Belönas för upprepade bilbränder


”Fyra bilbränder och en källarbrand inträffade under loppet av en timma under matten till fredag.

Det första larmet kom strax efter midnatt och gällde en bilbrand vid Selma Lagerlöfs Torg. Nästa larm om brinnande bil kom från Komettorget i Bergsjön och nästan samtidigt larmades om en brand på Treröseskolan på Mildvädersgatan i norra Biskopsgården.

Det visade sig dock inte vara själva skolan som brann utan en bil som körts in på området. Klockan 00.50 var det dags igen, en bil brann vid Maratongången i norra Biskopsgården. Sista larmet kom fyra minuter över ett, då brann det i ett källarutrymme på Blåsvädersgatan.

Det är väl troligt att bränderna i Biskopsgården hänger ihop, och kanske den på Selma Lagerlöfs torg. Men vi har inte gripit någon , säger polisens presstalesman Thomas Fuxborg”

Poliser, myndigheter, nattvandrare etc etc har försökt att diskutera med förortsungdomarna, men det står klart att inget hjälper då dom fortsätter ändå.

Ungdomarna är offer enligt den mediastyrda PK-eliten. Vad är dom Göteborgare som får sina bilar totalt förstörda ? är väl dessa som är offer för brottsliga invandrare som inte respekterar lagen och andras egendom.

Problemet är att det knappt ställs några krav på dessa ligister, dom kan härja fritt och bränna ner bilar krossa rutor göra inbrott och skrämma upp folk i hela stadsdelar.

Om framförallt PK-media upphörde med att kalla ligisterna för offer och påpeka att utanförskap har skapat alla dessa ligister så vore vi en bit på vägen iallafall.

Ni legitimerar våldet med era patetiska uttalanden.

Nya bilbränder i Göteborg

Fyra bilbränder och en källarbrand inträffade under loppet av en timma under natten till fredag

5 Responses to Belönas för upprepade bilbränder

  1. Mickaela Bergqvist skriver:

    Ja,herre gud…….man undrar ju om dessa ungdomar eller deras föräldrar har bilar?för dom försäkringarna kommer inte att bli roliga,det är förmodligen bara en tidsfråga innan våra bilförsäkringar är dubbelt så dyra…då kanske dom fattar hur meningslöst detta är ,det slår bara tillbaka på dom själva ,om man vill leva i ett sådant samhälle som dom nu skapar så finns det massor av länder där detta beteende är vardagsmat …. dom kan ju flytta dit.
    Det jag inte fattar är VARFÖR ????vad vinner dom på detta ?mer än fördyrade försäkringar och om deras hem med familj börjar att brinna så kanske inte brandkåren hinner dit….dom har ju fullt upp med att släcka meningslösa bilbränder.
    Man blir bara trött av dessa omogna människors beteende.
    Ge dom ingen uppmärksamhet i media…det är ju bara en fjäder i hatten.

  2. Mickaela Bergqvist skriver:

    se tidigare inlägg,jag skrev fel mailadr

  3. Anonym skriver:

    Sverige får nog vänja sig vid att det ramadan relaterade våldet är någonting som återkommer årligen. Utländska medier har uppmärksammat detta, men i Sverige är det väldigt tyst som vanligt.

  4. Försäkring betalar inte skriver:

    Försäkring ersätter inte en utbränd bil pga. vandalism.
    Vid halvförsäkring som säkert de flesta har!

  5. annullera skriver:

    Snart kan väl ingen äga en bil som bor i dessa invandrartäta områden. Det finns snart inte en svensk som vill bosätta sig ens i närheten. De som redan har oturen att fått en bostad och hamnat där kommer att fly därifrån, ingen, absolut ingen kommer att vilja få en bostad i dessa kvarter.
    Vad kommer det sig sedan att våra styrande i detta land inte reagerar och tar tag i denna PROBLEMATIK MED KRAFTTAG!

    Jag såg en del av dessa ungdomar uttala sig på DEBATT där de ger POLIS och Samhället all skuld till deras sjuka beteende. De gör sig själva till offer, ÅÅH vad det är synd om oss! SE OSS, SE OSS, SE OSS!
    VAD FINNS DET ATT SE DÅ? En samling idioter som eldhärjar Göteborg med omnejd! Vad är det som gör att dessa intelligensbefriade missfoster tror att de skall kunna vinna sympati? Visserligen blir de uppmärksammade, men folk blir enbart förbannade och det kommer att slå tillbaka mot förövarna själva.
    DUM, DUMMARE, DUMMAST! Ärthjärnor är de allihopa!

    Vem vill anställa och hjälpa en ligist, pyroman, våldverkare, vem kan lite på sådant drägg? Det finns tusentals skötsamma ungdomar, fina, pålitliga, ordentliga och arbetsamma tuffingar. Men de visar i sitt handlande en helt annan tuffhet och styrka än dessa eldhärjande spyflugor.

    Skall dessa ligister privilegieras framför skötsamma ordentliga ungdomar! Då är det något som har gått mycket snett i vårt samhälle. Vad skickar det ut för signaler?