Stenkastning stoppar Uppsalabussar


”Stenkastning mot bussar leder nu till att avgångarna till och från Stenhagen i Uppsala på kvällstid ställs in tills vidare.

Beslutet togs på ett snabbinkallat möte på onsdagen av bussbolaget Gamla Uppsala Buss, kommunen och bussförarfacket inom Kommunal, rapporterar Upsala Nya Tidning (UNT). I tisdags krossades en fönsterruta på en buss i området.

Vi har ansvar för förare, passagerare och fordon. Just nu tycker vi inte att myndigheterna kan klara av skyddet i området, säger Jan Burström, trafikchef på Gamla Uppsala Buss, till UNT.

Den senaste tiden har ungdomar i Uppsala och Göteborg stuckit bilar i brand och kastat sten på bussar, polis- och brandbilar. Stökigast har det varit i Uppsala-stadsdelarna Stenhagen och Gottsunda samt på Hisingen i Göteborg.

2004 ställde Storstockholms lokaltrafik in bussar i förorten Tensta i nordvästra Stockholm efter stora problem med stenkastning och beskjutning med luftgevär. Busstrafik har också ställts in de senaste åren i Malmöområdet Rosengård till följd av stenkastning och kravaller”.

Läste ett inlägg på en av alla ”blodröda” bloggar som påstod att nedskärningar är den störtsta orsaken till att dessa ligister förstör för andra och krossar deras egendom.

Deras ständiga försök att förminska ungdomarnas våldsamma attacker mot bussar, poliser, brandkåren, spårvagnar. byggnader, etc etc får motsatt effekt.

Ni kan blunda för fakta och köra huvuvdet i sanden dagarna i ända, men grunden till allt är att sverige på väldigt kort tid tagit emot mängder av invandrare.

Jag växte själv upp i ett fattigt hem liksom många av mina vänner gjorde. Måndag potatis och bruna bönor, på tisdag fick mor göra mos av potatisen som var kvar, på onsdagen användes resterande till potatisbullar.

Min far fick då och då pantsätta sin kostym för några kronor så vi hade mat på bordet den dagen. Vi bodde omodernt med toa på gården och varmvatten fanns inte i kranarna då. Inomhus var det så kallt så vi fick skrapa fönsterrutorna för att kunna se ut.

Hela min skolklass var lika fattiga men inte tusan slog vi sönder och brände ner bilar eller kastade sten mot bussar poliser etc etc.

För stor invandring och bristande uppfostran och respekt är det som många av dagens ungdomar saknar. Dom tror att allt skall serveras på ett silverfat.

Vi pumpas dagligen med artiklar som påpekar hur svårt och under vilka fattiga förhållanden dessa invandrare växt upp under.

Varför då uppföra sig så illa och våldsföra sig på andras egendom och dessutom skylla på utanförskap och främlingsfientlighet?

Sätt en sopkvast i näven på alla och låt dom hjälpa till att hålla sverige rent. Snösvängen fungerar allt som oftast väldigt dåligt och kostar runt 7000 kr per timme.

Sätt en spade i näven på ungdomarna och låt dom jobba ut sin frustation istället för att slå sönder och bränna ner saker.

Stenkastning stoppar Uppsalabussar

Stenhagenbor: ”Det räcker nu, vi har barn här

2 Responses to Stenkastning stoppar Uppsalabussar

  1. acme skriver:

    Dessa ungdom har inte brist på pengar, utan brist på sysselsättning. Det är kombinationen av tillräckligt med pengar, Men för mycket fritid.

  2. jocke99 skriver:

    Känn din fiende lyder ett gammalt visdomsord. Vi bör alla skaffa oss egna kunskaper om fienden, för det går definitivt inte att lita på vänsterblaskorna. Läget är mycket värre än de försöker få oss att tro.

    Vad stenkastandet egentligen handlar om inser man när man läser Sayyid Qutb, som tillsammans med Hassan al Banna är Muslimska Brödraskapets egen Hitler. Han skriver i sina Milstolpar från 1964, islamisternas egen Mein Kampf följande:

    ”Den vite mannen i Europa och Amerika är vår främste fiende. Den vite mannen krossar oss och förtrycker oss medan vi undervisar våra barn om hans civilisation, om hans universella principer och ädla syften…Vi fyller våra barn med förundran och respekt för den mästare som trampar på vår heder och förslavar oss. Låt oss istället plantera hatets, avsmakens och vedergällningens frön i dessa barns själar. Låt oss lära dessa barn från den tid då deras naglar ännu är mjuka att den vite mannen är mänsklighetens fiende, och att de ska förgöra honom vid första bästa tillfälle.”

    Ganska klockrent, eller hur ? Något att tänka på för alla som undrar var föräldrarna till dessa ”barn” är.

    Från Hassan al Banna kan vi citera följande tänkvärda ord: ”Det ligger i islams natur att dominera, inte domineras, att införa sina lagar hos alla folk och att utvidga sin makt till hela jorden.”

    Muslimska Brödraskapet är den största och mest inflytelserika politiska rörelsen i den muslimska världen, inte ”ett litet fåtal extremister”. I själva verket skulle det antagligen få majoritet i ett flertal muslimska länder om valen där vore verkligt fria och demokratiska. MB är långt ifrån den mest extrema muslimska rörelsen. Den befinner sig snarare i den muslimska mittfåran.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Muslim_Brotherhood