Migrationsverket: Tolk tar emot mutor


En Svensk politiker gömmer sig

”En anställd tolk vid Migrationsverket misstänks för att ha tagit emot mutor. Enligt vad Sydsvenskan erfar har mannen hjälpt asylsökande att få stanna mot betalning.

MALMÖ. Helene Hedebris, chefsjurist vid Migrationsverket, bekräftar att myndigheten polisanmält en anställd. Hon är i övrigt mycket förtegen om omständigheterna i fallet.

– Jag kan säga så mycket att anmälan är skickad från asylenheten i Boden.

Enligt uppgift till Sydsvenskan har tolken arbetat som språkanalytiker och bland annat haft som uppgift att utifrån människors dialekter slå fast varifrån de kommer.

Misstankarna består i att han, mot betalning, hävdat att asylsökande kommer från extra utsatta områden där chanserna till asyl är större, när så inte varit fallet.

Den misstänkte tolken har varit verksam i stora delar av landet”

Skandalerna inom den statliga myndigheten ”Migrationsverket” fortsätter. Israelvänliga får kicken.

Migrationsverkets förvar i Kållered utanför Göteborg anställer (vänster-slödder) som polisen tror samarbetar med AFA och andra terror-grupper som meddelar när polisen skall genomföra utvisningar.

Nu är en tolk misstänkt för att ha tagit emot mutor, han har hävdat att asylsökande kommer från extra utsatta områden där chanserna till asyl är större, när så inte varit fallet.

Lögner, mutor, tappade pass, gråhåriga tandlösa ensamkommande, knivslagsmål på förvaringar etc etc.

Vissa gör allt för att få stanna i bidragslandet Sverige som inga krav har på ny-svenskar..

Undar vem som bidrar med pengar till dom mutor som invandrare har råd att betala till fifflande tolkar? Familjerna AFA RF vänstervridna partier? Svaren på dessa frågor får vi nog aldrig ta del av.

Mörkningen av media och svenska politiker fortsätter. Under tiden som svenskar drar in skattepengar till alla bluffande drägg..

Tolk kan ha lurat Migrationsverket

Tolken misstänks för att ha hävdat att asylsökande kommer från extra utsatta områden mot betalning.

Enligt Sydsvenskan har mannen mot betalning hjälpt asylsökande att få stanna

Den misstänkte tolken har varit verksam i stora delar av landet.

Tolk blåste Migrationsverket

garanteras ett uppehållstillstånd – om man betalade pengar till en speciell språkanalytiker

4 Responses to Migrationsverket: Tolk tar emot mutor

  1. annullera skriver:

    Tack SpikHarry för att du lyfter fram mycket av det som media annars brukar mörka. Tack för att du öppnar ögonen och hjälper till med att ta av ögonbindeln på många. All HEDER skall du ha!

    Det blir tydligen bara värre och värre för var dag som går. Snart måste det svenska folket och skattebetalarna säga ifrån med all kraft och slå tillbaka mot denna strutspolitik! Nu måste denna sjuka hantering få ett slut.

  2. spikharry skriver:

    Svenska folket förtrycks av media och dom styrande i detta land. Enda sättet att få ut sanningen är via bloggar som inte mörkar..

  3. Halle skriver:

    Jag blir inte förvånad. Om rätt skulle vara rätt så skulle mannen som tolkat tappa sitt PUT och skickas tillbaka dit han kommer ifrån. Han är ju med största sannorlikhet inte Svensk.

    • spikharry skriver:

      Nejdå han får självklart stanna, sossarna är i stort behov av röstboskap inför valet 2010.