GP:s maffiga artikel om rasist-attacken mot en handbollspelare


Sävehofs 19-åriga superlöfte Jamina Roberts fick en obehaglig upplevelse efter Lugi-förlusten i fredags.

”En kille tog sig in i spelarbussen och vräkte ur sig rasistiska påhopp.

Den fjärde semifinalmatchen mellan Lugi och Sävehof var precis avslutad. Några av Jamina Roberts lagkamrater var fortfarande kvar i omklädningsrummet.

Roberts satt på bussen med några andra och väntade på att få lämna Lund. Då började ett gäng killar att skrika och slå på bussen, en av dem lyckades dessutom ta sig ombord”.

Enligt Sävehofs spelaren Jamina Roberts och GP:s dyngjournalist Rebecca Hedin var rasistattacken fruktansvärt grov, killen frågade Jamina följande:

”Har du glömt att tvätta dig”

GP reporten mådde naturligt viss illa när hon lite längre ner i artikeln var tvungen att informera sina få läsare om att Lugi-publiken skämt ut sig tidigare genom att kalla någon spelare i Sävehof tjock, vilket säkert låg till grund för ”har du glömt att tvätta dig”.

Citerar GP:s egen svenskhatare Rebecca Hedin:

”Men ingenting var i närheten av det rasistiska påhoppet på Roberts efteråt”

Naturligtvis så vet du hur spelaren som kallades för tjock mådde efter attacken mot henne eller hur Rebecca? Men det var väl inte viktigt eftersom spelaren var svensk.

Jamina Roberts har fått stöd från både ledare och spelare efter den grova rasist-attacken ”har du glömt att tvätta dig”. men den andre spelaren som stämplades som ”tjock/fet” har inte hört ett ord från någon.

Det är som vanlig med hycklande skitstövlar (Rebecca Hedin) dra upp minsta lilla sak som kan skapa empati för invandrare, men gör tvärtom när det handlar om svenskar.

Journalistik på högsta nivå, gör en höna av en fjäder. Har du tur Rebecca så kanske du tilldelas Röda Korsets journalistpris 2011.

Rasistattack på Sävehofspelare

Annonser

6 Responses to GP:s maffiga artikel om rasist-attacken mot en handbollspelare

 1. JOG skriver:

  Eller alternativt ”dom röda hönsens ” journalistpris,det eller röda korsets journalistpris smäller väl ungefär lika högt.Tänker själv vara på plats och ropa:Äääääntligen .

 2. Blodsven skriver:

  Visst var det ett jävla tilltag av grabbarna, men har PK-kärringen skrivit ett enda ord om hur svenska flickor blir trakasserade dagligen av mena-slödder. Svennehora är väl snart ett ord i svenska akademins wilkipedia, så jävla vanligt som det har blivit. Då är det helt plötsligt pojksträck enligt fulmedias bombade PK-arsel…

 3. Per-Åke skriver:

  Det var tjejer.

  Men det är visst värre när frågar om hon tvättas sig, än när mena slask häver ur sig svennehoror, knulla din mamma och din familj m.m.

 4. naivtive skriver:

  Egentligen känner jag mest sympati för Rebecca Hedin, jamen tänk hur desperat hon måste känna sig om den stackaren måste ta till halmstrån ligt ”Har du glömt att svätta dig?” Rasism hade vi i amerikanska södern när niggers hängdes för att rättsväsendet inte brydde sig om att leta efter rätt mördare eller för att en nigger-boy hade tilltalat en vit kvinna. Så vad gnaller Rebecca om? Hon vill ju vara lika stor journalist och människokämpe som de i Amerikanska södern som rapporterade om dessa och liknande händelser. Som gick arm i arm med svarta i protest marcher. Men stackars lilla Rebecca kommer inte att få vara med om det i detta landet kan man förmoda. Religion är ingen ras men hade hon haft lite kuk i sig hade hon rapporterat om den kristne stackare i Pakistan som tog fel mugg på ett kaffe och drack ur en mugg för muslimer. Det borde han inte gjort, för detta tilltag blev han ihjälslagen, där kan vi tala om rasism. Verklig rasism, intoleranta idioter som agerar utifrån tron att man är en ybermench utvald av Gud allsmäktig över andra människor. Inte på grund av förmåga eller handling, utan endast på grund av ett aktivt val. Antingen väljer man att vara muslim eller nazist och då får man slå ihjäl en annan bara för att man är upphöjd över alla andra. Now we´re talking. Stackars lilla Rebecca, hon vill ju så gärna.

 5. lasse1 skriver:

  Det finns bara ett sätt att få bukt på dylika svinaktiga tillmälen. Oavsett var de kommer ifrån.

  Att de 7 – klöverpartierna kommer till stark insikt om….att invandringen måste anpassas till en acceptabel nivå för svenska förhållanden.
  Sverige bör och kan inte…. vara 3:e världens samvete utan måste som första prioritet, företräda det svenska folket.

  När man har uppfyllt detta kriterium…Då först skall Sverige, humant/solidariskt och inte minst i proportion till Sveriges folkmängd, ta sitt ansvar gemensamt med det övriga Europa i flyktingfrågorna.

 6. Robin Shadowes skriver:

  Rebecca kanske rent av blir vald till Årets Svensk 2010. Fast då bör man kanske helst själv ha invandrar-bakgrund.

%d bloggare gillar detta: