Afghan planerade terror-dåd i USA


Ännu en afghansk invandrare har i amerikansk domstol erkänt sig skyldig till att ha planerat terrorattacker mot New Yorks tunnelbana.

”Zarein Ahmedzay, 25 år, erkände på fredagen att han konspirerat i syfte att genomföra sprängdåd i tunnelbanan.

Han gick i samma klass i high school som Najibullah Zazi, en annan afghansk invandrare som i februari erkände terrorplanerna. Åklagarna hävdar att männen planerade att genomföra bombdåden under fastemånaden ramadan i höstas, men att de övergav tanken sedan de upptäckt att polisen var dem på spåren.

USA:s justitieminister Eric Holder har kallat sammansvärjningen det allvarligaste terrorhotet mot USA sedan 11 septemberattackerna 2001.

Ahmedzay, som är amerikansk medborgare, medgav att han rest till Pakistan 2008 tillsammans med Zazi. Där fick de utbildning i bombtillverkning av al-Qaida.

Jag var taxichaufför i New York och kunde staden mycket väl. Det viktigaste var att slå till mot välkända inrättningar och maximera antalet offer, sade han inför domstolen.

Jag upplevde personligen att en operation inne i USA skulle vara det bästa sättet att göra slut på krigen, fortsatte han.

Zazi kommer att motta sin dom i juni, medan Ahmedzay får sin dom i juli. Båda riskerar livstids fängelse.

En tredje klasskamrat, av bosniskt ursprung, har nekat till anklagelser om inblandning. Enligt amerikanska medier har en fjärde misstänkt gripits i Pakistan”.

Zarein Ahmedzay är Amerikansk medborgare, det är på tok för lätt att bli medborgare i dom flesta länderna.

Sverige är världsledande även när handlar om att dela ut medborgarskap till höger och vänster, krävs i stort sett inget annat än att personerna säger sig trivas här och att dom dessutom lovar att rösta på 7-klövern.

Nu var det nära att en ny katastrof hade inträffat i New York. Cancersvulsten Islam är det största hotet vi har i världen.

En stor del av Europas länder har för länge sedan insett att islam är grogrunden till allt ont i världen, finns dock ett land i europa som konstant hyllar islam, vilket land är det?

Mona Sahlins äkta hälft Bo Sahlin skrev för några år sedan att Islam är kärlekens religion. Mona har lyckats hjärntvätta sin man på samma sätt som islamister hjärntvättar sina blivande självmordsbombare.

Allt som händer i USA kommer för eller senare att hända Sverige.

SvD: Erkände terrorplaner i New York

DN: Zarein Ahmedzay, 25 år, erkände på fredagen att han konspirerat i syfte att genomföra sprängdåd i tunnelbanan

Annonser

10 Responses to Afghan planerade terror-dåd i USA

 1. blackedvard skriver:

  Allt som händer i USA kommer för eller senare att hända Sverige. En bra sanning, men kommer det att öppna ögonen på alla MENA-kramare. Ja vi får väl se vad som händer, det tragiska är att vi inte kan förebygga idiotierna.

  Förresten – saknar Alabaman

 2. Pecka skriver:

  den svenska säkerhetspolisen måste få ökade resurser
  för att vara extremister på spåren.Den förebyggande delen.Likaså att spåra stöd till terrororganisationer utomlands och att ingen organisation skall bygga upp
  nätverk för suspekta ändamål.
  Särskilt att hålla koll på de musse- militanta-fundamentalistiska
  organisationerna sysslar med.

 3. Henke skriver:

  Finns det en enda människa som tror på dessa nyheter fortfarande? .. Att folk skulle åka över atlanten för att få reda på att bygga något som varenda internetsida har instruktioner till numera låter så långsökt att argumentet inte längre ens är hållbart i kvällspressen…. Eller menar man på fullt allvar att jag skall tro på att vi har extremistgrupper som skickar sina medlemmar till kina för att köpa mjölk, till thailand för att köpa ägg och till sverige för at köpa mjöl och sedan tillbaks till USA för att baka själva kakan? 😉 Come on .. Går ni på detta så måste jag tyvärr skilja mig från mänskligheten och utropa mig själv som en egen ras.

 4. JOG skriver:

  Sverige är rena plantskolan för afganska terrorister och en massa andra terrorgrupper .
  Här kan dom leva under påhittade namn och i ekonomisk lyx medan dom planerar sina terrordåd,som dom sedan utför.Gissar att våra politiker kommer att få en mycket svår stund ,när andra länder så småningom tvingas att göra något åt den saken ,för att freda sig själva.Inte bra för oss vanliga svenskar heller,förmodligen kommer landet att drabbas av ekonomiska sanktioner och kanske militära ingripanden om det här får fortgå det här får fortgå.Verkar det inte troligt ,tänk till en gång till då…..OCH Henke du är nog en egen ras alla redan Henke Blue (som i blåögd);)

 5. Pecka skriver:

  det måste bli ett stopp på att kunna sitta i sverige tryggt och sedan kunna åka ner till Somalia eller
  Irak afgani eller Tetjenjien på Al-ouaida terrorist träning.
  Det är för bövelen åt helsike att man ska kunna sitta här och leva på socialbidrag.Och sedan kunna ägna sej åt suspekta saker.Då det finns mycket sly att röja och mark att fixa.
  En sak jag funderar på varför svärmar vänstern så för muslimernas lära.Jag menar en så kvinnofientlig och reaktionär lära.Men vänstern säga:: vi måste förstå förstå deras kvinnosyn hjälpa deras Burka-traditioner
  deras syn vi måste säger de.. slå vakt om religonsfrihet.
  Men de är djävligt kritiska mot tex Livets Ord och andra.nej de är reaktionära säga de.
  Tänk om livets ord ville bygga en stor Kyrka i Härnösand.Då skulle kultur-eliten roopa buuuu neeeeej.
  Men vill muslimerna bygga en Moske med minaret
  ropar samma kulturelit ofta vänsten..jaaaa de måste de få.Det är så fint ta hit hela alltihop öppna hotell.Vi trångsynta svenskar måste anpassa oss
  och inte ha fördommar säger vänstern och flummliberaler.

 6. Henke skriver:

  Nu kommer ett dåligt skämt: ((((

  JAG TYCKER ATT GOTSKA SANDÖN KUNDE FÅ BLI EN
  FRISTÅENDE DEL AV SVERIGE DÄR MILITANTA OCH BOKSTAVS-MUSSELMANER OCH alquidasympatisörer och deras gelikar KUNDE FÅ BO odla arbeta uppfinna ha minaret.
  Ett kulturcentrum mitt ute i östersjön. (((((

 7. JOG skriver:

  Det var inte alls ett så dåligt skämt Henke ,inte av dig i alla fall tycker du har
  utvecklats enormt på några timmar ,lite bättre än sist faktiskt….

  • Henke skriver:

   ”JOG säger:
   24 april 2010 kl 14:16 | Svara
   OCH Henke du är nog en egen ras alla redan Henke Blue (som i blåögd);)”

   Jag har levt länge nog på denna planet att ha sett att allt som händer på jorden händer överallt på jorden fast i olika skepnader och ur olika perspektiv och det enda sätet för oss attkomma åt det är att studera problemet kärna och antingen bestämma oss för att assimillera problemet eller försöka bemöta, förstå och därefter försöka lösa det.

   Det är sorgligt att individer ibland känner att det enda sättet att göra sig hörd på är att förinta de lysnare som står närmast ”talaren” men de har också en point eftersom metoden fungerar. Metoden engagerar omedelbart raktioner från omkringliggande lyssnare och tack vare media, så kan nu hela världen fås att fokusera på något så litet som en enskild individ. DET är makt det.

   Dessutom kan vi i väst aldrig hävda att vi inte använder metoden själva eftersom multipla oskyldiga civila i länder de flesta av oss aldrig kommer att besöka, årligen sprängs i bitar av oss på grund av ungefär samma orsaker. Det är det enda sättet för oss att för närvarande försöka göra oss förstådda där nere. Vad får dig att tro att ”terroristerna” skulle vara bättre än oss? Vi leder i antal oskyldiga döda och så länge vi inte löser det problemet så lär motsidan göra allt för att matcha våra siffror. Failing miserably i might add…

   Det finns många sätt att lösa problem på, och för närvarande har jag inte sett någon av sidorna ha en clue över vilka energier de EGENTLIGEN attraherar med sitt beteende. Världen är fysisk nu,en intention skapar en tanke, en tanke skapar en feedback, den fria viljan ger oss möjligheten att ignorera feedbacken först och en handling skapar därefter en reflektion från vilken man kan utläsa kvalitén på handlingens olika parametrar.

   Om folk från andra länder får för sig att det är en bra idé att spränga bomber hos oss så har vi ett problem, troligtvis ett inernt problem dock. någon måste helt enkelt ha betet sig som skit på ett sådant sätt denne övertygat en hel grupp med människor att vi är en cancer på jorden. Nu låt mig se, vad för typ av beteende skulle trigga något sådant?

   Ett bombat bröllop? .. En ”drone” som jagar civila för kul… inte för att skjuta dem förståss men det vet ju inte den som blir jagad… få sit bar skjutet i huvudet för att det cyklat för fort mot en vägspärr? .. I don’t know .. Jag vet inte om det skulle räcka för att få MIG att vilja hämnas för jag har fått kompisar skjutna och känner visserligen att det var onödigt men vet också att min kompis dragit in sådana situationer aktivt i sitt liv… Dock kan nig sådant räcka för att få människor som är mindre emotionellt stängda än mig att reagera med agg mot skattebetalarna som finansierat dödafallet.

   Just a thought…

   Who am I? .. Well, I’m definitely not human. I AM a tourist here. But i like this planet and would like to see humanity evolve beyond the need for other than computer simulated conflict to play out their needs for learning the law of attraction. 🙂

   Naiv? Ur 10-årsperspektiv, kanske. Ur 1000-årsperspektiv, nej.

  • Henke skriver:

   ”Det var inte alls ett så dåligt skämt Henke ,inte av dig i alla fall tycker du har
   utvecklats enormt på några timmar ,lite bättre än sist faktiskt….”

   Den kommenatren var inte skriven av mig. henke är tydligen inte ett unikt namn på detta forum.

 8. lasse1 skriver:

  @ Pecka 19:10

  Det Du säger, tror jag huvuddelen av det svenska folket skulle stryka under på…
  Synd bara, att Dina tankar aldrig kommer till en s.k. opinionsundersökning.

  Kanske ett ex. på en dylik fråga i en gallup;

  ”Vad anser Ni om en utländsk flykting, som har flytt till Sverige, men som plötsligt återvänder till sitt forna hemland efter beviljat PUT….
  Personen i fråga, har lämnat sitt sitt land, p.g.a politisk, etnisk, religiös eller sexuell förföljelse”.

  Bra. Mindre bra. Dåligt.

  Grattis till dem som utfärdar PUT är nog det minsta man kan säga.

  Grattis också till 7 -klöverpartierna. Säger inte lite, om vad våra politiker är för några spjuvrar.

%d bloggare gillar detta: