Extremt hårt straff säger advokat Leif SilberskyStraffet blir 12 års fängelse för 21-åringen i Kristianstad som misshandlade sin 19-åriga tidigare flickvän så att hon var nära att dö.

”Kristianstads tingsrätt dömer mannen för mordförsök, människorov och våldtäkt.

Casper El-Kaissi Östlöv (Sala Fadi Samir Mahdi El-Kaisso Rahmadan) har fått ett extremt hårt straff. Det finns utrymme för en ordentlig strafflindring! säger Advokat Leif Silbersky.

Tingsrätten har enligt mitt förmenande gjort en alltför sträng bevisvärdering säger Silbersky.

Tidigare är han också dömd för en liknande misshandelshistoria av en annan flickvän.

Mats Svensson, Emmas pappa, suckar djupt suckar när han får veta att Östlöv nu fått Leif Silbersky som advokat och att han överklagar.

Nu börjar allt om igen. Med Silbersky som advokat kan allt hända. Vi tyckte att tingsrätten dömde rätt.

Emma har sedan misshandeln vårdats för sina svåra hjärnskador i bland annat Hässleholm. Sakta, sakta gör hon framsteg. I helgen var hon hemma och kunde för första gången äta själv.

Hon har också börjat säga enstaka spontana ord. Men närminnet är borta och känslorna pendlar mellan gråt och glädje, hon har fortfarande en lång väg att vandra, säger Mats Svensson.

Den 6 november förra året tvingade han med sig ex-flickvännen i sin bil från centrala Kristianstad. Han körde till ett fält, där hon utsattes för en mycket grov misshandel. Kvinnan var mycket nära att dö och kommer enligt läkarbedömningar aldrig att återhämta sig helt från sina skador.


Vid rättegången krävde åklagaren att straffet skulle bli 14 års fängelse.

Den dömde mannen var bara 20 år när brottet begicks, vilket utesluter ett livstidsstraff. Enligt tingsrätten ska fängelsestraffets längd minskas både till följd av hans ålder och att han anses ha ”starkt nedsatt förmåga att kontrollera sitt handlande”.

Å andra sidan, resonerar rätten, förlängs fängelsetiden av det faktum att han tidigare är dömd för misshandel, olaga hot och sexualbrott.

Rätten skriver att mannens försök att döda exflickvännen präglats mycket stor råhet och hänsynslöshet. Efter det att hon blivit medvetslös av slag, sparkar och stryptag har han knivskurit henne i ansiktet och i underlivet.

21-åringen ska enligt domen betala drygt 350 000 kronor i skadestånd till den misshandlade kvinnan, samt 10 000 kronor vardera till hennes föräldrar och syster.

Tingsrätten slår också fast att den dömde mannen hade ett uppsåt att döda sin exflickvän. Domstolen anser att dådet var planerat då han förde bort henne och körde till en enslig plats, där hon utsattes för en omfattande misshandel.

Därefter körde han därifrån utan att göra något försök att hjälpa den medvetslösa och svårt skadade kvinnan, eller att tillkalla hjälp.

Genom en närmast osannolik kedja av tillfälligheter kom mannen sedan att relativt snabbt påträffas av en polispatrull och förmåddes så småningom att visa vägen till fältet, där kvinnan låg.

Strax därefter drabbades hon av andningsstopp, men räddades till livet genom att poliserna direkt satte in livräddande insatser i väntan på ambulans

12 års fängelse är fel, utvisa drägget Salah Fadi Samir Mahdi El-Kassi Ramadhan som bytt namn till Casper El-kaissi Östlöv på livstid.

Fängelse straffet tar han gärna, men en utvisning skulle kännas mer då han tvingas lämna bidrags-landet Sverige.

I dag vårdas 19-årige Emma på en rehabiliteringsavdelning. Hon har bra kraft i armar och ben och har, under översikt av ledsagare om hon skulle tappa balansen, kunnat gå med rollator cirka 40 meter.

Hon kan ta av och på sig en T-shirt och har fortfarande i huvudsak flytande kost men sväljer lättare.

Emma pratar fortfarande inte, utan kommunicerar via en whiteboard och har kunnat skriva en hel mening för första gången.

Närminnet finns heller inte. Enligt föräldrarna så minns deras dotter fram till och med början av förra hösten. Därefter ingenting.

Vid rättegången sa hennes behandlande läkare att Emma aldrig kommer att bli helt återställd på grund av det hänsynslösa våldet Salah Fadi Samir Mahdi El-Kassi Ramadhan (Casper El-kaissi Östlöv) utsatte den stackars tösen för.

350 000 kronor i skadestånd?? det är samma summa två muslimer får när dom nekas arbete på grund av sina slöjor och känner sig kränkta.

Men men Svenskar är inte värda mycket i myndigheternas ögon, vi skall bytas ut dom kommande åren mot alla ny-svenskar.

Tolv år för mordförsök på flickvän

Han körde till ett fält, där hon misshandlades grovt. Hon har fått hjärnskador av syrebrist och kommer enligt läkarna aldrig att bli helt återställd.

Nu skall Grisen Leif Silbersky hjälpa ett kräk så denna kan få lägre straff. Silbersky skulle lätt sälja både sin mor och far om dom nu finns i livet för att få några kronor mer på kontot.

Han förklarade i förra veckan att Inger som slogs ihjäl av Ahmad Akileh var en olyckshändelse. Och nu skall han försvara en annan idiot som gjort lilla Emma handikappad.

Ett extremt hårt straff säger advokat Leif Silbersky

21-åring överklagar dom på tolv år

Salah Fadi Samir Mahdi El-kaissi Ramadhan överklagar dom på tolv år

Annonser

16 Responses to Extremt hårt straff säger advokat Leif Silbersky

 1. Åsa Nisse skriver:

  Extremt hårt straff?? Den jäveln skulle ha straff som hör medeltiden till. Silbersky har inga spärrar för sina uttalanden både här och i Landskronafallet han har inte det minsta skam i kroppen den mannen.

 2. Robin Shadowes skriver:

  Extremt hårt straff är vad jag anser att Emma har fått. Hon har fått livstidsstraff och det finns risk att avfallsprodukten Ramadhan försöker avsluta jobbet vid första bästa chans då han antagligen anser att hon har krängkt hans heder genom att dels klara sig men även för att han fått fängelse. Om vi nu måste hålla oss någorlunda civiliserade och inte mala ner dom två svinhundarna Ramadhan och Sillen till flis, så skulle livstids utvisning av klanerna Silbersky och Ramadhan varit fullkomligt acceptabla alternativ.

 3. Anneli skriver:

  Utvisning borde vara det enda självklara. Jag tycker att han i likhet med många andra berikat vårt land nog nu.
  Är övertygad om att Emma och hennes familj instämmer i detta.

 4. tvil skriver:

  Slajmbersky kommer säkert trycka på att det var bara en olyckshändelse.

  • Anneli skriver:

   Ja, förmodligen. Det skulle vara intressant att höra hans åsikt om saken om det varit hans dotter/fru/mamma/syster som blivit våldtagen.
   Eller mördad i Lanskrona för den delen.

  • Robin Shadowes skriver:

   Eller bara ett möte mellan två olika människor.

 5. Poul skriver:

  Jag kan hålla med er alla om våldet i sig ,men som advokat skall man vara objektiv och inte sympatiskt ,om man är det bör man välja ett nytt yrke ,jobb är jobb oavsett känslor för individen som uttsatts för brott ,utvisning och mycket längre än 12 år borde ges i detta fallet, för han verkar fortfarande inte fattat hur mycket han ställt till med ,när han överklagar.

  • naivtive skriver:

   Leif är väl inte objektiv om han tycker att sin klient har fått ett för hårt straff, eller? Han är väl i högsta grad subjektiv till sin klients fördel.

   Sen finns något märkligt i Sverige och det heter ”Det allmänna rättsmedvetandet”. Det märkliga i sammanhanget är att det skall finnas en koppling mellan straff och vad folk har för uppfattning. Folk i allmänhet anser att det klemas för mycket med brottslingarna men domstolarna dömmer gång på gång förhärdade brottslingar till löjliga straff. Man missar helt vad vanligt folk tycker, eller rättare sagt skiter i vad folk tycker.

 6. Bert skriver:

  Återinför dödsstraffet och inte bara för mord utan också för grov misshandel som i detta fallet med Pernilla.

 7. lasse1 skriver:

  Ett för milt straff enligt en försvarsadvokatens förmenande…
  Då ska han gå ut ut ”på stan” och spana in de verkliga åsikterna.
  Måste till en tillnyktring inom svenskt politiker/rättväsen.
  (Det blir en ändring oavsett vem som styr landet. Folk kommer inte på sikt att kunna acceptera strafflummet.)

  Den lagstiftande församlingen i Sverige, är ett stort jä… hån, både mot rättvisan samt den laglydiga allmänheten.

  Tänk, att de etablerade riksdagspartierna har som omhuldan om; brottslingar och gravt kriminella.
  Om de nu sedan råkar var nysvenskar, så är det snudd på rena hallelujastämningen…

 8. JOG skriver:

  Personligen tycker jag naturligtvis att aset skulle
  haft livsstid ,men med hänsyn till rådande praxis så…
  Konstigt nog tror folk att Silbersy är någon slags
  toppadvokat ,men inom brottmål är han en ren nolla.
  Se på hans statistik inte bra alls och bara en massa
  munväder och tidningsrubriker.
  Hans klienter får absolut inte mildare straff genom hans insatser.Nu är det naturligtvis bra i sådana här
  fall ,det här straffet är alldeles för lågt tycker jag
  men det hade inte blivit högre ,även om psykopatjäveln inte haft någon advokat alls
  Silbersky påminner lite om tidningen expressen ,när
  tidningen eller Silbersky engagerar sig ,så gör det varken till eller från och bra är kanske det.Fast i det här fallet hade det passat bra med ett mycket hårdare straff.

 9. Kan vi inte tvinga Silberski att ta pension, det skulle göra Sverige till ett bättre land. Han är beredd att säga vad som helst, bara han får betalt (rejält).

  Vore han RakRyggad skulla han naturligtvis hjälpa de stackars kulturberikarna gratis – då skulle han bli respekterad. Vet Herr Silberski vad ideellt betyder?

 10. World Traveller skriver:

  Jag forstar i och for sig inte Emmas familj. Om det hade varit min dotter sa hade albanjaveln angrat att han hade blivit fodd.

 11. Liba skriver:

  Leif Silbersky dyker alltid upp när grova kriminella eller våldsbrottslingar, ofta med utländsbakgrund ska försvaras. Deras försvar betalas av staten, våra skattepengar. Leif är mycket bra på att skapa PR för sin egen person och tjäna grova pengar. Han skulle kunna förrådda sin mor som någon tidigare har skrivit.
  Vansinne kommer att fortsätta om vi inte stödjer SD i höst.

 12. annullera skriver:

  Extrem LÅGT straff? Detta är inte klokt! Det har verkligen SPÅRAT ut riktigt ordentligt när det gäller Svenskt rättsväsende. Måtte domen stå fast, synd bara att den inte kan verkställas i hans eget hemland.

 13. JOG skriver:

  Rent filosofiskt undrar jag varför blev
  Silbersky född,allt han gör är ju bara
  att han försöker ställa till elände ,
  så mycket som möjligt.
  Jag är inte religiös ,men är det inte
  snart dags att någon slags makt ,kommer
  och hämtar Silbersky nu ,skit detsamma
  om det är han där uppe eller han där nere.
  Bara vi slipper det satans Silberskykräker
  här på jorden.

%d bloggare gillar detta: