Marianne Wirén (S) misstänkt för förskingring av 700 000 kronor


Pågående brottsutredning om politikern Marianne Wirén gäller summor på cirka 700 000 kronor. Jag hoppas kunna fatta ett beslut om åtal före sommaren, säger Anders Gustafsson.

”Det var i början av 2009 som det blev känt att Skara Brukshundsklubb anmält kassören, Varapolitikern Marianne Wirén, till polisen. Medlemmar i klubben misstänkte att klubbkontot användes som en bank genom att summor flyttats från kontot till ett privatkonto.

Inga pengar hade dock försvunnit, utan fördes tillbaks på rätt konto vid varje årsskifte.

Marianne Wirén (S) har avsagt sig sina politiska uppdrag efter polisanmälan och försvann från politiken i väntan på att polisens förundersökning skulle bli klar.

Hon förnekar att hon gjort något olagligt, konstaterar hennes advokat Lars Schmidt, som inte vill kommentera fallet ytterligare.

Den brottsmisstanke som nu är aktuell är grov förskingring och omfattar cirka 700 000 kronor.

Den misstänkta brottstiden sträcker sig över mer än fem år. Polisens brottsutredare har lämnat in förundersökningen i ärendet till åklagaren som nu ska fatta beslut i åtalsfrågan. Beslut om åtal beräknas komma innan sommaren”.

Socialdemokrater som ofta pratar om etik och moral, har visst svårt att hålla fingrarna borta från syltburken. Nu är återigen en högt uppsatt socialdemokrat mistänkt för grovt bedrägeri.

Marianne Wirén (S) vice ordförande i Vara kunde uppenbarligen inte motså frestelsen att föra över 700 000 kronor till sitt eget konto.

Att hon sedan förnekar att hon gjort något olagligt är typiskt S-märkta politiker, dom ser inte sina egna fel och brister, det är BARA andras fel dom ser.

Bra att om åtal kommer innan sommaren, det gynnar säkert Socialdemokratiska hycklare inför valet senare höst.

Bara det senaste året så har Socialdemokrater blivit dömda för pedofilbrott, misshandel, rattfylla, bedrägerier etc etc.

Nu begär dom att få din röst i kommande riksdagsval, vill ni ha brottslingar som stry vårt land så rösta på patrasket, vill ni ha ett parti som står för ny-tänkande och värnar om svenskar då skall ni självklart rösta på Sverigedemokratern den 19 september i höst.

PS den som döms för grov förskingring kan från 6 månader upp till 6 år. Om Marianne Wirén (S) döms så är det troligt att hon slipper sitta i fängelse.

Förtroendevalda har alltid en fördel mot övriga svenskar när det kommer till kritan hur högt straff dom skall få.

S-politiker misstänks för
förskingring av 700 000

Annonser

9 Responses to Marianne Wirén (S) misstänkt för förskingring av 700 000 kronor

 1. sten skriver:

  Överallt är dom här förbannade overweight sossekärringarna i gång. Fan också, pengar skall dom ha på grannens bekostnad. Tänk vilket jävla liv det hade blivit i sossemedia om en SD företrädare hade kört bil mot enkelriktat.

 2. RICHARD skriver:

  Hon verkar ha gått Sahlin academy,med toppbetyg.

 3. Pia skriver:

  Sossar är en samling svin som gärna framställer sig som pålitliga, i själva verket är dom likadana som sina muslimska vänner, Utsugare.

  //Pia

 4. Per-Åke skriver:

  Är drygt 35 procent av svenska folket hjärndöda? Hur tusan kan dom rösta på S som vill förstöra för alla arbetsamma svenskar.

 5. Egen skriver:

  Stackare. Hon är ju bara ett offer. Klart att man som sosse inte vet att man inte ska ta andras pengar. Det har man ju hela tiden propagerat för genom sin högskattepolitik…

 6. Robin Shadowes skriver:

  ”Bara det senaste året så har Socialdemokrater blivit dömda för pedofilbrott, misshandel, rattfylla, bedrägerier etc etc.”

  Nu förstår jag bättre varför dom kramar mussar så in i helvete. Samma skrot och korn helt enkelt.

 7. Toksvensken skriver:

  Att rödsörjan gör sig skyldig till en massa konstigheter, liksom även alliansen, är ju ingen kiosklvältare precis. Vår vän Marianne behövde lite pengar och det är klart vi ska hjälpa henne – en sådan fin politiker skulle ju aldrig försöka fu(S)ka! Har hon lurat Brukshundsklubben kan dom ju alltid bussa hundarna på henne! Det enda sossar, vänsterkängor och miljögapare strävar efter är en fetare plånbok på skattebetalarnas bekostnad, inget annat! Man har t.o.m lagfört att svensken ska tvingas köpa kvicksilverbomber för att få ljus i hemmen, snacka om bängbuladum befolkning!! Vem var kompis med den som tillverkade kvicksilverbomber och lyckades tuta i den stendumme svensken att det är miljövänligt med mycket kvicksilver?? Plus att det är POLITIKERNA som gjort sig skyldiga till getto-områdena Malmö, Landskrona, Göteborg, Fittja, Hallunda, Norsborg, Kista och andra avskrädeshögar! Inte konstigt att alla typer av invandrare kommer hit, de blir ju behandlade som storföretagsdirektörer på skattebetalarnas bekostnad! Tänk efter rejält när du röstar, hamnar din röst på sjuk-klövern är du helt sjuk! Rösta på din framtid, rösta på SD!! Våga vägra dumhet, rösta stolt och resolut på SD!!

%d bloggare gillar detta: