa lavinartat när sveriges PK-ister spyr galla över svenskarna istället för att ge skulden till dom som förstör delar av våra städer byggnader, bilar spårvagnar och fritidsgårdar etc etc.

Undrar om det någonstans i världen (inklusive) kommunist-länder finns politiker och andra PK-ister som förtrycker sin befolkning så som dessa strutsar gör?

85 och 90 bilar förstörts i anlagda bränder sedan den 18 augusti

Det brann i Göteborg, Kungälv och Falkenberg.

43 Responses to Svenskar stämplas som ”RASISTER”

  1. Johnny skriver:

    ”Undrar om det någonstans i världen (inklusive) kommunist-länder finns politiker och andra PK-ister som förtrycker sin befolkning så som dessa strutsar gör?”

    Nej det gör det inte!

  2. olle w skriver:

    Baklänges logiken att man skall bortse från det uppenbara. Att de är invandrare från mellanöstern mm. Detta är ett 100% importerat problem. Löjliga epitet som rasism används hela tiden av vänsterjournalisterna och de politiskt korrekta liberala verklighetsrämnade politikerna.

  3. Ola skriver:

    Svenskar är fega som inte säger ifrån!
    Som man bädar får man ligga.
    Ite konst5igt att mediafolk skriver som dom gör,
    90% bor i Bromma o Täby och har ingen aning om hur verklighetn ser ut. As simple as that.

    • Mrs Thatcher skriver:

      Ja, men nu när dom väl säger ifrån så får dom ordet rasist slängt i ansiktet. J-vla ryggradslösa amöbor till polischefer, journalister och politiker.

  4. Kryckan skriver:

    Det är uppenbart att polisen är infiltrerad av människor som hatar vanliga svenska skattebetalare. Att det är vi som får våra bilar förstörda som betalar deras löner har de helt glömt bort. Visst de får gärna kalla mig för rasist när jag kräver att de som står för förstörelsen skall straffas, inte vi skattebetalare.

  5. Bengt skriver:

    Du kanske borde fundera på vad rasism är. Att tycka illa om just de specifika individer, oavsett härkomst, som utför dessa handlingar är varken fel eller konstigt, men när det spiller över och blir ett generellt hat mot invandrare, även oskyldiga sådana, så är det rasism. Om det är det du kallar ”värna om sitt land” så tycker jag synd om dig.

  6. Kalle skriver:

    Rasister?! Hur resonerar folk? Det är ju packet från arabvärlden som Sverige släppt in helt gratis. Jag skiter i vad de som missköter sig har för hudfärg/ras. Återkalla uppehållstillstånden/passen och skicka tillbaka dem med buss. De har inget att tillföra Sverige.

  7. Sven Duva skriver:

    Inte nog med att terroristerna bränner vårt land. Sen försöker samarbetsmännen i media få det till vårt fel.

    När Europa vaknar darrar terroristen.

  8. Johnny skriver:

    Helt korrekt Kalle, det är ju bevisligen så. Dom har inget här att göra, dom kommer skickas tillbaka frågan är bara när.

  9. Johnny skriver:

    Sven Duva, dessa apologeter för ligisterna som instinktivt försöker vända på problemet, och påstå att dom som reagerar är det stora problemet ser jag som icke önskvärda medborgare. Dom är förlorade människor som om möjligt bör fås ut ur detta land tillsammans med de invandrare som anammar våld och fanatism.

  10. Kryckan skriver:

    Bengt,

    Kan du inte läsa? Jag skriver att de som förstör våra bilar, alltså de skyldiga skall straffas, om det är svarta blattar eller vita blattar bryr jag mig icke om.

  11. Det är invandrare, t ex araber, som är rasister! Inte vi svenskar.

    //Karpstryparn

  12. Per Larsson skriver:

    Men jag bryr mig om vem som utför onda gärningar, käre Bengt.

  13. Per Larsson skriver:

    Blev fel där, ursäkta!Jag bry mig om vem som vem som är farlig, kära Kryckan.

  14. chrille skriver:

    HÅLLER MED KALLE fullt ut.Det jag tycker är konstigt det är alla dom andra nysvenskarna inte gör nåt när dom blir dragna över samma kam och blir dömda i allmänhetens ögon.Dom borde hålla efter de sina för dom andra sabbar även för dom som sköter sig fattar dom inte det! det är ju småynglingar som bränner gör dom som sina föräldrar har gjort eller.Ta förfan erat ansvar invandrar föräldrar håll ungarna inne för ute klarar dom inte av att vara .vilket skitland det blivet av sverige och inte fan är det vi gammel svenskar som ställer till det i varje fall.

  15. Sayf-al-islam skriver:

    Inshallah snart är sverige muslimsk! Vi ska göra 1000 Göteborg och 10000 malmö och 100000 Mehdi Gezalis väntar på att få dö för islam! Svenskar – underkasta er islam eller dö! Inshallah snart är ni mina muslimska bröder!

  16. annullera skriver:

    Svar till Inshallah!

    Kryp tillbaks till den sten där du kom ifrån! Där kan du sedan drömma vidare!

    ISLAMISTER HÖR INTE HEMMA VARKEN I SVERIGE ELLER I ÖVRIGA EUROPA.
    VI närmar oss år 2010 och lever också därefter. Svenskarna och övrigt folk i detta land som är emot ISLAM och dess FÖRTRYCK kommer mycket snart att göra sina röster hörda genom att rösta rätt just detta år. Våra styrande i detta land kommer tids nog också att förstå att deras makt hänger samman med folkets röster, den dagen rösterna uteblir står de sig slätt. De tycks inte ha fattat detta, men kommer tids nog att förstå det när folkets röster uteblir. Fler och fler kommer nu att rösta på SD år 2010, det enda parti som värnar om SVERIGES FRAMTID, DEMOKRATI, FRIHET och KULTUR.

  17. nittonsextifem skriver:

    Islam och arabisk värdegrund är lika vidrigt som nazism.

    1945 satte den fri världen den sista spiken i nazismens kista. Numer finns det bara små meningslösa källargrupper av nazister kvar. Rättshaverister i princip.

    1989 satte den fria världen den näst sista spiken i kommunismens kista. Den dagen Kina slutar låtsas vara kommunistiskt och erkänner att de i praktiken är en fullt fungerande kapitalism så är sista spiken klar.

    Nån gång under Tjugohundratalet kommer den fria världen att sätta den sista spiken i den muslimska kistan. Ser fram mot den dagen.

  18. Börjesson skriver:

    Uppsalapolisen ljuger och nekade till media frågor att vilda upplopp. Nu är samma idioter ute och kallar oroliga svenskar för rasister.

    Stäm idioten, gör en namninsamling som kräver hans avgång. Polisen verkar inte minsta oroad över de mer omfattade och farligare upplopp i fler orter och att det sprider sig. Uppsalapolisen är en stor del av problemet inte lösningen.

    Lösningen är kollektiv utvisning av alla farliga sverigehatande upprorsmakare och deras familjer. Svenskhatande poliser måste avskedas så att vuxna folk som vill ta ansvar kan överta deras jobb.

    Vad säger polisen när den sista byggnaden brinner och alla svenskar har lämnat landet? Säger han att alla problemfolk har lämnat landet?

  19. Lasse skriver:

    Dräggen i Malmö, Uppsala, Göteborg sköter Sverigedemokraternas valarbete på ett föredömligt sätt.

  20. Sven skriver:

    Det är nästan så jag hoppas att det eskalerar så att folk vaknar ordentligt så att vi kan börja göra något åt problemen på allvar. Först och främst att skicka hem varenda invandrare som begått brott sen dom kom hit.

    • spikharry skriver:

      Exakt det du skriver Sven har jag och många andra diskuterat vid mängder av tillfällen.

      Men visst är det tragiskt att det måste till ökat våld innan politikerna vaknar ur sin dvala.

  21. dick skriver:

    Bara svep ut packet som vare sej kan eller vill ta till sej det svenska samhällets lagar och regler.
    Vill dom inte vara med och bidra ska dom fan i mej heller inte suga ut systemet och ovan på allt bete sej som primater.
    Förbannade våldsverkare, det får vara nog nu.
    Trött på att betala höjda skatter och försäkringspremier.

  22. falafel skriver:

    Spikharry, du är ju ett skämt! I saknaden av vilka som helst argumenten mot en visserligen konstig uppfattning, då publicerar du IP nummer av din meningsmotståndare!
    Angående då ”oroligheter” i de storstadsområden, så du kan förstå kanske hur känns det för t ex. Afghaner,Irakier mm när deras land förstörs och människor dödas av utlänningar som även svenskar numera medverkar i!

    • spikharry skriver:

      Jaså köpte du också en Spikarry idag 🙂

      PS hur tror du vi svenskar känner inför dom ”oroligheter” som ni tar med er från era hemländer?

      Våldtäkter, kvinnorförtryck, rån, bränder, hedersmord. Kasta inte sten i glashus Robin Hood.

  23. Mr Executor skriver:

    Detta är ohållbart i längden.Miljontals kronor går till spillo helt i onödan.Vi kan inte tolerera detta
    vansinne.När nu polisen inte kan ta sitt ansvar måste extraordinära åtgärder införas.Låt varje kommun utse
    en grupp av etniska svenskar och ge dem möjligheten att med fullständiga rättigheter vidtaga de åtgärder som anses nödvändiga (allt från dialog till skarpa skott).

  24. nobody skriver:

    Nu skall ni få lära er ett nygammalt ord Quisling.

    Quisling betyder följande: ”…particularly applied to politicians who appear to favour the interests of other nations or cultures over their own…”. Se vidare på http://en.wikipedia.org/wiki/Quisling

    En berömd person sade en gång om dessa Quislingar: “Hope has returned to the hearts of scores of millions of men and women, and with that hope there burns the flame of anger against the brutal, corrupt invader. And still more fiercely burn the fires of hatred and contempt for the filthy Quislings whom he has suborned.”

    Så jag bara undrar vad i helvete håller våra politiker på med? Är de så inihelvete dumma att så de inte förstår att de leker med elden?

  25. Johan L skriver:

    Bla bla bla. Jag minns när jag som barn på 80-talet var i Gottsunda och badade. Det var i det närmaste 100% araber och muslimer redan då, och det var ALDRIG något bråk.

    Ni kan ju fundera över vad som är skillnaden i det svenska samhället nu och då. Då blir det enklare att se var skulden för ”oroligheterna” ligger.

  26. Top Gun skriver:

    Islamiseringen av Europa fortsätter :

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/london/8251598.stm

  27. Jouko skriver:

    Good luck Sweden with the muslim invasion:) This is what happens to a nation which has not waged any war for couple hundreds of years. What happens is that men become extinct. There are only males slowly transforming to females. And then come the invaders without guns, without troops. Just wombs.

  28. Per Larsson skriver:

    Du är cool Spik-harry :)!!! Låt oss inte bli pralyserade av oändliga hårklyerier typ ” tänk om det var du som var terrorist ” Dags sluta med grubbel i oändlighet nu.Nu fodras vilja och handling.

  29. Per Larsson skriver:

    oj, felstavat *paralyserade * skulle det vara, förlåt.

  30. odovakar skriver:

    Det som sker är mycket pedagogiskt och instruerande upplagt. Först är svenskarna dumsnälla nog att släppa in dessa barbarer i sitt land. Sedan spenderar de hundratals miljarder av sina skattemedel årligen på att försörja utlänningarna. Som tack får svenskarna raskravaller, masskriminalitet (5000 våldtäkter, tiotusentals fall av rån, misshandel, osv – varje år), gettofiering, inskränkta fri- och rättigheter, etc. När svenskarna sedan på det mest beskedliga vis tänkbart säger ifrån, blir de av maktens män och kvinnor stämplade som rasister. Makten visar med all tydlighet att den inte bryr sig det minsta över landets ödeläggelse – snarare hejar de på den – däremot reagerar man starkt på att svenskarna har mage att inte bara hålla käften och acceptera barbariet.

    T.o.m. den mest sinnesslöa soffpotatis inser i det rådande läget att någonting är allvarligt fel i dagens Sverige. Ett dagens Sverige som ser ut som det gör därför att ALLA sju riksdagspartier är rörande överens om att det är så här landet ska fungera. Alternativ till Det Nya Mångkulturella Sverige finns emellertid. Kom ihåg det i nästa val.

  31. asskicker skriver:

    Intressant hur SvD ”puffar” för nyheten i dag; ”Polisen: ”Vi märker hur rasistiska tendenser växer fram.”
    Detta oroar alltså mer än det satans slöddret som ligger bakom vandaliseringen.
    Håller med signaturen ”Jouko” från kl 18.18.
    Till hans väl formulerade inlägg kan läggas att eftersom vi i vår outsägliga enfald nedvärderar och motarbetar allt som är svenskt (och kan anses nationalistiskt) har vi också förlorat förmågan att värna och skydda landet.
    Inget som är vårt är heligt eller värt att kämpa för längre.
    Alltså står vi med brallorna nere och tycker synd om packet som pissar på oss.

  32. Zach Smith skriver:

    Uppsalapolisen är ett skämt!

    Skicka femton civilare som sprids ut innan polisen kommer till en plats som brinner, en filmar resten tar fast dem. Är det så himla svårt för poliser att tänka?

  33. annullera skriver:

    Odovakar!

    Ett mycket bra inlägg!

  34. Kryckan skriver:

    Zach S,

    Ja, det förefaller så, man kan undra vilka urvalskriterier man använder för att hitta Kling o Klang typer utan de mest elementära delarna kvar i huvudet.

  35. Kryckan skriver:

    @falafel,

    Tyvärr är det samma politiker som släppt in dig som skickar Svensk militär till andra länder.

  36. imittsverige skriver:

    Sweden is gone…

    ”Seriously – I am at the point with the swedes where I want to see them consumed from thier islamic cancer.

    It will be like watching some wierd experiment in test tube. Perhaps – unlikely – but perhaps the remaining handful of sane europeans will see this travesty and rouse themselves.

    However sweden is gone, never to be seen again.”

    Kommentar 2006 på Gates of Vienna :

    http://gatesofvienna.blogspot.com/2006/08/multicultural-outreach-from-swedish.html#c115548365208721580

    Mvh

    /FS

  37. hummelstadskarin skriver:

    Bra skrivet, Odovakar! När knugen och Silvia var på statsbesök i Estland besökte de Wormsö och gamla Maria Myhrman. Hon föddes i det fria Estland och levde större delen av sitt liv i det av Sovjetunionen annekterade landet. Hon fick aldrig besöka Sverige. När Estland nu blivit fritt var hon för gammal och klen. För det svenska kungaparet, president Lennart Meri och deras uppvaktning sjöng hon ”Modersmålets sång” och spelade cittra. Sången börjar med orden ”Hur härligt sången klingar på älskat modersmål”. Förra året hade Sveriges Radio ett reportage från Gammalsvenskby i Ukraina. Man intervjuade två äldre damer och frågade om de var ryskor eller ukrainskor. De svarade ”Vi äro svenska”. De hade heller aldrig varit i Sverige och precis som Maria Myhrman hade de varit sovjemedborgare. Jämför dessa gamla, fattiga kvinnor med Jerzy Zarnecki, Nyamko Sabuni, Nalin Pekgul och Mehdi Ghezali. Är alla dessa personer svenskar i lika hög grad?

  38. Hmm skriver:

    Falafel…

    DDOS på dig

  39. Stefan K skriver:

    Sprid denna artikel till vänner o bekanta innan fulmedia plockar bort den…
    http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_61728.svd
    Notera att siffrorna är från 1999 och lär vara skyhögt högre idag.