Vänster-terrorist och sjuksköterska


”Göteborgs universitet vill pröva om en dömd sjuksköterskestudent kan stängas av. Kvinnan har fällts för grov misshandel av sambon till Sverigedemokraternas pressekreterare Martin Kinnunen.

På nationaldagen överfölls och misshandlades Martin Kinnunen och hans sambo av flera personer vid Gullmarsplan i Stockholm.

Tre kvinnor i 20-årsåldern dömdes i juli till fängelse för grov misshandel av sambon. Södertörns tingsrätt ansåg inte att det var bevisat att kvinnorna även misshandlade Kinnunen. Enligt domstolen låg ett politiskt motiv bakom överfallet, kvinnorna tros sympatisera med den vänsterextrema autonoma miljön.

Dagens Medicin har tidigare rapporterat om att en av kvinnorna studerar till sjuksköterska vid Göteborgs universitet.

Nu vill universitet pröva om det går att få henne avstängd från sin utbildning.

Vi bedömer det som att det kan finnas en risk för anställda och medstudenter, säger Karin Ahlberg, biträdande prefekt vid institutionen för vårdvetenskap och hälsa, till Dagens Medicin på nätet.

Universitetet vände sig i förra veckan till Högskolans avskiljandenämnd som är den instans som beslutar om en student ska mista sin plats”

Jag tar för givet att hon stängs av omgående. Att låta AFA-terrorister studera och på sikt komma in på ett sjukhus vore farligt för dom flesta som är SD:are eller har negativa åsikter om invandringen.

Vi har redan sett vad Nathalie Nikadon, Rebecka Roos och Hanna Susan Brown är kapabla till.. Vad händer om en Sverigedemokrat blir sjuk och får en terrorist som sjuksköterska??

Om det vore en nazist så hade denna redan blivit utsparkad. Nazister och Vänster-terrorister är samma skit.

Kvinnan har fällts för grov misshandel av sambon till Sverigedemokraternas

kvinnorna tros sympatisera med den vänsterextrema autonoma miljön

Nu vill universitet pröva om det går att få henne avstängd från sin utbildning

17 Responses to Vänster-terrorist och sjuksköterska

  1. rebecca skriver:

    då blir vi av med med några sverigedemokrater. klar win win. dessa pack förtjänar varann.

  2. sten skriver:

    Självklart skall hon stängas av. Personen ifråga har visat sig klart olämplig för ett arbete inom vårdsektorn. Skulle hon få vårdansvaret för någon person med invandrarkritiskt tänkande vet man ju inte vad för injektion vederbörande får. Den här kvinnan är antagligen missbrukare och psykopat.

  3. spikharry skriver:

    Rebecca Anderssson att önska livet ur andra och dessutom använda sin egen IP-adress och mejl-adress är inte så lyckat för en som ger sitt fulla stöd till AFA eller vad säger du själv??

  4. kalle008 skriver:

    SD-sympatiserande Bernhoff sparkades från befattning som datalärare för att han uttryckte åsikter i Teheran (obs: han sa vad han tyckte i UTLANDET).

    Åsikterna ansågs felaktiga. Obs att han vara datalärare, så politiskt inkorrekt uppfattning om förintelsens exakta siffror kunde ju knappast prånglas ut i undervisningen.

    Men sparkad blev han, till evig skam för det svenska samhället.

    Mot bakgrund av detta vore det märkligt om en våldsbrottsling skulle få gå kvar på en utbildning där hon ska vårda andra.

  5. Noise skriver:

    Hon ska inte jobba inom sjukvården överhuvudtaget. Samhället kan naturligtvis inte acceptera att vänstern och AFA har egna dödsänglar inom vården som kan aktiveras när en meningsmotståndare hospitaliseras. Detta är naturligtvis inte bara ett hot mot Sverigedemokrater, med ledning av erfarenhet räcker det väl med att en caféägare inte har kollektivavtal, eller varför inte en folkpartist?

    • spikharry skriver:

      Noise det är sant som du påpekar. AFA-terroristerna ger sig på allt och alla.

      Dom anser att deras syften är dom rätta 🙂 IQ-fiskmås

      • Noise skriver:

        En olycka händer så lätt. Vem kan garantera att hon inte börjar ta poliser och brandmän av daga? Bara för att avsluta jobbet som hennes medbrottslingar påbörjat ute på sina ”Reclaim-aktioner”.

  6. Kromo skriver:

    Det var väl inte längesen en läkarstudent blev fälld för våldtäkt/ofredande av minderårig? Denne fick gå kvar i sin utbildning. En sjuksköterska som piskar på en sketen sverigedemokrat är ju rena helgonet jämfört med det.

  7. allemand skriver:

    Kromo,

    Piska är väl nästan okej, men sparka på liggande?

  8. allemand skriver:

    Rebecca,

    Får man ha dator uppkopplad på kåken?

  9. Åke Malmros skriver:

    En sådan äcklig, intolerant, kriminell slyna skall definitivt INTE ha ett vårdyrke.

  10. annullera skriver:

    Svar till rebecca!

    Att SD skulle vara pack får stå för dig! Du kanske sedan kan förklara för mig varför du anser att SD:are är pack? Är det för att de värnar om våra gamla fattigpensionärer, eller är det för att de vill medverka till en bättre skola, sjukvård, omsorg, eller beror det på att de vill bevara den svenska kulturen, är det pack för att de vill ge polisen mer resurser och vill få bukt med den grova kriminalitet som bara blir värre för var dag som går, eller tycker du att de är pack för att de vill bromsa den extremt sjuka massinvandringen av EKONOMISKA INVANDRARE UTAN ASYLSKÄL??????

    rebecca vi kan ta en diskussion om vilka det är som är PACK i vårt samhälle! Vilka det är som ställer till det för skötsamma människor, vilka det är som accepterar all skit som händer!

    Jag avskyr personer som dig, jag vill spy när jag hör sådana som du vräka ur er en massa skit!

  11. annullera skriver:

    Jag har en kommentar till!

    Självklart skall inte en sådan idiot arbeta inom vården! Hon skulle passa bättre att gå som städare och göra rent de allmänna toaletterna på Stan, eller plocka upp skit och tömma papperskorgarna. Inom vården hör hon i vart fall inte hemma.

  12. Tommy skriver:

    Självklart ska hon stängas av eftersom hon genom sitt handlande visat sig totalt olämplig som sjuksköterska.

  13. Johnny skriver:

    Denna satanist måste självklart stängas av ifrån sin utbildning. Om man i grupp anfaller vanliga svenskar och sedan sparkar dom i huvudet när dom ligger ner så ska kan man inte arbeta inom vården.

    Inte nog med det, om man utför sådana våldshandlingar ska man inte tillåtas arbeta inom den offentliga sektorn överhuvudtaget. Hon är grov våldsbrottsling som njuter av att misshandla och eventuellt också döda människor.

    Bort med henne.

  14. kalle008: Vad pratar du om? Vilken Bernhoff? Teheran? Menar du kanske avskedandet av Sverigedemokraternas internationelle sekreterare Kent Ekeroth i Tel Aviv i Israel? Dock är han inte datalärare. Avskedade SD-lärare är exempelvis Richard Jomshof i Karlskrona och Joakim Larsson i Uppsala. Leif Ericsson, tidigare Zeilon, jobbade med datorer och blev också avskedad av politiska skäl. Andra exempel på politiska anti-SD-avsked är Kenneth Sandberg och Tommy Funebo. Listan kan förstås göras mycket lång.