Mona Sahlins bidrags sverige nej tack


Mona Sahlin och hennes vänner
”På Dagens Nyheters debattsida skriver partiledaren Mona Sahlin och partiets ekonomiske talesman Thomas Östros att de vill införa förmögenhetsskatt, höja inkomstskatten samt införa skatt på exklusiva villor.

Sahlin och Östros går till hårt angrepp mot regeringen. De skriver att skattesänkningarna ”gröper ur” hela ekonomin och kallar regeringens agerande för ansvarslöst.

De påpekar att Riksdagens utredningstjänst beräknar att de offentliga finanserna skulle ha varit 80 miljarder kronor starkare om regeringen inte hade genomfört skattesänkningarna.

S-topparna hävdar att Skatteintäkterna pressats ner så mycket att det inte längre går att upprätthålla kvaliteten i skolan och vården.

”Ska vi klara jobben, en bra skola och utbildning för våra unga och vården för våra sjuka och gamla, då kommer det att krävas ökade skatteintäkter”, skriver de”

Mona Sahlin! varför gjorde du och ditt bakåtsträvande parti inget för att förbättra för ”våra gamla och sjuka, jobben och skolan” under åren 1994-2006?

Under dessa 12 år lade ni grunden till ett land som drogs allt längre ner i skiten p.g.a bidrag på bidrag istället för jobb. Antalet förtidspensionärer ökade lavinartat då ni ville dölja arbetslösheten.

Våra äldre som ni sossar alltid påstår er värna om fick det allt sämre under era 12 år. Flera tusen personer på äldreboende tvingades dela rum med okända personer p.g.a era besparningar.

Ni lovade i början på 2000 talet 10 000 nya äldreboende under er mandaperiod (vart tog dom vägen) Mona Sahlin?

Ni lovade att göra det lättare för egna företagare, sanningen var att det blev tvärtom istället.

Ni lovade att dom 500 000 fattigpensionärer skulle få det bättre med er politik även detta var en stor fet lögn.

Ett av era kraftfullaste förslag var att alla boende inom äldreomsorgen skulle få det bättre bl.a maten och möjligheten att få vistas ute minst ett par gånger i veckan. Hur gick det med detta löfte? på samma sätt som med era andra löften, det gick åt skogen.

Inte ett enda löfte höll ni under dessa 12 år vid makten ni drog istället vårt land längre och längre ner i skiten. När ytterligare ett val stod för dörren drog ni pånytt upp att alla svenskar skulle få guld och gröna skogar. Även det rann ner i mulltoan.

Det ni lyckades med under denna 12 års period var att göra det lättare för invandrare att ta sig hit och få asyl. Nästan 1 miljon invandrare lyckades ni plocka hit som röstboskap inför valen 94-98-02-06.

Det var viktigare för er att ta hit invandrare i massor istället för att lösa dom ekonomiska problem sverige hade. Erat maktbegär var viktigare än att förbättra för våra gamla och sjuka.

Invandringen kostade cirka 100 miljarder per år under denna period och alla förtidspensioneringar några miljarder till.

Väntetiderna för operationer ökade dramatiskt, läkare och sjuksköterskor gick på knäna och orkade inte mer.

Psykvården fick ta den största smällen under era 12 år. Under modern tid har psykiskt sjuka aldrig fått det sämre än under era år..

1970 var 4 procent av svenskarna förtidspensionerade, 2006 när ni tvingades lämna över stafett-pinnen då var 10 procent av folket förtidspensionerade.

Detta kostade svenska skattebetalare över 100 miljarder årligen. Jan Edling Före detta LO-utredaren ansåg att er politik kört landet i botten. Att han inte fick stanna kvar är inte överraskande då han stack hål på erat luftslott..

Det viktigaste för sverige och svenskarna är att vi i första hand ser till att hålla Socialdemokraterna borta från makten i många år framöver.

Hoppas verkligen att svenska folket genomskådar dessa ruttna sossar även i nästa val. Gemensamt med kommunisterna i vänster och miljöpartiet så är deras agenda att öppna dörren på vid gavel för fler invandrare.

Höjda skatter fler invandrare och mer bidrag så kan ett land aldrig styras. Nu ser vi till att det inte blir så..

Lars ”kommunisten” Ohly vill höja skatterna mer och framförallt snabbare. Hemska tanke att tre av sveriges mest svenskfientliga strutsar vill samarbeta.

Sänket Sahlin vill höja skatten

Undomsarbetslösheten under sossarnas tid

”Vi vill höja skatterna för att säkra jobb och välfärd”

Thomas Östros att de vill införa förmögenhetsskatt, höja inkomstskatten samt införa skatt på exklusiva villor.

Vänsterpartiets Lars Ohly vill höja skatterna mer och snabbare

3 Responses to Mona Sahlins bidrags sverige nej tack

  1. Sonny skriver:

    Tycker det är obehagligt att se Mona Sahlin. Hon står för allt som jag personligen föraktar.

    Hennes man Bo skrev i sin blogg (Islam är en fredlig och kärleksfull religion) Vilka jävla rödbär.

  2. annullera skriver:

    Jag tål varken se Mona Muslim eller hennes vapendragare kommunisten Lars Ohly! Kommer dessa till makten är det helt kört för Sverige. För övrigt håller jag fullständigt med SpikHarry i det han skriver, vad har Socialdemokraterna presterat under sin tid vid makten.

    För övrigt är det en mycket talande bild här ovan, skulle inte bli förvånad om Mona konverterade till Islam, hon verkar känna sig mer än hemma i Islamisternas sällskap. Bevare mig väl för en sådan statsminster.

  3. Snart pensionär skriver:

    Tänk så snoppen Mona och dom andra politikerna blir när muslimer startar ett eget Muslimskt parti och kör över alla och inför Sharia lagar som i andra europeiska länder.
    Kanske inte 2010 men säkert 2014.

    Debatten om SD är endast en liten västanfläkt mot detta