Åtta bilbränder i Göteborg


En Svensk politiker gömmer sig

”Nya bilbränder härjade på olika gator i stadsdelen Biskopsgården i Göteborg natten till onsdagen. Mellan två och halv fem på natten fick polisen larm om totalt fyra bränder.

De här bränderna spred sig också till fordon intill, säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i Västra Götaland, till TT.

Totalt brann det i åtta bilar på fyra olika platser. Polisen har inga spår efter gärningsmännen”

Eländet tar aldrig slut. Föräldrarna till ungdomarna vill ha hjälp då dom uppenbarligen inte klarar av sina egna barn.

Even Magnusson, samordnare för ungdomspolisen i Göteborg säger: Vi tror att hembesöken har hjälpt så att oroligheterna har mildrats lite. Det finns inga bättre brottsförebyggare än föräldrarna själva.Svaret kom i natt, det har inte hjälpt hittills i allafall..

Alla bränder och hot mot poliser brandmän ambulans etc etc beror enligt media och PK-politiker på utanförskap.

Sådana uttalanden är ren och skär lögn som totalt saknar substans. Orsaken är att sverige tagit emot på tok för många invandrare vilket skapat dessa problem. Lägg där till flatheten och strutsmentaliteten hos våra styrande så kommer vi närmre sanningen.

Stoppa invandringen och lös dom problem som finns. Ställ högre krav och dalta inte med människor som själva inte vill förändra sina situationer. Invandrare utses ofta till offer i PK-media.

Det är väl vi svenskar som är offer för en urusel politik som skapat dessa ligister, och dessutom tvingat oss att betala astronomiska summor som istället kunde gått till en bättre sjuk och äldrevård.

Fler äldreboende och höjda pensioner till dom 700 000 fattigpensionärer som knappt har råd att köpa mat sista veckan i varje månad.

Varje människa måste och ta ansvar för sitt eget liv. Göteborg ser ut som en stor sopstation, ge en sopkvast till varje ligist så får Göteborgarna en renare stad och ligisterna något att göra.

Ställer dom inte upp på ett sådant förslag sänk då deras bidrag undan för undan. Det har redan gått för långt, hur länge till skall ni politiker låta detta helvete fortsätta ??

Nya bilbränder härjade på olika gator i stadsdelen Biskopsgården i Göteborg

Totalt brann det i åtta bilar på fyra olika platser

Tog bort fotot där bilar står i brand då fotografen Björn Andersson tar illa upp när hans bilder sprids på sanningsenliga bloggar. Björns foton verkar vara viktigare än att lösa problemen med bilbränder?

Ungdomar får hembesök av polisen

7 Responses to Åtta bilbränder i Göteborg

  1. Johan Carlén skriver:

    Grejen är att utanförskapet finns, MEN är skapat av samma PK-politikers totalt havererade integrationspolitik. Det är en av anledningarna till att all form av kritik mot integrationspolitiken, och i förlängningen invandring, enkelt viftas bort som rasism. Politikerna vill helt enkelt inte erkänna att situationen är deras fel för då blir de tvingade att stå till svars för vad de skapat. Nämligen en totalt orimlig situation för väldigt många människor som dessutom kostar enorma summor i skattemedel varje år. Varför skulle det annars vara sådana nedskärningar i den offentliga sektorn trotts ett av Europas allra högsta skattetryck?

    Det stora problemet är att politikerna är så livrädda för att erkänna sitt misstag då det i dagsläget gått så långt att det är bortom lösning att de bara låter det fortgå.

  2. spikharry skriver:

    Utanförskapet försätter dom sig själva i genom att uppföra sig på det sätt dom gör.

    Sedan är det som du skriver. Den eller dom som vågar debattera om problemen får direkt en stämpel i panna ”RASIST” är därför dom flesta inget vågar säga.

    Att rätta till misstagen vore ett nerköp för dom flesta politiker, därför tiger dom istället.

  3. Björn Andersson skriver:

    Bilden du använder i detta inlägg bryter mot upphovsrätten. DU har INTE tillåtelse att använda bilden. Då det är jag som är upphovsrättsinnehavare kräverjag att du omedelbart tar bort eller byter bilden mot någon annan.

    • spikharry skriver:

      Varför skall jag byta en bild som en god vän till mig har tagit när han var i Göteborg ??????

  4. Björn Andersson skriver:

    Ursäkta mig? Jag har tagit bilden och mig veterligen är vi inte vänner.

    Du gömmer dig bakom en anonym blogg. Bilden har bara varit publicerad på GPs webbplats:
    http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=514834

    Det är där du stulit bilden. Det lustiga är att du prata om hur viktigt det är med lag och rätt i din blogg. Ändå bryter du själv mot lagen om upphovsrätt. Hur rimmar det med dina åsikter?

  5. Raggarn skriver:

    Vad är du ute efter Björn ?

    Har personligen sett denna bild på massor av andra bloggar, men inte har du skrivit något där!

    Om det är du som fotat ? och sedan låter Göteborgsposten ta del av bilderna, så blir dom tillgängliga för alla som vill ta del av dessa.

    Om någon använder dina bilder så är det inget brott mot lagen om upphovsrätt. Har du så dålig koll på lagen?

  6. Björn Andersson skriver:

    ”Om någon använder dina bilder så är det inget brott mot lagen om upphovsrätt. Har du så dålig koll på lagen?”

    Om någon använder MINA bilder och jag inte gett tillstånd till det är det brott mot upphovsrättslagen.

    Innan du Raggarn ger dig in i en debatt föreslår jag att du läser på lagen om upphovsrätt. Förslagsvios kan du läsa: https://lagen.nu/1994:193

    ”Om det är du som fotat ? och sedan låter Göteborgsposten ta del av bilderna, så blir dom tillgängliga för alla som vill ta del av dessa.”

    GP betalar för att få utnyttja och publicera bilden enligt avtal.

    ”Vad är du ute efter Björn ?”

    Ja, har du inte förstått detta föreslår jag att du läser mitt första inlägg igen.