Skall helvetet börja igen?


”Tre bilar brann på Dimvädersgatan i Länsmansgården på torsdagskvällen.
Räddningstjänsten larmades klockan 22.50 . En bil hade att satts i brand på en parkeringsplats.

Elden spred sig sedan till ytterligare två bilar. Två personer sågs lämna platsen på moped.

Vid Komettorget i Bergsjön fick en spårvagn på linje sju framrutan krossad när någon kastade sten mot vagnen”

Jag tror nog dom flesta svenskar har tröttnat på dessa bränder som sprider sig likt en löpeld över delar av vårt land.

Varför gör politiker inget åt eländet? En liten debatt i SVT där invandrarungdomarna skyller på poliser myndigheter och utanförskap tror jag knappast kan gynna dom själva.

Sju riksdagspartier har vi men inte någon vågar/vill ta en öppen debatt och förkasta våldet och bränderna.

Var en vänsterflummare som skrev ett inlägg och påpekade att jag lämnat falska uppgifter då det inte var drygt 50 bilbränder senaste tiden utan mindre.

Som ni själva kan utläsa av länken här under så var det fler bränder än jag påstod, det har varit 85 stycken på mindre än en månad.

Vänster-slödder fortsätter med lögner och skitsnack och deras syfte är som vanligt att till varje pris förminska invandrarnas brottslighet.

Men nu biter dom själva i arslet..

Fega flata politiker är det minsta vi behöver just nu..

Tre bilar brann på Dimvädersgatan i Länsmansgården på torsdagskvällen

85 bilbränder i Storgöteborg

3 Responses to Skall helvetet börja igen?

  1. annullera skriver:

    För det första var det inte mycket till debatt! Det är alltid detsamma att själva problemet, i detta fallet invandrarungdomarna, skall få göra sina röster hörda. Återigen, jag har nämnt det tidigare, alla skötsamma ungdomar som inte har någonstans att ta vägen, som har frånvarande föräldrar, som inte har ett arbete, som inte kan få någon studentbostad osv, vart finns de? Varför kastar inte de sten, ställer till bränder, provocerar, hotar och anfaller räddningstjänst och polis.
    Återigen! Kan någon som läser detta förklara för mig vad det beror på? Varför handlar det allt som oftast om invandrarungdomar som beter sig på detta sätt? Vi kan bara gå tillbaka några år i tiden så vet alla och en var att detta var helt främmande i vårt land, det försigkom inte över huvud taget. Vad beror det på att invandrare som kom hit på 50-60 talet som arbetskraft beter sig annorlunda och sköter sig, mot dem vi tagit emot på senare år?

    Jag håller sedan med SpikHarry!

    Vad kommer det sig att våra styrande politiker sitter lamslagna och ingenting gör? Det är ju våra styrande som med sin generösa invandringspolitik har skapat detta samhälle. Nu när de med egna ögon ser vart det barkat hän med den fruktansvärt intelligensbefriade och oansvariga invandringspolitik som de fört under många år, sitter de som tappade bakom en vagn med näsan i backen. Fy för fan vilka menlösa och patetiska människor! Är det dessa folket röstat fram och givit sitt förtroende?

    Det är skrämmande att skattebetalarna i detta land genom skattemedel är med och bidrar till dessa oansvariga patetiska människors feta löner och andra väl tilltagna förmåner som de kan plocka ut i form av rejäla pensioner och annat, medan vi själva inte får en pension vi kommer att kunna leva av. Jag blir så in i H…e förb…. så jag vet inte till mig.

  2. Jorma skriver:

    Nu skördar vi frukterna av sossepaketets invandrings-politik
    Från att ha varit arbetskrafts invandring till att ta emot vilket pack som helst är ju helt sannslöst.

    Vad som är riktigt illa är att det ej är politiskt korrekt att kritisera extrema Muslimer och annan ohyra,för då är man en rasist här i Landet lagom.
    Det är det journalistiska vänsterpacket som målar ut de som vågar kritisera invandringspolitiken som rasister.
    Åt helvete med både vänsterpacket och extrema muselmaner.

    Mvh/Jorma

  3. Lena i Göteborg skriver:

    Schhh, inte så högt, Mona Sahlin tittar på Idol, stör inte,,,,