Rånvåg i mångkulturella Malmö (Möllevången)


Vid halv fyra-tiden natten till lördagen blev ett tidningsbud rånat på Möllevångsgatan i Malmö. En person tog strypgrepp om tidningsbudets hals och fick honom att räcka över sin mobiltelefon.

”Ungefär en halvtimme tidigare hade en kvinna blivit utsatt för ett stöldförsök, även det på Möllevången. Kvinnan hade släppt in en okänd person i sin lägenhet för att denne skulle få låna hennes toalett.

På väg ut från lägenheten tog personen kvinnans mobiltelefon. Hon lyckades dock få tillbaka den, men blev riven i ansiktet i samband med det.

Redan vid klockan 23 hade en man rånats av ett gäng med ungdomar på Möllevångstorget. Gärningsmännen försvann därifrån i riktning mot Rasmusgatan. De fick med sig bankkort och mobiltelefon”.

Det mesta är redan sagt om Sveriges rövhål Nr1 Malmö, staden är förlorad och kriminella invandrargäng har tagit över det mesta.

Jag lider med dom svenskar som inte har möjligheten att flytta från Malmö, sorgligt att S-märkta politiker inte försökt att stoppa utvecklingen som fortgått år efter år.

Smittan sprider sig nu till dom flesta svenska städer, och inte en enda politiker lyfter ett finger för att stoppa utvecklingen.

Tidningsbud utsatt för rån på Möllevången

7 Responses to Rånvåg i mångkulturella Malmö (Möllevången)

 1. Per-Åke skriver:

  Bygg en mur runt hela Malmö, låt först svenskarna sätta sig i säkerhet.

 2. Info skriver:

  SVERIGEDEMOKRATERNA – SVERIGES NYA INVANDRARPARTI?

  Nyligen besökte Carina Herrstedt Södertälje för att värva (mer eller mindre påstått) kristna irakier. Idag skryter ett sverigedemokratiskt toppnamn, Markus Wiechel, över att Sverigedemokraterna bjuder in flest invandrare från hela världen:

  ”SD-VALLISTA DOMINERAS AV INVANDRARE
  I Södertälje finns det nio namn på partiets lista till kommunfullmäktige. Fyra av dessa är kaldeiska invandrare från Irak, och en är en invandrare från Finland. Sverigedemokraterna har ett brett stöd från invandrare runt om i landet.”

  Tja, det låter bra. Det finns ju massor av kristna kaldéer i Irak, som ännu inte har kommit till Sverige. Bjud in dem! Och så finns det ännu flera irakier, som inte är kristna kaldéer men som gärna, trots detta, när de kastat sitt pass, uppger att de är just kristna kaldéer. Samt söker medlemsskap i Sverigedemokraterna, samtidigt som de ansöker om permanent livstids försörjning hos immigrationsmyndigheterna.

  Här har Sverigedemokraterna ett gyllene tillfälle att bli av med alla kvarvarande svenskar! Något som Sjupartialliansen ännu inte lyckats med. Och glöm inte gamla minister Gertrud Sigurdsens (s) förslag: Att Sverige ska bli en gratis fristad och ett försörjningsställe för alla världens homosexuella.

  Snabba på, Sd! Inom kort kan Sverigedemokraterna bli inte bara världens största arabiska parti utan världens största parti över huvud taget! Grattis!

  BSSIS = Bevara Sverige Icke svenskt = Sverigedemokraterna.

  • Il Padre skriver:

   Det var 5 från mellanöstern av 7 personer totalt på listan! Fyra av dem från mö var kristna, och sedan en muslim med assimileringslängtan som vaknat upp! Förstår du inte att fördelningen mellan svenskar och invandrare på listan betyder ett underbetyg som heter duga för båda regeringarnas flyktingpolitik där man inte skiljer mellan muslimer och islamister! Ruskigt! Med cirka 500.000 muslimer i landet bäddar detta först för konflikter mellan dem och kristna från mellanöstern och sedan kommer till slut svenskarna och ilskna till…

 3. He-man skriver:

  Era fega stackare! Att ge upp och springa hem och gnälla är vad ni förmår! Ni är ett lika vedervärdigt patrask som vill ge bort Sveriges Pärla utan kamp, fy böveln.

  De fega börjar aldrig,
  De svaga kommer aldrig fram,
  Endast de starka lyckas.

  Stå manfast och vägra ge vika!

  Låt polis och bevakningskameror göra sitt jobb så kommer Malmös motsvarighet till ”District 9” att hålla sig på mattan (som det redan gör tack vare goda insatser.

  Lite svinn får man räkna med, men det livar bara upp den monotona tristessen för övriga och gör att man får något att språkas om när man solar på Ribersborgs sandstrand eller sörplar en latte på stan.

 4. TARZAN skriver:

  Möllan som Möllevångs torget kallas i Malmö har i evigheter varit Malmö:s rövhål.
  I slutet av 60 talet fanns där äckliga porrklubbar – sprit langning och slödder i allmänhet.
  Redan då var det ett till håll för juggar. Men nu har vi slödder där från alla jordens hörn.
  Men eftersom malmö borna har röstat på såssepartiet som tycker att invandring är fint så är det deras eget fel.

 5. Robin Shadowes skriver:

  Efterrsom vi till hösten kommer regeras av ett åttaklöverparti så är det Nd som gäller framöver.

%d bloggare gillar detta: