Kriminella gäng tvingar Herrgårdens förskola i Malmö att stänga


Herrgårdens förskola i Malmö tvingas stänga från och med idag. Skälet är personalen och barnen blivit hotade så många gånger att de inte längre vågar ha öppet.

”Enligt stadsdelschefen i Rosengård, Andreas Konstantinides, är det kriminella ungdomar i området som har hotat barnen och slagit sönder deras lekplats.

Det har även upptäckts skotthål i huset, och så sent som i förra veckan höll en anställd på att träffas av en flaska som slängdes ut genom ett fönster.

Så till sist sa Lärarförbundets skyddsombud ifrån och förskolan stängs från idag. De föräldrar som inte blivit kontaktade i helgen möts idag av en öde förskola. De 34 barnen har placerats ut på andra förskolor i området”.

Vore det inte bättre att politikerna med Ilmar Reepalu i spetsen såg till att alla kriminella invandrare fick en fot i arslet istället för barnen.

Herrgårdens förskola stängs av facket. Personalen känner sig hotad och vågar inte gå ut på gården med barnen.

Malmös S-märkta politiker tillåter ett gäng kriminella att bestämma, återigen visar Socialdemokraterna att dom helt tappat kontrollen över kriminella invandrar-ungdomar.

Förskola stänger efter hot

Herrgårdens förskola i Malmö stängde i morse eftersom både barn och personal blivit hotade så många gånger

Förskola i Herrgården stängd eftet hot

Förskolehot: Inget polisärende

Annonser

13 Responses to Kriminella gäng tvingar Herrgårdens förskola i Malmö att stänga

 1. NIsse skriver:

  Sanslöst! Vore intressant om någon förälder/personal kunde skriva några rader om det här på bloggen…

 2. Robin Shadowes skriver:

  Var förskolan möjligtvis för ”svensk” i mussarnas ögon?

  • Mrs Thatcher skriver:

   Hur många svenskar kan det bo i Herrgården? Vi får nog se till dagisbarnens religion istället. Någon som bor i Malmö som vet?

   Går mussebarnen i Rosengård på dagis förresten? Dels så jobbar inte deras föräldrar och låter mussar verkligen sina ättelägg umgås med ”otrogna”?

 3. Cornucopia skriver:

  … och jag vore tacksam om ni inte röstade om ni inte är normala läsare av min blogg.

 4. lasse1 skriver:

  Malmö är nog kört, skrev jag i ett inlägg igår…men tyvärr lika aktuellt idag.

  Jag är nog inte ensam om uppfattningen, att Malmö kommun inom en 15 – årsperiod, blir den första staden i Sverige som kommer att delas upp.

  Ett större område i en delad stad, som genom ett framtida EU och riksdagsbeslut ”utropas” som statsenklav. En stat i staden m.a.o. …
  Ledningsstyrd av någon nysvensk storayatolla som statsordförande/president.
  Något liknande som reglerar Vatikanstatens område med staden Rom.

  I samband med stadsdelningen nyåret 2024, så kan g:a trogna socialdemokrater se tillbaka med nostalgi, på Malmös tidigare blomstringstid under 50, 60 och 70-talen.
  En stad med ett sjudande näringsliv tillika en stadsstyrelse…. som till stor del styrde staden i progressiv socialdemokratisk Per – Albin anda.

  Många i Sverige var på den tiden djupt avundsjuka på Malmö som stad. Nära till kontinenten, vackra strövområden med ett blomstrande näringliv och inte minst…. Ett stort utbud av varierande storstadsmöjligheter….

  Men det var då det…
  Tiderna förändras och vi med dem, brukar man ibland säga.
  Nu inväntar vi istället på en drastisk men sorgsen förändring. Kanske till nyåret år 2024?

  • Robin Shadowes skriver:

   Inte om vi bedriver en effektiv etnisk rensning av staden men då krävs hårdare nypor än vad dagens politiker klarar av. Hade jag fått bestämma så hade jag skickat in militära styrkor att rensa upp, samla ihop och sätta resten av skiten som överlever på banan-båtar ut härifrån.

 5. RICHARD skriver:

  Såja,nu kommer det radikala islam smygandes,precis som i afghanistan med alla taliban-lagar.
  Snart finns delade klassrum i grundskolorna,är nog bara en tidsfråga.

 6. FreeBird skriver:

  Gazafiering av landet fortsätter.

 7. Per-Åke skriver:

  Är ofattbart att S i Malmö låter kriminella sätta agendan.

  Islamiseringen fortsätter i omförminskad stryka.

 8. p a skriver:

  Förskolorna har inte ett enda svenskt barn, de är araber. Kommunen och tidningarna tystar ner att det finns en massa kulhål i dörren, ser ut som ett 9 mm vapen, kanske automatvapen. Kommunen säger att det är glas och skräp där och antyder generellt busande i området. Hur kan polisen inte ha en anmälan efter att någon med ett jättelikt vapen avfyrat en massa skott där? Hur kommer det sig att skyddombudet inte ens nämner skottlossningen?

 9. Toksvensken skriver:

  Tror de fina gulliga S-politikerna får en rejäl bonus-slant av de krimiella gängen, insatt på valfritt konto! Tror vår kompis Illmar lever kungligt på sitt ”apanage” från undre världen, tror också han gynnas ekonomiskt för varje kriminell invandrare som får permanent uppehållstillstånd! Nåt för Josefsson att kolla? Kanske törs han inte? Hur som helst är det något skumt med att brottsligheten tillåts fortsätta med oförminskad styrka och politikernas godkännande! Misstänker att samtliga oppositionspartier göds av de kriminella gängen eftersom dessa partier alltid tar parti MOT den egna befolkningen!! Exv dubbdäcksförbudet på Hornsgatan är ett paradexempel på hur vänstern och miljöstollarna visar de religiösa grupperingarna hur korkad svensken egentligen är och att svensken intill infantil dumhet accepterar allt! Nej till förbifart Stockholm är såklart att vänster- och miljögänget får en otroligt stor mutslant på kontot av de religiösa gängen, som utan förbifart får dessa pengar i bidrag istället! Svenskar är ju så stendumma så det är helt otroligt sanslöst, tror du något annat så kolla kolla kolla! Tror inte du behöver söka länge innan du hittar bevis!!! Tror våra ”fina” politiker säljer både sig själva och sitt land till högstbjudande! Killar som Wennerström, Bergling och Ströberg framstår som rena jultomtarna mot dagens genomkorrupta makthavare!!

%d bloggare gillar detta: